دوستان محترم رعایت کنید اینجا تاپیک مربوط یه WiMAX ایرانسل ـه نه مسائل مربوط به --- و امثالهم.
دوستان محترم رعایت کنید اینجا تاپیک مربوط یه WiMAX ایرانسل ـه نه مسائل مربوط به --- و امثالهم.
بفرما آقا محسن خان تحويل بگير اگر اجازه مي دادي كه من در مورد سرويس هاي EDSL تاپيك آموزشي باز كنم ديگران مجبور نمي شدن مسائل مربوط به اين سرويس رو تو تاپيك هاي ديگه مطرح و تاپيك رو از مسير اصلي خودش خارج كنن من و درياب محسن.![]()
اقا محسن خواهش میکنم ایشون رو دریابید![]()
دوستان وایمکسی کسی بالای 128 گرفته؟
مودم داخلی که برق نخواد نمیدونید کی میارند؟
اطلاعات محرمانه شرکت ایرانسل؟؟؟
نه بابا ایرانسل!!!!
حالا این پست اول درباره چی بود؟
با موبایل هم می شه از وای مکس ایرانشل (!!) استفاده کرد؟؟
كسي ميدونه از چه وقتي توي شهرستان ها سرويس ميدن؟
دوستان يه توضيحي از اين مودم داخلي( با چي تغزيه مي شوند، از چه طريق به كامپيوتر وصل ميشن، اندازشون چقدره، وزنشون چقدره، با ويندوز 7 مشكلي ندارند و...) با دو سه تا عكس بزارند (دوستاني كه الآن رو ميزشونه) ....
راستي اگه آنتن موبايل هر كجا از خونه مثلا پر باشه مال مودم هم چراقاش تمام روشن ميشه يا اگه مال موبايل مثلا 2 خط داشته باشه مال اونم دوچراغه ميشه ؟؟؟ اصلا ربطي به هم دارند ؟
سلام
از برق منزل تغذیه میشوند و از طریق کابل lan (شبکه) به کامپیوتر وصل میشوند با همه نوع ویندوز و حتی سیستم عاملهای دیگه هم سازگاره (7 هم اوکی هست)
گویا قراره به زودی نوع usb هم بدند که ممکنه از برق usb تغذیه بشه
ربطی به آنتن موبایل نداره ، ممکنه موبایل آنتن فول بده ولی وایمکس اصلا نتونید با داخلی کار کنید
این هم یک عکس از مودم داخلی
![]()
یک سوال !
این مودم داخلی رو که بگیریم آیا امواج رو تو خونه پخش می کنه برای اتصال بیسیم از لپتاپ یا موبایل ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)