تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 296 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

6

نه عزیزم.چون با پچی که نصب کردی مچ هستش مشکلی نداره ولی اگه پچت رو پاک کنی این یکی رو باید برداری.با یه برنامه ای چیزی بازش کن ببین تغییرات بازیکنان بهم نخورده تا بچه ها مطمئن باشن .البته مسعود که میگفت سالمه.بی زحمت جایگزین آپشن فایل صفحه اول کن.مرسی...
    راستی با این ساعت ها توی یک شب همه میتونن حداقل یک بازی بکنن.خیلی داره جالب میشه!شب همگی خوش.
    موقع خواب میتونید ستاره هارو بشمارید تا نام منچستر از ذهنتون خارج بشه و بتونین راحت بخوابین......

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

فكر كنم اشتباه شده بيد من منچستر سيتي هستم نه ليورپول من فعلا تو اين برنامه بازي ندارم

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم از 3 تا 5 و 8 شب تا 10 وقت دارم.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس من الان برنامه زمانی مسابقات رو مینویسم و اونو توی پست اول میزارم .
    ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9 شب نهایتا تا 10 شب فرصت مسعود برای برگزاری این مسابقه
    احتمالا اشتباه شده.منظور حسین منم.پس من فردا همین موقع آن لاین هستم.
    شب بخیر.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درسته اشتباه از من بود جدول رو کامل تر میکنم :

فولام----------------------------چلسی -------------------- بازی من برگزار شد .
    آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- فردا بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
    تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------فردا 8 شب نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
    ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- فردا 9.15 شب نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه

هفته سوم :

آرسنال------------------------چلسی-------------------- فردا 10شب نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
    منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------فردا 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
    لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------فردا 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون فردا شب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
    و بالاخره
    بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا شب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی

پایان هفته سوم لیگ

..........

من سعی کردم توی برنامه بالا, تمام بچه ها فردا بازی داشته باشن اگه نقصی در کار بود به خوبی خودتون ببخشید .
    در ضمن امشب محمد آپشن فایل رو که مشکل کیت داشت درست کرد من مجددا تواناییهای تیمها رو تعدیل میکنم و فردا صبح نهایتا تا 11 -12 ظهر توی پست اول قرار میدم لطفا تمام کاربران قبل از انجام مسابقه ای که فردا دارن حتما این آپشن فایل رو دانلود کنند .
    Last edited by 4039; 07-02-2010 at 01:24.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا شب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
    من از 12 شب بعد احتمالا بیشتر وقت ها نمی تونم بیام.نمیشه برنامه تغییر کنه.چرا همه بازی شب هستش؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آپشن فایل قبلی ایراد کیت یا همون لباس تیمها رو داشت که محمد عزیز مشکل رو حل کرد .توی این آپشن فایل قدرت تیمها به این شکل تعدیل شده اند :
    از قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
    از قدرت تیمهای آرسنال و لیورپول 9 واحد کم شده .
    از قدرت تیم منجستر سیتی 8 واحد کم شده .
    از قدرت تیم اورتون 6 واحد کم شده.

فایل سیو بازی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازیهای هفته دوم :

فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
    آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- امروز بعد از ظهر تا 8 شب فرصت زمانی آرمین برای این بازی
    تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------امشب ساعت 8 نهایتا تا 9 شب فرصت زمانی محمد برای این بازی
    ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه

هفته سوم :

آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
    منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
    لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
    و بالاخره
    بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی

من از 12 شب بعد احتمالا بیشتر وقت ها نمی تونم بیام.نمیشه برنامه تغییر کنه.چرا همه بازی شب هستش؟
    وحید جان امشب استثنائا اینجوری شد چون تمام کاربران دوست دارن فعلا یک بازی توی این لیگ داشته باشن . به امید خدا در ادامه مسابقات هر هفته از لیگ رو در دو روز انجام میدیم تا کاربران از نظر زمانی در مظیقه قرار نگیرن .
    Last edited by 4039; 07-02-2010 at 20:46.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان من باور کن امروز به احتمال زیاد تا ساعت 11:30 میتونم اینجا بیام.مثل اینکه کلا من شانس ندارم با احترامی که به دیگر دوستان دارم ولی نمی شد تعداد رو کمتر می کردی و فعلا برای اولین لیگ اونایی که بیشتر میتونند بیان رو میذاشتی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام كسي لباسهاي ليگ انگليس را دارد بگذارد براي من
    البته gdb نباشند چون كيت سرور براي من كار نمي كنه

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ا
    ز قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
    از قدرت تیمهای آرسنال و لیورپول 9 واحد کم شده .
    از قدرت تیم منجستر سیتی 8 واحد کم شده .
    از قدرت تیم اورتون 6 واحد کم شده.

من میگم از تیم هایی مثل منچستر سیتی و لیورپول و اورتون یه کم از قدرتشون روکم کنید چون.
    بازم منچستر سیتی خیلی قوی تر از لیورپول هم ستاره هاش بیشتره هم بازیکنای سرعتی داره.
    مٍٍثلا از آرسنال 8 واحد. از لیورپول و منچستر سیتی 6 واحد.
    از اورتون هم 4 تا 5 واحد کم بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •