تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 39 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام
    بله. بنده یک کارت اسکای استار 3 دارم, که حدود شاید دو سال باشد که خریداری کرده ام. اما همان روز اول که استفاده کردم سریعاً از کامپیوتر خارج کرده و در داخل کمد بایگانی کردم.
    مشکل سیگنال دهی.
    عدم ساپورت دایسک و سوئیچ.
    نداشتن نرم افزار Player اورجینال خود شرکت سازنده سخت افزار.( از ProgDVB که در داخل سی دی پکیچ میباشد, بهره میبرد با هزار مکافات و دردسر)
    نداشتن سایت پشتیبانی کننده.
    و هزاران مشکل دیگر. به نظر من این کارت نباید ساخت چین باشد. چون کشور چین یک چنین محصول افتضاحی نمیسازد.

عحب کاور مسخره ای داره. من اسکار استار 2.8 رو دارم و واقعا میتونم قسم بخورم از 24ساعت 20 ساعت رو در حال فعالیته! هیچ وقت نه داغ کرده نه هنگ کرده نه مشکل دار شده!!!
    اصلا من تعجب کردم که چرا 3 رو زده! چه خصوصیاتی داشته که 2.8 نداشته!
    واقعا من سینگنال هایی ضعیفی رو که با ریسیور معمولی نمیشه راحت گرفت رو خوب میگیرم .برای آفلاین هم واقعا هیچ وقت قعطی ندشته مگه کلا فرکانس مشکل پیدا کنه!!

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

کینگ جان خوش حالم دوباره اومدی ببخشید اینجا پیغام می دم آخه هنوز پیغام خصوصیت فعال نشده پسر دلمون برات تنگ شده بود دیگه کاری نکنی که تعلیقت کنن.

4. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

عحب کاور مسخره ای داره. من اسکار استار 2.8 رو دارم و واقعا میتونم قسم بخورم از 24ساعت 20 ساعت رو در حال فعالیته! هیچ وقت نه داغ کرده نه هنگ کرده نه مشکل دار شده!!!
    اصلا من تعجب کردم که چرا 3 رو زده! چه خصوصیاتی داشته که 2.8 نداشته!
    واقعا من سینگنال هایی ضعیفی رو که با ریسیور معمولی نمیشه راحت گرفت رو خوب میگیرم .برای آفلاین هم واقعا هیچ وقت قعطی ندشته مگه کلا فرکانس مشکل پیدا کنه!!
    کلا اسکای استار 2.8 یکی از بهترین ها بوده اما جون دوره داره عوض میشه و کانال ها میره رو s2 ارزون شده فکر کنم اان 60 تومنی شده!....
    مثلا این فایل رو نگاه کن قرمز ها HD هستن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من خودم اکانت ماهواره ای میفروشم..نمایندگی این کار رو گرفتم و تا چند روز دیگه سایت رو هم بالا میارم..رو چند جهت هست....فقط بگم جهت ها این ها هست...w6 and nss6 and eurobird فقط من نمیدونم تو این سایت میتونم بگم قیمت ها چطوریه یا نه؟؟میترسم یوزرم رو ببندند....قیمت هام فوق العاده هست ...این رو بگم همه اکانت ها تظمین شده با سرعت عالی هست و برای شرکت معتبر هست و قابل مقایسه با اکانت های دیگه مثل easy نیست... مطمعن هستم وقتی قیمت ها رو اینجا اعلام کنم خیلی ها مشتاق خرید میشوند....فقط بگم قیمت هام قابل مقایسه با اپن اسکای نیست ....هر تعداد اکانت ها بخواهید دارم....فقط فکر کنم تو این تاپیک کینگ دیزاینر زیاد فعالیت دارند...اگه اجازه هست من قیمت ها رو بگم یا اگه مایل هستید خصوصی قیمت ها رو بدم...هر طوری میلتون هست ...اصلا اگه اجازه ندارم نگم..فقط این مژده رو بدم که با این اکانت ها شما دیگه سراغ adsl نمیرید... راستی برای سند هم میتونید از بسته های نامحدود ایرانسل که از 1 تیر اغاز میشه استفاده کنید و یا از بسته های رویایی همراه اول که هر دو قیمت 10 هزار تومان دارند..
    Last edited by armin39; 20-06-2010 at 10:54.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب چند تا از دوستان خصوصی دادن که قیمت ها رو بدم...منم همین جا قیمت ها رو میدم...قیمت هایی که شاید خیلی تعجب کنید ولی قیمت واقعی اکانت ها همین هست. Satellite Name : EutelSat W6 21.5E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB Company Name : Al-Sabah Freq Pol Mode : 11449 V 30000 DVBS2/8PSK 11333 H 7557 DVBS1/MPEG-2 Satellite Name : Nss6 95.0E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB Company Name : FalconStream Freq Pol Mode : 11595 V 27500 DVBS2/8PSK 11542 V 39999 DVBS1/MPEG-2 Satellite Name : EuroBird 4A 4.0E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB - 4MB - 6MB - 8MB Company Name : Horizon Freq Pol Mode : 11686 H 14400 DVBS2/8PSK خوب این ماهواره هایی هست که ما قادر به ارایه سرویس هستیم... ...همه اکانت هایی که معرفی میکنم نامحدود از نظر حجم و زمانی میباشند.... فعلا اکانت های یک ماهه ارایه میدیم..اگه دوستان کسی 2 هفته و یا یک هفته بخواد هم میتونیم و اما جالب ترین قسمت کار ما قیمت هست که باز هم میگم سرعت ها تضمین شده و به هیچ عنوان افت سرعت نخواهید داشت... 512:قیمت این اکانت فقط 37 هزار تومان میباشد....این اکانت 100 درصد اوقات سرعت دانلود 60 تا 65 خواهد داد..با پشتیبانی فوق العاده گروه ما. 1 مگابیت : 75 هزار تومان....سرعت دانلود با این اکانت هم 120کیلوبایت ثابت در تمام مدت شبانه روز میباشد...فکر نمیکنم جایی adsl یک مگابیت رو با این قیمت پیدا کنید... 2 مگابیت:130 هزار تومان...سرعت هم بین 230 تا 240 کیلوبایت میباشد.. 3 مگابایت:180 هزار تومان....سرعت تقریبا 350 تا 370 کیلوبایت میباشد...قیمت ها دیگه فوق العاده هست.. 4 مگابیت:230 هزار تومان....سرعت تقریبا 500 کیلوبایت بر ثانیه میباشد.... ----------------------------------------------------------- این شرایط من بود...دیدم دوستان خیلی دنبال اینترنت پر سرعت هستند این رو گذاشتم تا اگه کسی خواست بگه... از مدیریت هم میخوام اگه کار بدی کردم فقط پست رو پاک کنه و من رو اخراج نکنه....متشکرم...قیمت ها رو هم اگه کسی بخواد میتونم راه بیام....این ای دی منه اگه کار داشتید در خدمتم....maysamm2@yahoo.com
    Last edited by armin39; 20-06-2010 at 17:25.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید نوشته ها کمی به هم ریخته شد...هر کاری میکنم درست نمیشه...نظر دوستان راجب سرعت و قیمت ها چیه؟

