سلام
متخصصین محترم یه سوال
بین سامسونگ b650 با ذ6000 که ال ای دی هست کدوم پیشنهاد میشه آیا فرق زیادی با هم دارند اصلاً ال سی دی بهتر است یا ال ای دی
تصویر تو این b 650 جانمیمونه 100 هرتز هستش ؟
سلام
متخصصین محترم یه سوال
بین سامسونگ b650 با ذ6000 که ال ای دی هست کدوم پیشنهاد میشه آیا فرق زیادی با هم دارند اصلاً ال سی دی بهتر است یا ال ای دی
تصویر تو این b 650 جانمیمونه 100 هرتز هستش ؟
سلام دوست من ميتوني اينجا و ببيني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام، دوست عزيز زيرنويس در دي وي دي پلير چه ارتباطي با تلويزيون داره؟
ببخشید البته
کاش یه کم تامل میکردید بعد پاسخ میدادید
بنده عرض کردم اگر یک دی وی دی با زیرنویس فارسی توسط یک دی وی دی پلیر پخش شود و ما ال سی دی سامسونگ ورژن اروپایی b650 را داشته باشیم که زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه آیا برای تماشای آن کلمات فارسی رو قاطی پاتی میبینیم یا نه فقط وقتی از روی usb پخش شود این مشکل را داریم
عزیز دوستمون جوابت را درست دادند وقتی یک دی وی دی با زیرنویس فارسی را داخل دی وی دی پلیر میگذاری این پلیر هست که باید زیرنویس را نشان بده ربطی به تلویزیون نداره مشکل زیرنویس وقتی هست که یک فایل تصویری با زیرنویس را بخواهی با یو اس بی خود تلویزیون پخش کنی ان وقت تلویزیون هست که باید زیرنویس را تحلیل کنه و پخشش کنه و کاری به دی وی دی پلیر نداره
من آنتن هوايي ندارم و از ماهواره براي گرفتن كانالهاي استاني استفاده ميكنم. امكان تست تلتكست رو ندارم.![]()
سلام
راهی برای جلو بردن آهنگ از طریق یو اس بی نیست؟ چون اینجوری اگه آهنگ طولانی باشه بخوایم از وسطش پخش کنیم خیلی بد میشه...
دوستانی که آخرین ورژن رو آپدیت کردن میتونن بگن این مشکل هنوز وجود داره یا خیر.
ممنون
سلام،
من هم بعد كلي تحقيق و خوندن اين 30 صفحه تصميم گرفتم B690 بخرم.
حالا يه سوال:
كسي تا به حال با كارت شبكه بيسيم اين تلوزيون كار كرده؟ من شنيدم به تنهايي كار نميكنه و به يه چيزي به اسم Dongle احتياج داره كه 300-400 تومن قيمتشه و تو ايرانم گير نمياد. آيا اين قضيه صحت داره؟
دوستان کسی تونسته با این تلویزیون کانالهای دیجیتال ایران را بگیره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)