تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 101 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یه نقد مختصر از بازی رو میذارم..ولی هیچ قسمتی از داستان بازی رو ننوشتم تا لو نره......... .

Dead space 2

در پی موفقیت شماره یک این بازی شرکت visceral سازنده بازی ادامه ساخت این ip محبوب رو تایید کرد و شماره دوم این بازی به همراه تغییرات ریز و درشت و بخش انلاین عرضه شد... .

در ادامه نیم نگاهی به بازی و ویژگی های این شماره می اندازیم:

داستان
    به خاطر اینکه خیلی از دوستان بازی رو انجام ندادن در مورد داستان چیزی نمی نویسم .....ولی در کل از نظر داستانی و روایت به نظر این شماره بهتر از شماره قبل عمل کرد و محیط متنوعتری رو برای بازی رقم زد..... .

امتیاز این بخش:9/10

گیم پلی:
    در این شماره اکثر ایرادات شماره قبل به نحو احسن رفع شده اند و این مورد قابل تحسین هست ولی مشکل اینجاس که نکته زیادی به گیم پلی اضافه نشده...... .

دقیقا بعد از شروع بازی همه چیز برای شما آشناس........مثل اینکه این نسخه را قبلا بازی بازی کرده اید......
    تغییرات در گیم پلی محدود به حرکتهای نرمتر آیزاک ....حرکت در کانال های تهویه.....حرف زدن آیزاک و چند مورد ریز دیگر هستش........ .
    تنوع نکرموف ها و انواعشون بیشتر شده و بازی رو چالش برانگیزتر کرده .........
    سازندگان سعی زیادی کردن تا در حیطه داستان تنوعی به لوکیشن های بازی بدن که میشه گفت تا حدودی موفق بوده اند و با سینمایی شدن بازی(مخصوصا اوایل بازی) و پیچ و خم های داستانی بازی رو از یکنواختی بیرون بیارن.

تنوع اسلحه خیلی زیاد نیس و مشکل اساسی در اینجاس که با همان اسلحه اولیه بازی و یک مسلسل معروف بازی میتوان بازی را به پایان برد که این به نوعی ضعف بازی در بالانس اسلحه ها را نشان می دهد...... .

زره های ایزاک این بار تنوع بصرری زیادتری داند و مثل قبل از جذابیت های بازی هستند....... .

مبارزات بازی به لطف نرمتر شدن بازی دلپذیرتر شده و سازنگان هم به خوبی نکات اعصاب خرد کن شماره قبل را تشخیص و آن را بهبود بخشیده اند...... .معما ها خیلی ساده و اکثرا در جاذبه 0 اتفاق می افتد که ان هم به لطف بهبودش آسانتر شده....... .

نکته مهم در مورد گیم پلی بازی ترس آن است....از لحاظ ترس روانی این نسخه هم مثل نسخه قبل حرفی برای گفتن ندارد......ولی از لحاظ ترس لحظه ای و شوک آور به مراتب بهتر و قویتر عمل می کند.....موجودات دیوانه تر و سریع تر شده اند و حرکت های ناگهانی دشمنان در این شماره بهتر از قبل شده اند.

اگر شرکت سازنده علاوه بر حذف ایرادات شماره قبل(که تا حدود زیادی موفق بوده)به ایجاد نکات جدید و مثبت زیادی هم می پرداخت مطمینا گیم پلی این بازی یکی از بهترین های سال بود.

امتیاز این بخش:9/10

صدا گذاری:
    همان صداگذاری درخشان شماره قبل....صدای نکرموف ها ...شلیک...خشاب گذاری همه و همه عالی هستند .مطمینا صدا گذاری این بازی یکی از بهترین صدا گذاری های سال است.

امتیاز این بخش:9.5/10

گرافیک:
    سازندگان سعی زیادی در بهبود بخشیدن به گرافیک انجام نداده اند فقط کمی نورپردازی بهتر شده است و البته طراحی کاراکتر ها و موجودات هم طبیعی تر و زیباتر شده..

امتیاز این بخش:8.5/10

در نهایت بازی dead space 2 به عنوان یک بازی مستقل موفق عمل کرده است ولی به عنوان یک ادامه می توانست بهتر از این باشد.

امتیاز کلی:9/10

.
    .

Last edited by halflife g; 28-01-2011 at 15:56.