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا جون اینجا بقالی نیست که تبلیغ راه انداختید
    این انجمن محیطیه برای بررسی راه حل ها
    اونوقت شما چیکارش کردید؟!
    فروشگاه اکانت نت ماهواره ای

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

خوب چند تا از دوستان خصوصی دادن که قیمت ها رو بدم...منم همین جا قیمت ها رو میدم...قیمت هایی که شاید خیلی تعجب کنید ولی قیمت واقعی اکانت ها همین هست. Satellite Name : EutelSat W6 21.5E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB Company Name : Al-Sabah Freq Pol Mode : 11449 V 30000 DVBS2/8PSK 11333 H 7557 DVBS1/MPEG-2 Satellite Name : Nss6 95.0E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB Company Name : FalconStream Freq Pol Mode : 11595 V 27500 DVBS2/8PSK 11542 V 39999 DVBS1/MPEG-2 Satellite Name : EuroBird 4A 4.0E BandWidth Support : 512KB - 1MB - 2MB - 3MB - 4MB - 6MB - 8MB Company Name : Horizon Freq Pol Mode : 11686 H 14400 DVBS2/8PSK خوب این ماهواره هایی هست که ما قادر به ارایه سرویس هستیم... ...همه اکانت هایی که معرفی میکنم نامحدود از نظر حجم و زمانی میباشند.... فعلا اکانت های یک ماهه ارایه میدیم..اگه دوستان کسی 2 هفته و یا یک هفته بخواد هم میتونیم و اما جالب ترین قسمت کار ما قیمت هست که باز هم میگم سرعت ها تضمین شده و به هیچ عنوان افت سرعت نخواهید داشت... 512:قیمت این اکانت فقط 37 هزار تومان میباشد....این اکانت 100 درصد اوقات سرعت دانلود 60 تا 65 خواهد داد..با پشتیبانی فوق العاده گروه ما. 1 مگابیت : 75 هزار تومان....سرعت دانلود با این اکانت هم 120کیلوبایت ثابت در تمام مدت شبانه روز میباشد...فکر نمیکنم جایی adsl یک مگابیت رو با این قیمت پیدا کنید... 2 مگابیت:130 هزار تومان...سرعت هم بین 230 تا 240 کیلوبایت میباشد.. 3 مگابایت:180 هزار تومان....سرعت تقریبا 350 تا 370 کیلوبایت میباشد...قیمت ها دیگه فوق العاده هست.. 4 مگابیت:230 هزار تومان....سرعت تقریبا 500 کیلوبایت بر ثانیه میباشد.... ----------------------------------------------------------- این شرایط من بود...دیدم دوستان خیلی دنبال اینترنت پر سرعت هستند این رو گذاشتم تا اگه کسی خواست بگه... از مدیریت هم میخوام اگه کار بدی کردم فقط پست رو پاک کنه و من رو اخراج نکنه....متشکرم...قیمت ها رو هم اگه کسی بخواد میتونم راه بیام....این ای دی منه اگه کار داشتید در خدمتم....maysamm2@yahoo.com
    نه عزیز کسی شما رو اخراج نخواهد کرد . فونتا بدجوری ریخته بهم لطفا اگر امکانش هست بصورت عکس بزارین تا این طور بهم نریزه . می تونید تو ورد بصورت جدول درج کنید بعد با برنامه Paint ویندوز ازش عکس بگیرین آپ کنید بزارین تو تاپیک.

لطفا قیمتها رو بصورت خوانا برای من خصوصی بفرستین چون من قصد خرید دارم . با تشکر از شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

قیمتها رو مرتب کن ببینم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حتما ليست رو عكس ميكنم؛ ؛

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •