'وشی شخص مقابل شما رو پیدا میکنه یا خیر؟
'وشی شخص مقابل شما رو پیدا میکنه یا خیر؟
بله پیدا میکنه. هر دو گوشی همدیگه رو پیدا می کنن. با چند نوع گوشی مختلف امتحان کردم. من می تونم بفرستم ولی طرف مقابل نمی تونه. visible هم هست. ظاهرا همه چیز درسته. رام من کوک شده هست اصلی نیست. شاید اشکال از رام من باشه؟ با هندزفری هم مشکل ندارم. بلوتوث گوشی سالمه. به محض اینکه طرف مقابل می خواد چیزی بفرسته failed میزنه!
باید تو قسمت Settings - Connections - USB to PC تیک Enable faster data synchronization رو بردارید.
بعد از اینکه تیک رو برداشتید ، بدون هیچ مشکلی با ویندوز 7 کانکت خواهد شد.
منم این مشکل رو داشتم. هنوز وقت نکردم بگردم دنبال دلیل اصلیش!!!!!
از برنامه های جانبی دیگه استفاده کنید. مثلا از یه اکسپلورر دیگه. مثل Total Commander.
Last edited by resident; 26-03-2011 at 12:34.
زنگ sms گوشی HTC Diamond رو نمیشه عوض کرد؟
من هم همین مشکل و داشتم برو تو bluetooth setting .... Ms setting ....FTP من فولدرشو تغییر دادم
و bluetooth setting.... Device service ....object push ....Enable to recive هم تیک شو زدم درست شد![]()
سلام گوشی من Qtek > s200 هست . خیلی وقت پیش نرم افزار sms backup روی گوشیم نصب کردم و این برنامه در قسمت messaging>menu آخر منو در قسمت زیر MMS configuration یک کلید ب اسم Backup/Resore Sms ایجاد کرده .
اون برنامه بعد از مدتی دیگه کار نکرد و من از قسمت remove programe سیستم پاکش کردم اما همچنان کلیدی که در قسمت messaging ساخته هست و نمیدونم چرا وقتی MMS configuration رو هم میزنم اررور میده که برنامه ی Sms backup ناقص است و باید دوباره نصب شود .
از قسمت windows هرچی فایل مربوط به این برنامه Sms backup بود پاک کردم و گوشی رو ریست کردم اما هنوز اون کلید از messaging حذف نشده و بد تر هرچی MMS configuration رو میزنم دیگه همون اررور رو هم نمیده و هیچی نمیاد .
برای تنظیمات MMS قسمت messaging > MMS configuration رو لازم دارم . خواهش میکنم کمک کنید
چرا کسی جواب نمیده؟
من نمیتونم گوشی رو هارد ریست کنم اطلاعاتشو لازم دارم
لطفا کمک کنید..
من touch diamond دارم نرم افزار مرساد رو برای تغییر فونت نصب کردم ولی با فونت فارسی مشکل داشت وقتی که uninstal کردم کلا گوشی فونت فارسی رو نمیخونه
چطوری باید مشکلو حل کنم؟
یه فارسی ساز نصب کن تا فونت های فارسی بهت اضافه بشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)