تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 51 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 507

نام تاپيک: ADSL Asretelecom / شرکت عصر انتقال داده

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان، من دنبال یک ISP میگردم، اینجور که در بخش تعرفه سایت عصر تلکام نوشته، ساعت شبانه ـش به نسبت بقیه شرکتها فقط 4 ساعته که خب کمه، ولی اینطور که دوستان در این تاپیک گفتن سرعت دو مگ رو روی سرعت بالاتر بستن که بنظرم یک مزیت حساب میشه؟
    من بدنبال بیشترین مقدار دانلود شبانه هستم، حداکثر چند گیگ در هر شبانه روز میشه با این ISP و سرویس 2 مگ دانلود کرد؟ (تهران مرکز نصراللهی)
    سلام
    منم گیشام سرویس 2 مگ دارم سرعت شبانش 600-700 میشه .

2. این کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

muh

داره خودمونی میشه muh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم گیشام سرویس 2 مگ دارم سرعت شبانش 600-700 میشه .
    ممنون از پاسخ. خب مرکزمون یکیه پس احتمالن سرویس مشابهی دریافت خواهم کرد.
    یعنی روی 5-6 مگ بسته شده و در 4 ساعت شبانه نهایتن 7-8 گیگ میتونید دانلود کنید درسته؟
    بعد سرعت روزانه ـتون چند میشه؟ آیا بدلیل دانلود شبانه سرعت رو کم میکنن به اسم "مصرف منصفانه" و از این جور بازی ها که بقیه شرکت ها در میارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شرکت فوق العاده مسخره و بی در و پیکری هست در همین حد میتونم توصیفش کنم .

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخ. خب مرکزمون یکیه پس احتمالن سرویس مشابهی دریافت خواهم کرد.
    یعنی روی 5-6 مگ بسته شده و در 4 ساعت شبانه نهایتن 7-8 گیگ میتونید دانلود کنید درسته؟
    بعد سرعت روزانه ـتون چند میشه؟ آیا بدلیل دانلود شبانه سرعت رو کم میکنن به اسم "مصرف منصفانه" و از این جور بازی ها که بقیه شرکت ها در میارن؟
    سرعت شب و روزش یکیه فقط شبا واسه اینکه سرعت کامل بگیری باید 2-3 تا فایل با هم بزاری واسه دانلود تا مثلا 700 رو پر کنه . سرعت هم بسته به کیفیت خط میبندن . من خطم 7 مگ میکشه 6.5 بستن . واسه شما اگه کیفیتش بهتر باشه سرعت بالاتر میدن بهت . از این مسخره بازیا که واسه دانلود محدود کنه نداره حداقل واسه من که نبوده . البته من زیاد دانلود ندارم کلا شاید در ماه 5-6 شب دانلود داشته باشم .

6. این کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

muh

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اين شركت براي وب گردي از مخابرات هم بدتره. صفحه را بايد دو سه بار رفرش كرد تا باز شه

حتي تو باز كردن سايتهايي مثل تابناك هم كم مياره و بايد رفرش كرد تا لود شه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان عصر تلکامی آیا سرعت دانلود شما در طی روزهای پیش به شدت کم شده؟منظورم حتی در ساعات روزانه هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اين شركت براي وب گردي از مخابرات هم بدتره. صفحه را بايد دو سه بار رفرش كرد تا باز شه

حتي تو باز كردن سايتهايي مثل تابناك هم كم مياره و بايد رفرش كرد تا لود شه
    من فقط آخر شب‌ها از حدود ساعت 9 تا 12 شب به این مشکل شما مواجه می‌شم. با توجه به این که قبلش پارس‌آنلاین داشتم و اون هم از اوایل پاییز گذشته همین جوری شده بود، به نظرم مشکل از کمبود پهنای باند کلی اینترنت کشوره که تو این ساعت‌ها خودش رو نشون می‌ده. اما من صبح‌ها و و بعدازظهرها مشکل خاصی نداشتم و کیفیت وبگردیم خوب بوده.

(سرویس 2مگ حجمی - مرکز مخابرات کاشانی تهران)

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان عصر تلکامی آیا سرعت دانلود شما در طی روزهای پیش به شدت کم شده؟منظورم حتی در ساعات روزانه هست.
    نه عزیز.

من تا دیروز عصری مشکلی نداشتم. البته شب‌ها یه مقدار افت سرعت و افت کیفیت دارم که مطمئنن مربوط به شلوغی و کمبود پهنای بانده.
    اما دیشب تو ساعت‌های رایگان شبانه به شدت سرعتم افت کرده بود. یعنی در طول 4 ساعت با وجود دانلود از سرورهای داخل کشور، کلن 3 گیگ دانلود کرده بود که نمی‌دونم علتش چی بود.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

میدونستم این هم مثل فن آوا میشه ولی این داغون شد یعنی الان سرعت روزانه هم اسمی شده فکر نکنم شرکتی باشه که سرعت اسمی بده و خط رو ببنده ولی این دیگه اساسی کم آورده روزانه هم بست شب پیش کش دوستان تبلیغ کن بیا از اینجا ببر من بردم شیرینه بیا ببر و....

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نه عزیز.

من تا دیروز عصری مشکلی نداشتم. البته شب‌ها یه مقدار افت سرعت و افت کیفیت دارم که مطمئنن مربوط به شلوغی و کمبود پهنای بانده.
    اما دیشب تو ساعت‌های رایگان شبانه به شدت سرعتم افت کرده بود. یعنی در طول 4 ساعت با وجود دانلود از سرورهای داخل کشور، کلن 3 گیگ دانلود کرده بود که نمی‌دونم علتش چی بود.
    سرعت شبانه که هیچ.از اون انتظاری نداریم.من منظورم سرعت روزانه است که از پنجشنبه گذشته به شدت کم شده و تقریبا همون سرعت اسمی رو میدن.که من فکر نمی کنم الان هیچ شرکتی در ساعات روزانه چنین کاری رو بکنه.(مخصوصا من که سرویس ماهانه دارم و نه از این کومبوها)اصلا به عقل جور درنمیاد.واسه همین میخواستم بدونم بقیه دوستان هم در ساعات روزانه این مشکل رو دارند تا بفهمم این به علت کمبود پهنای باند هستش یا به علت مشکلات فنی در روزهای اخیر هستش.از شما که کمک می کنید متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •