تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 30 از 94 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

برای Streaming البته بسته به فیلمش داره ولی در 99٪ اوقات با 128 که هیچی با 256 و 512 هم نمیشه دید. کلاً استریم کردن نیاز به سرعت بالای 1 مگ داره مخصوصاً از فیلم سنگین باشه.
    تایید میشه

2. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من الان از شاتل گرفتم
    شاتل هم افت سرعت شدیدی داره ( 512 فرقی با دیال آپ نداره حداکثر میشه 6K دانلود کرد)
    نمیدونم چی کار کنم سرویس رو عوض کنم بیام رو مخابرات یا نه
    بد جوری گیج شدم
    نامحدود بودن مخابرات وقیمت پایین تر اون !!!!
    واقعا نمیدونم چی کار کنم
    منم کاربر شاتل هستم با سرویس Art5 سرعتم حدود 10-15 هست جالبیش اینه که زیر بار افت سرعت نمی رن و میگن مشکل از شماست!!! الان سرعت همه کاربراشون رو گذاشتن رو یک مگابیت اما سرعت دانلود ها خیلی پایینه و در حد دایال آپ. البته توی فقط یک سایت اونم اوپرا سرعتم خوبه و اونو با 100 دانلود میکنه ولی بقیه سایتها سرعتم افتضاحه حتی سایت موزیلا برای دانلود فایر فاکس سرعتم 10 هست
    Last edited by athryal; 01-02-2010 at 18:44.

4. این کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من خبر رو میزنم ولی پاک میشه آخه من نمیدونم مگه خبرش سیاسیه ؟ به خدا دیروز توی مرکز مخابرات خیابون ویلا بودم

خبر داغ امروز-ملاقات با رییس کل دیتای مخابرات !!

امروز رفته بودم پیش رییس کل دیتای مخابرات کل کشور و مجری همین برنامه ADSL دولتی !
    رفتم تو سلام حاج اقا خسته نباشید و دیدم به به بساط ناهار رو پهن کردهند در حال خوردن عدس پلو هستند !!!
    گفتم حاج اقا من کارم طراحی وب و برنامه نویسی هستشو نیاز دارم که اینترنت پرسرعت بگیرم مرکز گفته بیام پیش شما
    چه دستور میفرمایید
    گفت مدرکت چیه گفتم مهندس فناوری اطلاعات هستم
    گفتش نه نیمشه
    گفتند برای کارشناسی ارشد به بالا به همراه طرح توجیهی ! برای خرید و فروش نمیتونیم ، فقط تحقیقات !
    گفتم حاج اقا بنده یه برادر پزشک هم دارم که کارشناس هستش و لیسانسیه هستش اون هم نیمشه ؟ چون گفتید هیئت علمی و این صحبتها گفتند بازم نیمشه
    گفتم حاجی حداقل 256 بده
    گفت نوچ !
    گفتم ببخشید معذرت میخوام من بر اساس کاری که دارم یه سئوال دارم خوب کسی که میخواد یه فایل رو توی دو ساعت بگیره و این همه پول برق بده ( هر پاور سیستم حداقل 400 وات برق میخوره ! ) خوب سریعتر فایل رو میگیره در مصرف برق هم صرفه جویی میشه ( مگه در سال اصلاح الگو مصرف واینچیزا نیستیم ؟ )
    یارو گفت بحث این چیزا نیست
    دستور اومده و تصمیمات دیگه ای گرفته شده و.... ( محرمانه )
    گفتم : تلوزیون انلاین ؟؟؟؟ .;( .ay sheytoon
    گفتش نه کلا یه بحثهایی هست ( که هست )
    گفتم حاج اقا خوب حداقل 256 رو بده والا بلا گرفتاریم
    من شرکت دارم میتونم با سر برگ شرکتم حداقل یه کاری بکن گفت چه شرکتی ؟ گفتم در مورد طراحی وب و برنامه نیوسی و تولید محتوا و....
    گفت نوچ نمیشه تازه برای شرکت هم باید کارش مرتبط باشه !!!! ( آخه یکی نیست بگه مرد حسابی طراحی وب واقعا !! چه ربطی به اینترنت داره ؟؟؟ )) واقعا خواستم بهش بگم ما که اصلا وب طراحی نمیکنیم اصلا تولید محتوا نداریم اصلا و....یارو اصلا تعطیله
    و تازه باید خط تلفن به اسم هیئت مدیره باشه ! که شانس ما به اسم شخص هستش ! یارو هم خارجه !
    گفتم خیلی ممنون بای بای کردم با عموجون !!!!! و اومدم بیرون
    تورو خدا ببین شیر فلکه اینترنت دست کی افتاده !!!!
    تو روزنامه ها میگن تا دو مگ هم میدیم در عمل همون 128 لاکپشتی رو ارزون کردند که البته اونم بد نیست نسبت به قیمت فقط باید بریم یه اینترنت ماهواره ای هم بزنیم تنگش تا یه خورد بزرگتر بشه
    اینم از داستان امروز ما و ملاقات با مسئول بدبختی های 23 میلیون کاربر نگون بخت !

