احتمال بن شدن زیاد هست
احتمال بن شدن زیاد هست
من یک سی دی خراب دارم اگه بخوام از رو سی دی رایت کنم رو سی دی دیگه چی کار کتنم؟فایل iso ندارم و ddvd ???
دوستان این بازیهایی که حجمشون از خوده dvd بیشتر هست رو چطور باید رایت کرد؟
سلام
من چند سوال دارم
من xboc 360 slim drive liteon 0225 و dashboard 15572 و LT2 دارم
1. من اگر بازی dance 3 (xgd 2) رو رایت کنم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا می شه؟
2. بد ترین اتفاقی که برای ایکس باکس میوفته چی هست و به چه دلیل این اتفاق میوفته؟
3. من اگر با فایل topology for lt2.0 بازی mw3 یا far cry3 پچ کنم و رایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
4.من زمانی که میخوام بازی پچ شد (التی 3 به التی 2) را رایت کنم باید در قسمت LayerBreak گزینه ی Calculate Optimal را بزنیم یا User Specifiedرا؟
راهی نیست که من داشم رو از 15572 به 13599 ببرم؟
لطفا خیلی زود جواب بدید
خیلی برام مهمه
دروود..لطفا بگید دیسک ورباتیم با مدیای mkm 01 یا mkm 03 داخل تهران از کجا میتونم گیر بیارم...یا دیسک mz
....................................
این مدل رو کسی ندیده جایی بفروشن؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HORROR; 08-08-2013 at 09:26.
سلام
اقا من یه کم گیج شدم. واسه رایت دیسک های برنر مکس از کدوم روش باید استفاده یشه؟
من هم همین سوال واسم پیش اومده کلا کدوم روش الان بهتره. البته فکر میکنم ایمج بورن برای برنر مکس هست .
سوالات خودم : حتما باید رایتر لایتون داشته باشیم برای رایت دیسک ها و اینکه حتما نیاز هست که بازی ها پچ بشه یا بدون پچ شدن هم میشه فقط رایت کرد و بازی کرد به روش ایمیج بورن ؟
سلام به داداشای گلم چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1.من الان gta v رو دانلود کردم 19 پارت دی وی دی 1و2 مشخصه فقط نمیدونم چطور اکسترکتش کنم؟؟؟
2.بهترین روش واسه رایتشون چیه؟؟( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چطوره؟
3.اگه رایت کردم دیگه راحت بازی کنم؟
Last edited by R4MS4M.R4M2; 14-09-2013 at 14:59.
به روش برنر مکس با رایتر لاین آن.
1. اجرا میشه.
2.بستگی به نوع استفادتون داره، برای من بن شدن از لایو
3.من یه سری این کارو کردم بازی درست کار کرد ولی خیلی دردسر داره این کار.
4.با نرم افزار abgx360 فایل ISO رو آنالیز کنید خودش یه فایل .dvd میسازه که لِیِر بریک توش ثبت شده و با imgBurn رایتش کنید ( در کل این تبدیل کردنا توصیه نمیشه و سعی کنید LT3 بریزید).
تا جایی که من میدونم خیر.
توی پاساژ ولیعصر و ایرانیان ولی معمولا قیمت بالا میدن یا فقط پک 100 تایی میفروشن.
پیشنهاد میشه که DVDRom رو برای دیسک های T-Gate پچ کنید و از T-gate استفاده کنید. هم فراوونه ، هم ارزون و هم با کیفیت
اگه دیسک ورباتیم دارید از این آموزش استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دیسک متفرقه دارید از این آموزش استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای برنر مکس رایت کردن بله.
بله باید پچ بشن، از برنامه ی abgx360 استفاده کنید و تنظیمات رو روی لول 3 قرار بدید.
1.با winrar
2.برنر مکس با برنامه ی imgburn
3.اگه برنرمکس نباشه ممکنه مشکل پیدا کنید.
داد اش ممنون جواب دادی میدونم وینرار اما باید چیکار کنم؟؟؟ چی دکمه ای بزنم 19 تا پارت دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)