اونقدر مشغله كاريش زياده كه 5 دقيقه هم نميتونه به اينجا سر بزنه.
خدا ، سايه اين بندگان پر كار خدا رو از سرمون كم نكنه. الهي آمين.![]()
اونقدر مشغله كاريش زياده كه 5 دقيقه هم نميتونه به اينجا سر بزنه.
خدا ، سايه اين بندگان پر كار خدا رو از سرمون كم نكنه. الهي آمين.![]()
Last edited by feizol65; 27-02-2012 at 20:11.
دیگه کم کم داره بوی اینترنت ملی در می آد
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
من به این نتیجه رسیدم که بنده خدا تقصیر نداره که، فکرکنم دلش میخواد سر بزنه ولی با این سرعتا...![]()
آخه سایتای داخلی هم که باز نمی شوند دیگه
اینم نتیجه تست امروز سرعت سرویس من روی سایت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت سازمان فناوری ارتباطات کشور(matma.ir) هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که میبینید سرعت دانلود 1984 بیت بر ثانیه معادل 1.95 کیلو بیت بر ثانیه معادل 0.25 کیلو بایت بر ثانیه با کیفیت 4 درصد هستش یعنی عملا اینترنت قطعه دیگه ، نه ملی نه بین المللی ،از هیچ کدوم خبری نیست
ببینم شماها هم وضعتون مثل منه یا نه؟ امیدی هست بعد از انتخابات سرعت به روال عادی برگرده؟
Last edited by راحت; 28-02-2012 at 22:01.
نه، اوضاع من بهتره!
سلام دوستان
کسی از شیراز - مدرس از این شرکت سرویس گرفته وضعیتش به چه صورته؟
این سرعت کی درست میشه پس؟
Last edited by راحت; 03-03-2012 at 11:46.
فکر کنم کلا قرار نیست سرعتا درست بشه، تازه مدیافایرم به فنا رفته!![]()
128 این شرکت توی ساعات غیر رایگان چه سرعتی داره؟پهنای باند رو باز میذارن یا محدودش کردن؟
سلام
دوستان پینگ شما هم وحشتناک به هم ریخته یا فقط مربوط به منطقه من هست؟الان نزدیک به 1 ماهه که پینگ یاهو میگیرم میبینم تایم اوت که خیلی زیاده خود پینگم بالای 1000-1100 هست مثل همین الان که دارم تایپ میکنم!!!
برای شما چطور وضع پینگ؟
من 128 دارم و روزانه در بهترین حالت حداکثر سرعت دانلود 120 کیلوبایت بر ثانیه هستش ولی شبانه حداکثر 30 کیلوبایت بر ثانیه است.تازه هر وقت اتفاق خاصی بیفته مثل انتخابات و غیره اینترنت تقریبا قطع میشه (چه روز چه شب)
Last edited by راحت; 13-03-2012 at 08:15.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)