خواهش میکنم مسئولان سایت اینو پاک نکنند چون دلیلی نداره شفاف سازی نشه چیز عجیبی در نوشته ها نیست ! مگه این که حرف و حدیثی باشه که نیست خودتون ببینید بالاخره دوستان بیان ببینند من که کارم طراحی وب سایته نمیتونم استفاده کنم دیگه چه برسه به اون بابایی که میخواد پرسرعت رو برای توی خونه اش داشته باشه چون آقای رییس میفرمایند مشاغل مرتبط فقط میتونند بگیرند ...خیلی جالبه طراحی سایت هم هیچ ربطی به اینترنت نداره !!!! این هم از محالات هست دیگه !
    از همه میخوام که بیان نقد کنند و نظر بدهند ببینیم این داستان به کجا میرسه و هممون یه نتیجه کلی بگیریم .
    متشکرم

6. 13 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم رفتم دونبالش به هیچ عنوان بالای 128 نمیدن

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

در آینده ای نزدیک شرکت های خصوصی برای رقابت هم شده سعی میکنن سرویس های خودشون رو از هر لحاظی بهتر کنند

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در آینده ای نزدیک شرکت های خصوصی برای رقابت هم شده سعی میکنن سرویس های خودشون رو از هر لحاظی بهتر کنند
    امیدوارم قیمتاشون رو کم کنن، چون این یه حقیقته من خودم از داتک الان سرویس دارم اگر مخابرات سرویس بالای 256 می‌داد من داتک رو پس می‌دادم ولی فعلاً که نمی‌ده، با این حال اگر در آینده بخواد بده فکر کنم اوضاع شرکت‌ها خراب بشه، کدوم شرکتی آخه می‌تونه اینترنت 1 مگ نامحدود رو بده 38 تومن!؟

---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

من خبر رو میزنم ولی پاک میشه آخه من نمیدونم مگه خبرش سیاسیه ؟ به خدا دیروز توی مرکز مخابرات خیابون ویلا بودم

خبر داغ امروز-ملاقات با رییس کل دیتای مخابرات !!

امروز رفته بودم پیش رییس کل دیتای مخابرات کل کشور و مجری همین برنامه ADSL دولتی !
    رفتم تو سلام حاج اقا خسته نباشید و دیدم به به بساط ناهار رو پهن کردهند در حال خوردن عدس پلو هستند !!!
    گفتم حاج اقا من کارم طراحی وب و برنامه نویسی هستشو نیاز دارم که اینترنت پرسرعت بگیرم مرکز گفته بیام پیش شما
    چه دستور میفرمایید
    گفت مدرکت چیه گفتم مهندس فناوری اطلاعات هستم
    گفتش نه نیمشه
    گفتند برای کارشناسی ارشد به بالا به همراه طرح توجیهی ! برای خرید و فروش نمیتونیم ، فقط تحقیقات !
    گفتم حاج اقا بنده یه برادر پزشک هم دارم که کارشناس هستش و لیسانسیه هستش اون هم نیمشه ؟ چون گفتید هیئت علمی و این صحبتها گفتند بازم نیمشه
    گفتم حاجی حداقل 256 بده
    گفت نوچ !
    گفتم ببخشید معذرت میخوام من بر اساس کاری که دارم یه سئوال دارم خوب کسی که میخواد یه فایل رو توی دو ساعت بگیره و این همه پول برق بده ( هر پاور سیستم حداقل 400 وات برق میخوره ! ) خوب سریعتر فایل رو میگیره در مصرف برق هم صرفه جویی میشه ( مگه در سال اصلاح الگو مصرف واینچیزا نیستیم ؟ )
    یارو گفت بحث این چیزا نیست
    دستور اومده و تصمیمات دیگه ای گرفته شده و.... ( محرمانه )
    گفتم : تلوزیون انلاین ؟؟؟؟ .;( .ay sheytoon
    گفتش نه کلا یه بحثهایی هست ( که هست )
    گفتم حاج اقا خوب حداقل 256 رو بده والا بلا گرفتاریم
    من شرکت دارم میتونم با سر برگ شرکتم حداقل یه کاری بکن گفت چه شرکتی ؟ گفتم در مورد طراحی وب و برنامه نیوسی و تولید محتوا و....
    گفت نوچ نمیشه تازه برای شرکت هم باید کارش مرتبط باشه !!!! ( آخه یکی نیست بگه مرد حسابی طراحی وب واقعا !! چه ربطی به اینترنت داره ؟؟؟ )) واقعا خواستم بهش بگم ما که اصلا وب طراحی نمیکنیم اصلا تولید محتوا نداریم اصلا و....یارو اصلا تعطیله
    و تازه باید خط تلفن به اسم هیئت مدیره باشه ! که شانس ما به اسم شخص هستش ! یارو هم خارجه !
    گفتم خیلی ممنون بای بای کردم با عموجون !!!!! و اومدم بیرون
    تورو خدا ببین شیر فلکه اینترنت دست کی افتاده !!!!
    تو روزنامه ها میگن تا دو مگ هم میدیم در عمل همون 128 لاکپشتی رو ارزون کردند که البته اونم بد نیست نسبت به قیمت فقط باید بریم یه اینترنت ماهواره ای هم بزنیم تنگش تا یه خورد بزرگتر بشه
    اینم از داستان امروز ما و ملاقات با مسئول بدبختی های 23 میلیون کاربر نگون بخت !

خواهش میکنم مسئولان سایت اینو پاک نکنند چون دلیلی نداره شفاف سازی نشه چیز عجیبی در نوشته ها نیست ! مگه این که حرف و حدیثی باشه که نیست خودتون ببینید بالاخره دوستان بیان ببینند من که کارم طراحی وب سایته نمیتونم استفاده کنم دیگه چه برسه به اون بابایی که میخواد پرسرعت رو برای توی خونه اش داشته باشه چون آقای رییس میفرمایند مشاغل مرتبط فقط میتونند بگیرند ...خیلی جالبه طراحی سایت هم هیچ ربطی به اینترنت نداره !!!! این هم از محالات هست دیگه !
    از همه میخوام که بیان نقد کنند و نظر بدهند ببینیم این داستان به کجا میرسه و هممون یه نتیجه کلی بگیریم .
    متشکرم
    مطمئن باش محدودیت سرعت‌ها دست اونم نیست.

11. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

گفتم که خودش هم میگه دست یکی دیگه است و تصمیمات یه جا دیگه گرفته یمشه
    برای دیدنش هم از یه 7 خانی رد شدم که امیدوارم گیر هیچکس نیفته !

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

به نظر من 128 خیلی کمه یه سایت نسبتاً سنگین یا حتی یه فروم هم 6 ساعت طول می کشه تاباز شه حداقل باید محدودیت رو ببرن رو 192 که لااقل 19 20 کیلوبایت در ثانیه بگیره.

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

به نظر من 128 خیلی کمه یه سایت نسبتاً سنگین یا حتی یه فروم هم 6 ساعت طول می کشه تاباز شه حداقل باید محدودیت رو ببرن رو 192 که لااقل 19 20 کیلوبایت در ثانیه بگیره.
    دوست عزیز مرکز هجرت همین 128 ناچیز هم گفته باید بری ازرئیس منطقه مربوطه (توجمهوری ) تاییدیه بیاری که به قول خودش هفت خان رستمه .گفته خیلی محدوده بهتره که نری . ما هم .................
    اینم سریال adsl که فکر کنم عین یانگوم یه 2 -3 سالی ول بکشه تا تموم شه..
    خداوند صبر جزیل عنایت بفرماید.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دوست عزیز مرکز هجرت همین 128 ناچیز هم گفته باید بری ازرئیس منطقه مربوطه (توجمهوری ) تاییدیه بیاری که به قول خودش هفت خان رستمه .گفته خیلی محدوده بهتره که نری . ما هم .................
    اینم سریال adsl که فکر کنم عین یانگوم یه 2 -3 سالی ول بکشه تا تموم شه..
    خداوند صبر جزیل عنایت بفرماید.
    نه جزیل نه ایوب بود اون
    فعلا تنها مزیتش اینه که داره باعث رقابت میشه و تو همین یک ماه تغییر و تحولاتی به وقوع پیوسته!...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •