بازم اين بد نيست فقط Burst پاييني داره ولي Max Transfer=75.7MB/s جاي خوشحالي داره... تو اون مطلب اومده بود كه تغيير Firmware امكان پذير نيست چون از نظر فيزيكي هم متفاوت هستند. معلوم نيست هدف سيگيت از اين درجه بندي چيه ...
بازم اين بد نيست فقط Burst پاييني داره ولي Max Transfer=75.7MB/s جاي خوشحالي داره... تو اون مطلب اومده بود كه تغيير Firmware امكان پذير نيست چون از نظر فيزيكي هم متفاوت هستند. معلوم نيست هدف سيگيت از اين درجه بندي چيه ...
کسی نمی تونه کمک کنه؟
در مورد این موضوع اینجا هم بحث شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by afsane_tab; 11-09-2007 at 01:56.
آره بد نیست ولی خیلی صدا میده. اگه فرصت کنم باید ببرمش گارانتی! یه دونه 400GB هم دارم 620AS اصلا اینطوری نیست هیچ صدا نمیده!
یک مسلمون اینجا پیدا نمیشد که بگه جای جامپر هارو عوض کن؟
اینم نتیجه بعد از عوض کردن جای جامپر
نظر هم بدین ممنون میشم
اینم از ما
سامسونگ 250 گیگ 8 مگ بافر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Nine; 11-09-2007 at 20:29.
هاردت خوبه
فقط burst خوبی نداره آنتی ویروس غیر فعال کن هارد رو دیفرگ کن یه تست دیگه بزار
مال من كه بعضي وقتا صداي تق عجيبي ميده (دو تا گرفته بودم هر دوش همين طوري بود براي همين يكيشو رد كردم رفت) گارانتي هم بردم ولي نتيجه نداشت...
خوب چيزي كشف كردي من بفكرم نرسيده بود ممكنه جامپرش از اول رو Sata1 باشه. منم الان عوضش مي كنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده چند وقتي هست گرفتارم
ببين هاردهايي كه الان توي بازار هستند SATA منظورم هست اگر جامپر را برداريد سرعت مي شود 3 Gbit/s كه مي شود SATA 2 و اگر جامپر روش باشه مي شود SATA 1 سرعت 1.5 Gbit/s
معمولا هم روي خود هارد نوشته Jumper Block
در شكل زير هم مي بينيد
![]()
سلام
من دیروز یه هارد 320 ماکستور گرفتم و با برنامه تستش کردم این هم از عکساش
در ضمن اینجا نشون داده زرده واسه چیه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)