-ممكن هست شما با حالت هاي ديفالت hdtv هم امتحان كنيد ببينيد اين مشكل همچنان پا برجاست يا فقط مربوط به ستينگ خاصي هست كه با كاليبره ايجاد شده
-ممكن هست شما با حالت هاي ديفالت hdtv هم امتحان كنيد ببينيد اين مشكل همچنان پا برجاست يا فقط مربوط به ستينگ خاصي هست كه با كاليبره ايجاد شده
Last edited by t_tanhayam; 12-11-2010 at 00:12.
البته بعضی از فیلم ها خودشون هم لرزش دارند.
من هم در وی بیست اندکی لرزش رو در تصاویر موقع پخش فیلم احساس میکنم.
تغییرات به دیفالت رو چطور میشه اعمال کرد؟
ممنون
-خوب فكر ميكنم روي گزينه ها ومدهاي تعريف شده تصويري برين انتخاب ميشه
-در مورد رست كلي هم فكر كنم بتونيد يك رست فكتوري بكنيد
ميتوني به ادرس امضا بري من دارم روش كار ميكنم
اقا این کار رو کردم فایده ای نداشت شماهم با این مشکل مواجه هستید یا نه؟![]()
-والا دقت نكردم من چون lcd دارم كه متفاوت هست
از چه فاصله ای داری نگاه می کنی؟
من مختار نامه رو ندیدم ولی تا به حال این حالت رو در بقیه تصاویرم ندیدم.( البته شاید منظورت از تکون خوردن رو خوب نفهمیدم).
سلام
تلویزیون من 2 شب پیش برای بار دوم سوخت توی کمتر از 8 ماه بار اول 1 ماه بعد از خرید سوخت رفت گارانتی و درست شد البته با حدود 1 ماه تاخیر و باز همون مشکل، امیدوارم شرکت کوفرد روی یک جنس معیوب از کارخونه خدمات خاصی بده چون فکر میکنم خود پاناسونیک این کار رو انجام داده وقتی یک پارت از محصولاتش کلاً دچار نقص فنی بوده از کارخونه که از بدشانسی گیر ما افتاده باید یک خدمات خاص مثل تعویض محصول با جنس جدید یا مدت زمان گارانتی بیشتر بده
سلام
آقا چند روزی رو مهمون یکی از اقوام بودیم یه led samsung sery 7 داشت کیفیت تصویرش رو وقتی با g10 خودم مقایسه کردم از پلاسمای خودم ناامید شدم اون تصویرش شفاف و روشن ولی مال من تاریک هست
البته یه نکته هم وجود داره اون با ریسیور داشت تصویر رو میگرفت من با آنتن معمولی اما کیفی آنتن توی شهر ما خیلی عالیه و دسته کمی از ریسیور نداره اما بازم تاریک بودن تصویر عذابم میده
میشه یه سری تنظیمات که خوتون روی g10 انجام دادین بهم بدین تا من هم بتونم از تصویر با کیفیت و البته شفاف و روشن استفاده کنم
ممنون از راهنمایتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)