سلام
منم گیشام سرویس 2 مگ دارم سرعت شبانش 600-700 میشه .
سلام
منم گیشام سرویس 2 مگ دارم سرعت شبانش 600-700 میشه .
ممنون از پاسخ. خب مرکزمون یکیه پس احتمالن سرویس مشابهی دریافت خواهم کرد.
یعنی روی 5-6 مگ بسته شده و در 4 ساعت شبانه نهایتن 7-8 گیگ میتونید دانلود کنید درسته؟
بعد سرعت روزانه ـتون چند میشه؟ آیا بدلیل دانلود شبانه سرعت رو کم میکنن به اسم "مصرف منصفانه" و از این جور بازی ها که بقیه شرکت ها در میارن؟
شرکت فوق العاده مسخره و بی در و پیکری هست در همین حد میتونم توصیفش کنم .
سرعت شب و روزش یکیه فقط شبا واسه اینکه سرعت کامل بگیری باید 2-3 تا فایل با هم بزاری واسه دانلود تا مثلا 700 رو پر کنه . سرعت هم بسته به کیفیت خط میبندن . من خطم 7 مگ میکشه 6.5 بستن . واسه شما اگه کیفیتش بهتر باشه سرعت بالاتر میدن بهت . از این مسخره بازیا که واسه دانلود محدود کنه نداره حداقل واسه من که نبوده . البته من زیاد دانلود ندارم کلا شاید در ماه 5-6 شب دانلود داشته باشم .
اين شركت براي وب گردي از مخابرات هم بدتره. صفحه را بايد دو سه بار رفرش كرد تا باز شه
حتي تو باز كردن سايتهايي مثل تابناك هم كم مياره و بايد رفرش كرد تا لود شه
دوستان عصر تلکامی آیا سرعت دانلود شما در طی روزهای پیش به شدت کم شده؟منظورم حتی در ساعات روزانه هست.
من فقط آخر شبها از حدود ساعت 9 تا 12 شب به این مشکل شما مواجه میشم. با توجه به این که قبلش پارسآنلاین داشتم و اون هم از اوایل پاییز گذشته همین جوری شده بود، به نظرم مشکل از کمبود پهنای باند کلی اینترنت کشوره که تو این ساعتها خودش رو نشون میده. اما من صبحها و و بعدازظهرها مشکل خاصی نداشتم و کیفیت وبگردیم خوب بوده.
(سرویس 2مگ حجمی - مرکز مخابرات کاشانی تهران)
نه عزیز.
من تا دیروز عصری مشکلی نداشتم. البته شبها یه مقدار افت سرعت و افت کیفیت دارم که مطمئنن مربوط به شلوغی و کمبود پهنای بانده.
اما دیشب تو ساعتهای رایگان شبانه به شدت سرعتم افت کرده بود. یعنی در طول 4 ساعت با وجود دانلود از سرورهای داخل کشور، کلن 3 گیگ دانلود کرده بود که نمیدونم علتش چی بود.
میدونستم این هم مثل فن آوا میشه ولی این داغون شد یعنی الان سرعت روزانه هم اسمی شده فکر نکنم شرکتی باشه که سرعت اسمی بده و خط رو ببنده ولی این دیگه اساسی کم آورده روزانه هم بست شب پیش کش دوستان تبلیغ کن بیا از اینجا ببر من بردم شیرینه بیا ببر و....
سرعت شبانه که هیچ.از اون انتظاری نداریم.من منظورم سرعت روزانه است که از پنجشنبه گذشته به شدت کم شده و تقریبا همون سرعت اسمی رو میدن.که من فکر نمی کنم الان هیچ شرکتی در ساعات روزانه چنین کاری رو بکنه.(مخصوصا من که سرویس ماهانه دارم و نه از این کومبوها)اصلا به عقل جور درنمیاد.واسه همین میخواستم بدونم بقیه دوستان هم در ساعات روزانه این مشکل رو دارند تا بفهمم این به علت کمبود پهنای باند هستش یا به علت مشکلات فنی در روزهای اخیر هستش.از شما که کمک می کنید متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)