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

Dead space 2 REVIEW
    The king of horror games

Game profile
    developed by EA
    Published by Visceral games
    Released on 2011
    ESRB +M

ALSO ON : PC , X360

Review

داستان :

محتوای مخفی: Story 
    داستان بازی در ادامه شماره قبل می باشد زمانی که آیزک از ایشیمورا نجات یافته و توسط روان شناسان مورد بررسی قرار می گیرد . همچنین آیزک دچار توهم شده و در بازی Nicole شخصیت زن شماره قبل عشق آیزک را مشاهده می کند و در انتها باید با توهمات خود یعنی Nicol بجنگد . داستان به عنوان ادامه یک بازی عالی است ولی در انتها کاملا شما را ناامید می کند و شما باید چند سال دوباره منتظر شماره بعدی بازی باشید .
    در شماره قبل موجودی به نام Marker عامل به وجود اومدن نکروموف های موجود در ایشیمورا شده بود که در شماره در انتها دوباره این موجود را ملاقات خواهید کرد . شاید وجود شخصیت های جدید و جالبتر نصبت به شماره قبل را بتوان یک نقطه قوت دانست . Eline , Diana و بیمار دیوانه ای که شست و شوی مغزی شده بود سه شخیت بازی هستند که هر کدام در قسمتی از داستان از شما جدا می شوند . به عنوان یک گیمر انتظار داشتم آیزک در این شماره بمیرد . بازی هم در انتها همین گونه پیش می رفت ولی در انتها یار تازه شما eline به کمکتان می آید و در یک سکانس هیجانی از Goverment sector فرار می کنید . داستان در انتها مبهم می ماند و توضیحی درباره زنده ماندن آیزک در شماره قبل نمی دهد .

گیم پلی :

اگر به خواهم گیم پلی بازی را توصیف کنم نصف آن هیجانی و نصف آن ترسناک و خسته کننده می باشد . درست مثل اینکه سازندگان بازی در وسط های بازی عوض شده اند . بازی تا Chapter 8 عالی است ولی درست بعد از آن انقدر خسته کننده می باشد که حالتان از جنگیدن با نکروموف های لعنتی به هم می خورد . چند سلاح جدید به بازی اضافه شده که هیچ کاربردی خاصی ندارند و شما از همان تفنگ های آشنا شماره قبل استفاده خواهید کرد.
    یکی از اضافات عالی بازی تنوع لباس ها در طرح ها و رنگ های مختلف می باشد و شما رو بیشتر شبیه قورباغه خواهند کرد . گیم پلی H A C K کردن در به بازی اضافه شده که در ابتدا جالب به نظر می رسند ولی به شدت خسته کننده می شوند . دشمنان جدید هم شامل نکروموف اسید پاش , خزنده و بچه نکروموف ها می باشند .
    صحنه آشنا کشته شدن انسان ها به دست خودشان هم در بازی وجود دارد . جالب است که فقط تا chapter 8 این صحنه ها وجود دارند و کلا از بازی در ادامه حذف می شوند . معما ها هم به قوت خودشان باقی مانده اند و متنوع تر شده اند . چیزی که در بازی خیلی اذیت می کند حذف شدن Boss fighting هاست که ضد حال بزرگی برای همه است . مراحل جاذبه هم کمتر شده و حالت پرواز به آن ها اضافه شده است . از نظر گیم پلی انتها بازی عالی و پر محتوی می باشد .

گرافیک :

مثل بخش های قبلی افت شدیدی در بخش پایانی دارد در حالی که در ابتدا بازی بسیار عالی می باشد . چهره آیزک بسیار عالی طراحی شده همچنین بقیه شخصیت ها که آن ها را می بینیم . دیگر خبری از رنگ های مرده بازی قبلی نیست و رنگ های طبیعی و شادتری در بازی به کار رفته . نورپردازی و سایه هم پیشرفت خوبی داشته اند . گرافیک بازی قبل به اندازه ای خوب بود که اگر بازی را بدون تغییر بیرون می دادند باز هم قابل تحمل بود .

صدا گذاری و موسیقی :

در یک کلام عالی . دیگر همه می دانند سازنده های بازی استاد صداگذاری بر روی بازی هستند . صدای نکروموف های که به آرامی راه می روند . لوله ها و وسایلی که روی زمین می افتند و .... همگی عالی هستند . موسیقی بازی هم شاهکار است و تا خودتان نشنوید معنای متن گفته شده را نخواهید فهمید . بازی فقط در بخش صدا گذاری کمی پسرفت داشته و خبری از آن همه صدای ترسناک بازی قبلی نیست ولی در عوض صدا گذاری آیزک و سایر شخصیت ها بسیار عالی و طبیعی کار شده است .

نتیجه نهایی :

توصیه می شه بازی رو حتما انجام دهید حتی اگر از ترس بیهوش شوید یا دچار بیماری روانی شوید !!!

امتیاز کل : 9/10

از دوستان خواهش می کنم اگر مشکلی توی نقد می بینند فقط یک P.M. به من بدن تا ......... .

Last edited by havas_1980; 29-01-2011 at 10:38. دليل: پاک کردن عکس حجیم

3. 13 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

از ديروز بازي رو شروع كردم،بايد بگم واقعا از بازي لذت ميبرم!مدت ها بود يه بازي ترسناك درست حسابي بازي نكرده بودم و اينكه با اين شوك هاي ناگهاني بازي خيلي حال كردم!فقط اگه اين وسط از ترس يه چيزيمون شد جواب ما رو كي ميده؟!
    hunter lord عزیز خیلی عالی بود شما کل داستان بازی رو لو دادی رفت. خدا بیمورزه داستانی رو که من با هیجان داشتم دنبال میکردم.
    خدارو شكر من نقد ايشون رو نخوندم!
    Last edited by Leon-117; 28-01-2011 at 20:34.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    hunter lord عزیز خیلی عالی بود شما کل داستان بازی رو لو دادی رفت. خدا بیمورزه داستانی رو که من با هیجان داشتم دنبال میکردم.

6. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ممنون هانتر لرد جان بابت نقد ولی لطفا حجم اون عکس بزرگ رو بیار پایین من با این سرعت سیستم داشت میرفت
    دیال اپ بیاد ملت نمیتونه ببینه.
    مسلم جان اگه نگفته بودی داشتم داستان رو می خوندم دیدم که میگی لو میره نخوندم.

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

منم بازی رو تموم کردم.
    حوصله ی نقد نوشتن رو ندارم ( چون ارزششو نداره ) اما نمرم به بازی 9.4 هستش چون بسیار واسه من گیرا و سخت!! بود.
    امیدوارم بازی واسه PC بیاد و همه بتونن این بازی رو تجربه کنند.

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوستان من چیزی از داستان رو نگفتم که !!!

داستان بازی در انتها انقدر پیچیده است که یک صفحه می شه.

بعد اون قسمت از نقد اسمش داستان هستش و چند اشاره کوچک به داستان اصلی شده بود .

بسوزه حس کنجکاوی که شما داستان رو خوندی .

اول اسم مراحل رو در شماره اول بازی اگه به هم می چسبوندید در می اومد : Nicol is dead

کسی این شماره رو امتحان نکرده ؟؟؟
    Last edited by Hunter lord; 28-01-2011 at 23:38.

11. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چجوری بازی رو تموم کردین؟ کرک از کجا اوردین؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چجوری بازی رو تموم کردین؟ کرک از کجا اوردین؟
    نسخه ی کنسول رو بازی میکنن

14. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نامرد بازی رو تموم کردی...
    من رویه این چپتر آخر هنگ کردم!!!
    غلط کردم یکبار درجه سختی بالا رفتم ( Zealot ).
    از من شنیده اصلا و ابدا نزدیک این درجه سختی نشین که یک بدبختی داره که نگو! اصلا حتی فکره اینکه این درجه سختی رو بردارید نباشید! ( از پسته قبلیم تا حالا سره یک جا موندم که آخرش تونستم رد کنم! حالا جونم قرمزه سیو کردم )
    الانم دارم استراتژی واسه این درجه سختی میخونم! ( موندم اون درجه سختی دیگش دیگه چیه!!!!!!!! )
    در ضمن محمد جان حداقل صداگزاریه بازی خداییش 9.5 رو میخواست دیگه ! یکم کم لطفی نکردی در مورده گرافیک و صداگزاری؟

محتوای مخفی: درباره ی درجه سختی 

من موندم چجوری درجه ی سختیه Hardcore رو گزاشتن! فقط میتونید 3 تا سیو داشته باشید( در کله بازی!! ) و اصلا Checkpoint هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! مغزتون بهنگه!!! تنها فرقه Hardcore با Zealot هم در همینه فکر کنم!!!
    آقا همه ی هیجان بازی همون درجه ی سختش هست که بازی رو طبیعی میکنه !! وگرنه Issac که غول بیابونی نیست که خیلی راحت جلو اون همه غول تشن بتونه مقاومت کنه !!!

فقط من یه باگ از هوش مصنوعی این بازی دیدم که کلی خندیدم اگه این اینترنت ما رو زود تر نصب کنن حتما براتون میزارم کلی میخندین !!

اون درجه سختی آخر هم به این خاطر هست که وقتی شما تا آخرین مرحله که میری و سلاحاتت رو Update میکنی برای شروع بازی دیگه آماتور نیستی 1 !! , و 2 اینکه با همان سلاح های تقویت شده بازی رو دوباره شروع میکنید نه از صفر !!
    Last edited by SamGun; 29-01-2011 at 14:19.

16. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •