تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 54 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تو اون فروم هم كه ميگي من چك كردم اول كه اينجا رو خوندم گفتم نكنه اتفاق تازه اي اونجا افتاده براي همين دوباره چك كردم! اونجا هم كسي در اين مواردي كه گفتي در مورد رواي سال شكايت نكرده البته فكر كنم جز شما!!!
    حالا بماند!
    گفتم كه به نظر بنده مطالبي كه از نقطه نظر آماري در مورد محبوبيت و ميزان شكايت مردم بيان كردين اصلا علمي نيست! در مورد نكات فني هم قاعدتا نكته علمي رو بيان نكرديد و فقط به گفته ها و شنيده ها و شايد برخي از ديده هاتون تكيه كردين كه اين هم علمي و تخصصي نيست وگرنه اگر واقعا فكر مي كنيد كه از لحاظ فني و علمي متخصص هستيد و اطلاعات كافي داشتيد قطعا بيان مي كرديد نه اينكه همينطوري يه نكته اي بيان كنيد. علاوه بر اينكه باز هم نسبت به تخص خودم عرض مي كنم كه بيان نظر اينطوري در مورد رواي سال با توجه به اينكه كسي تو فروم نمياد يا تو فلان فروم كسي مي ره كاملا بي ربط هستش و اصلا هيچ جاي دنيا آمارگيري اينترنتي ارزش آماري نداره و يك آمارگيري كاملا اريب هستش! لذا گفتم كه اگه واقعا مي خواين اين كار رو بكنين نبايد از فروم نتيجه گيري كنيد علاوه بر اينكه روا اصلا ماشين نصل جوان نيست و تو مملكت ما بسياري از كاربران اينترنتو نسل جوان تشكيل مي دن! لذا من كليه صحبت هاي شما رو زير سوال مي برم!
    بازم شما نگفتین که کدوم نکته ی فنی که من گفتم از نظر دیده و شنیده و علمی اشتباهه
    بگین و خلافش رو ثابت کنین چون من به چند تا چیز گیر دادم که کاملا مشخص هستن
    نکنه شاسیش تغییر کرده؟
    نکنه فنر شمش های عقب تغییر کرده ؟
    عزیز من چیز هایی رو که میدونم میگم
    شما هم هرچی رو که میدونی بگو
    مثلا به عکس های زیر نگاه کنین
    چیدمان موتور در روآ سال تحویل گرفته شده هست که توسط یکی از بچه های اونجا گذاشته شده

و این هم عکسی هست که شما اونجا قرار دادین :

عکسی که شما اونجا گذاشتین چقدر مرتب و منظم هست و عکسی که اون خریدار بنده خدا گرفته معلومه که چه خبره و نیاز به توضیح نداره!
    و اینکه خوب توی فروم برادر هم زیاد مثل اینکه طرف روآ سال نرفتن :
    سلام
    من ديروز يه رواي سال تحويل گرفتم.
    فرصت نشد درست حسابي تستش كنم (كه ميگم چرا!).
    البته هنوز ماشين صفره و خيلي نميشه در موردش قضاوت كرد. اما براي شروع،
    ظاهر تميزي داره و اون نوار قرمز رنگ رو خود نمايندگي كنده بود! از پشت كاملا شبيه جي ال اكيس شده! قدرتش از رواي معمولي يه كمي بيشتره،اما حتي فكر قياسش با جي ال ايكس رو هم نكنيد، صداي موتور داخل اتاق كمتر مياد ولي به طور كلي صداي موتور نسبت به روا به نظرم كمي بيشتر شده، و تا دلتون بخواد صداي اضافي داره كه شايد به خاطر صفر بودن ماشين باشه، ظاهر موتور با رواي معمولي دوگانه سوز هيچ فرقي نكرده يا حد اقل من متوجه نشدم. سيستم تعليق همان رواي معمولي است و كمك‌هاي عقب همچنان مي‌كوبن
    اما حالا براتون بگم چرا نشد بيشتر تستش كنم! از نمايندگي كه اومدم بيرون، عقربه‌ي سرعت سنج گاهي براي خودش بالا و پايين مي‌رفت. تا اينكه از كار افتاد.
    و هر وقت تو دور پايين ترمز مي‌زدم، ماشين خاموش مي‌شد
    امروز بردم نمايندگي گفتن به خاطر سنسوره كيلومتر شماره، اگر اون خراب بشه ماشين خاموش مي‌كنه!!! حالا قراره عصري برم بگيرمش.
    اگر سوال خاصي يا عكس از هر جاي ماشين خواستيد بفرماييد، در خدمتم.
    یه نفر دیگه هم از شتاب 22 ثانیه ای حرف میزد
    و در کل هرکی هم هم تعریف کرده بود و اینقدر ها به فنی توجه نکرده بودن
    2 - 3 نفری هم تعریف کرده بودن که من چون دید انتقادی دارم اونارو نمیذارم البته تعریف ها نسبت به روآ قبلی بود و پراید

2. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این حرف ها رو تیبا محصول سایپا هم صدق میکنه! اینو مطمئن باشید !
    مینیاتور هم همون تغییر یافته پرایده! البته بعد از چند سال گند همشون در میاد و گند روآ در اومده چون من با یک مکانیک صحبت میکردم اون گفت این موتور همون مال اردی معمولیه بالاخره این مکانیکی که من میشناسم خداست و حرفشو صد در صد قبول دارم!

4. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

مباركت باشه مهندس
    اينو به همه ى اونايى ميگم كه مثل كبك سرشونو كردن تو برف و نميخوان واقعيت رو بدونن: ايرانخودرو بيخود ميكنه اين چيزا رو به عنوان تغييرات ياد ميكنه. اصلا يه ماشين اين چيزا رو نداشته باشه چى بايد داشته باشه؟ درشكه اى كه روش موتور نصبه؟ اينقدرم با پرايد مقايسه اش نكنيد. پرايد مگه خودش چه آشغاليه؟ البته اينم يادتون نره اين پرايد اون پرايدى نيست كه تو خارج توليد ميشد. اون پرايد ايربگ هم داشت و هزار چيز ديگه. اينقدرم نگيد ماشين زير ده ميليون. اصلا زير ده ميليون ماشين نبايد توليد بشه وگرنه ازش همين روآى آشغال درمياد كه بعد از ٦ ماه بدنش لش ميشه آويزون ميشه. مرده شور ايرانخودرو و سايپا رو ببرن با ماشيناى آشغالى كه ميزنن. همشون آشغالن. اينايى كه از اين مضخرفات طرفدارى ميكنن يا چيزى سردرنميارن يا اينكه خودشون دارن و الكى متعصبن. آقايونى كه اين ماشينو خريدن قبول كنن پولشونو دور ريختن. برگشته ميگه اين چيزا توى پرايد آپشنه. مرده شور پرايدو ببرن. مگه پرايد خودش چيه؟
    روآى قبلى دكمه اش ميفتاده، اومدن اصلاحش كردن دكمه اش رو درست كردن شده روآى سال! همين شماهاييد كه هرچى ايرانخودرو درست ميكنه با به به و چه چه ميخريد ديگه. فردا ايرانخودرو مدل اى ال ايكس روآ رو ميزنه اينم امكاناتشه: فرمون، چرخ زاپاس و آچار چرخ، برف پاك كن، چراغ، كمربند، ضمنا چرخاى اين اتومبيل باد شده كه پولشو جدا بايد حساب كنيد+ دكمه تغيير سوخت، همون چيزى كه باهاش حال ميكنيد
    حالاچقدر عصبی هستی 10تا پست تکراری میدی داداش!!
    این چیزایی که شما گفتین فقط منظورتون اینه که از این ماشین بدتون میاد همین,شما یه توضیح درستو حسابی ندادی بده مثل ما فنی!
    که مام این حس بدو مثل شما داشته باشیم!!
    اقا ما نمیگیم خیلی خوبه اما خیلی از مدل قبلیش بهتر شده

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بازم شما نگفتین که کدوم نکته ی فنی که من گفتم از نظر دیده و شنیده و علمی اشتباهه
    بگین و خلافش رو ثابت کنین چون من به چند تا چیز گیر دادم که کاملا مشخص هستن
    نکنه شاسیش تغییر کرده؟
    نکنه فنر شمش های عقب تغییر کرده ؟
    عزیز من چیز هایی رو که میدونم میگم
    شما هم هرچی رو که میدونی بگو
    مثلا به عکس های زیر نگاه کنین
    چیدمان موتور در روآ سال تحویل گرفته شده هست که توسط یکی از بچه های اونجا گذاشته شده

عکسی که شما اونجا گذاشتین چقدر مرتب و منظم هست و عکسی که اون خریدار بنده خدا گرفته معلومه که چه خبره و نیاز به توضیح نداره!
    و اینکه خوب توی فروم برادر هم زیاد مثل اینکه طرف روآ سال نرفتن :

یه نفر دیگه هم از شتاب 22 ثانیه ای حرف میزد
    و در کل هرکی هم هم تعریف کرده بود و اینقدر ها به فنی توجه نکرده بودن
    2 - 3 نفری هم تعریف کرده بودن که من چون دید انتقادی دارم اونارو نمیذارم البته تعریف ها نسبت به روآ قبلی بود و پراید
    تموم شد پس شما دید انتقادی در مورد این ماشین دارید نمیتونید دقیق این خودرورو برسی کنید!
    ایراد داشتن خودرو حتی درب کارخانه که چیز تازه ای نیست پارس 206 405 سمند.......
    شما جوری میگی انگار همه این ماشینو تحویل گرفتن ناراضی بودن شانسیه مثل بقیه محصولات بدم توش در میاد!حالاجدا از اینکه مشکلاتش زیاد عمده نبوده.....
    در ضمن شکل موتور مهم نیست مهم مسائل فنیشه که کاملا تغییر کرده و اصلاح شده البته از درون نه بیرون!!
    شتاب22ثانیه ای!حتما گاز نداده!تو مجله که مربوط به خودرو بود چند ماه پیش ازمایش شده با 206و405
    در این رقابت 206تیپ2 البته,کاملا از روا سال عقب افتاده و کم اورده البته روای سال نزدیک 405بود اما نتونستش بگیره بااین ازمایش تعجب ازمایش کننده های این خودرو جالب بود عین متن مجله بود
    Last edited by irinn65; 30-06-2010 at 02:37.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تموم شد پس شما دید انتقادی در مورد این ماشین دارید نمیتونید دقیق این خودرورو برسی کنید!
    ایراد داشتن خودرو حتی درب کارخانه که چیز تازه ای نیست پارس 206 405 سمند.......
    شما جوری میگی انگار همه این ماشینو تحویل گرفتن ناراضی بودن شانسیه مثل بقیه محصولات بدم توش در میاد!حالاجدا از اینکه مشکلاتش زیاد عمده نبوده.....
    در ضمن شکل موتور مهم نیست مهم مسائل فنیشه که کاملا تغییر کرده و اصلاح شده البته از درون نه بیرون!!
    شتاب22ثانیه ای!حتما گاز نداده!تو مجله که مربوط به خودرو بود چند ماه پیش ازمایش شده با 206و405
    در این رقابت 206تیپ2 البته,کاملا از روا سال عقب افتاده و کم اورده البته روای سال نزدیک 405بود اما نتونستش بگیره بااین ازمایش تعجب ازمایش کننده های این خودرو جالب بود عین متن مجله بود
    امیر جان حق با ایشونه!
    یک خاطره ی کوتاه در مورد خودم: یه روز تو یک جمع بین دوستان بودم بحث ماشین راه افتاد و من رو پیشنهاد خودم سخت واستادم! که البته حق هم با من بود اما دوستم که اطلاع نداشت با منلج میکرد توی این بحث کم مونده بود کارمون به دعوا بکشه!!! بعد با خودم گفتم چرا من باید سر ماشین با کسی درگیر یا بحث اضافی بکنم!
    اگه شما میگی فلان ماشین یا فلان چیز خوبه حق با شماست! شما برو روآی سال بگیر امید وارم که لذت ببری!
    این همه بحث بیخودی که ما کردیم که به 30 صفحه رسیده! و این همه وقتمو من خودم شخصا تلف کردم مهم نیست
    که نظر شما (irinn65) چیه... اول میخواستم نظر شما رو که دارید اشتباه فکر میکنید رو عوض کنم بعد دیدم فایده ای نداره پس هر چی که شما میگید در ضمن شما استاد بنده ای و بهتر از میدونید.
    Last edited by farshad bugatti; 30-06-2010 at 14:33.

8. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

امیر جان حق با ایشونه!
    یک خاطره ی کوتاه در مورد خودم: یه روز تو یک جمع بین دوستان بودم بحث ماشین راه افتاد و من رو پیشنهاد خودم سخت واستادم! که البته حق هم با من بود اما دوستم که اطلاع نداشت با منلج میکرد توی این بحث کم مونده بود کارمون به دعوا بکشه!!! بعد با خودم گفتم چرا من باید سر ماشین با کسی درگیر یا بحث اضافی بکنم!
    اگه شما میگی فلان ماشین یا فلان چیز خوبه حق با شماست! شما برو روآی سال بگیر امید وارم که لذت ببری!
    این همه بحث بیخودی که ما کردیم که به 30 صفحه رسیده! و این همه وقتمو من خودم شخصا تلف کردم مهم نیست
    که نظر شما (irinn65) چیه... اول میخواستم نظر شما رو که دارید اشتباه فکر میکنید رو عوض کنم بعد دیدم فایده ای نداره پس هر چی که شما میگید در ضمن شما استاد بنده ای و بهتر از میدونید.
    من روا سال نمیخام بگیرم هر کس توضیح جامعی در مورد خودرویی بگه یعنی میخاد بخره!؟ من مزیتهاشو گفتم نه اینکه ازش تعریف کنم شما که یسره از مدل سال انتقاد میکردید!!
    داداش ما لج نکردیم ...شاید فقط خودتون بگید حق با شماست!!
    اتفاقا شما سخت در اشتباهید من دوستمون داشتیم با دلیل و مدرک حرف میزدیم که شما جواب قانع کننده ای نداشتید وفقط چون دید انتقادی دارید از این خودرو بشدت انتقاد میکنید!من انقدر نگفتم خوبه در حدی که بخوام بگیرمش!اکثر صحبتهام فقط تغییراتی که در مدل سال ایجاد شده صحبت کردم همین..
    بیاید یه مقدار به نظرات بقیه بیشتر فکر کنیم!شما لطف دارید مهندس
    Last edited by irinn65; 01-07-2010 at 03:40.

10. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مباركت باشه مهندس
    اينو به همه ى اونايى ميگم كه مثل كبك سرشونو كردن تو برف و نميخوان واقعيت رو بدونن: ايرانخودرو بيخود ميكنه اين چيزا رو به عنوان تغييرات ياد ميكنه. اصلا يه ماشين اين چيزا رو نداشته باشه چى بايد داشته باشه؟ درشكه اى كه روش موتور نصبه؟ اينقدرم با پرايد مقايسه اش نكنيد. پرايد مگه خودش چه آشغاليه؟ البته اينم يادتون نره اين پرايد اون پرايدى نيست كه تو خارج توليد ميشد. اون پرايد ايربگ هم داشت و هزار چيز ديگه. اينقدرم نگيد ماشين زير ده ميليون. اصلا زير ده ميليون ماشين نبايد توليد بشه وگرنه ازش همين روآى آشغال درمياد كه بعد از ٦ ماه بدنش لش ميشه آويزون ميشه. مرده شور ايرانخودرو و سايپا رو ببرن با ماشيناى آشغالى كه ميزنن. همشون آشغالن. اينايى كه از اين مضخرفات طرفدارى ميكنن يا چيزى سردرنميارن يا اينكه خودشون دارن و الكى متعصبن. آقايونى كه اين ماشينو خريدن قبول كنن پولشونو دور ريختن. برگشته ميگه اين چيزا توى پرايد آپشنه. مرده شور پرايدو ببرن. مگه پرايد خودش چيه؟
    روآى قبلى دكمه اش ميفتاده، اومدن اصلاحش كردن دكمه اش رو درست كردن شده روآى سال! همين شماهاييد كه هرچى ايرانخودرو درست ميكنه با به به و چه چه ميخريد ديگه. فردا ايرانخودرو مدل اى ال ايكس روآ رو ميزنه اينم امكاناتشه: فرمون، چرخ زاپاس و آچار چرخ، برف پاك كن، چراغ، كمربند، ضمنا چرخاى اين اتومبيل باد شده كه پولشو جدا بايد حساب كنيد+ دكمه تغيير سوخت، همون چيزى كه باهاش حال ميكنيد
    تائید.
    با دوستانی که خریدند صحبت کردم.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

به نظر من بحث بی مورده .
    هم روآ آشغاله و هم پراید ، منتها اون بنده خدایی که 7-8 تومن بیشتر نداره مجبوره پراید بخره ، اون بنده خدایی هم که 9 تومن بیشتر نداره مجبوره با روآ سر کنه (انتخاب دیگری نیست) .
    چون تندر E0 که به ندرت تولید میشه و 206 دست 2 و یا 405 دست 2 هم که بدرد نمیخوره بنابراین هیچ حق انتخابی برای اون بنده خدایی که بیش از 9 میلیون پول نداره جز روا نیستش .
      محتوای مخفی: به قول شاعر 
    به قول شاعر : اینجا ایرانه لعنتی شوخی نیستش خبری از گل و بستنی چوبی نیستش!
    Last edited by ghahremanimehdi; 01-07-2010 at 09:27.

13. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

به نظر من بحث بی مورده .
    هم روآ آشغاله و هم پراید ، منتها اون بنده خدایی که 7-8 تومن بیشتر نداره مجبوره پراید بخره ، اون بنده خدایی هم که 9 تومن بیشتر نداره مجبوره با روآ سر کنه (انتخاب دیگری نیست) .
    چون تندر E0 که به ندرت تولید میشه و 206 دست 2 و یا 405 دست 2 هم که بدرد نمیخوره بنابراین هیچ حق انتخابی برای اون بنده خدایی که بیش از 9 میلیون پول نداره جز روا نیستش .
      محتوای مخفی: به قول شاعر 
    به قول شاعر : اینجا ایرانه لعنتی شوخی نیستش خبری از گل و بستنی چوبی نیستش!
    بله روااشغالی بیش نبود, نه روای سال پایه گاز اگه قسمت فنیشو نگاه کرده باشید فرق کرده و بهترین گزینه در رنج قیمتشه اگر تغییری پیدا نمیکرد بازم مثل قبل خیلی فروشی نداشت و همه به دید منفی نگاه میکردند اما الان پرفروش ترین محصول ایرانخودروست و خیلی یام راضی هستن البته اونهاییم که راضی نیستن طبیعیه
    درسته کم مصرفه اما اگر بنزین مهم نباشه بهترین گزینه که بارها گفتم تندرe0هستش....
    Last edited by irinn65; 02-07-2010 at 01:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

تائید.
    با دوستانی که خریدند صحبت کردم.
    اونهاییم که راضی نیستن طبیعیه مگه بقیه محصولات(حتی بالای 10میلیون چه ایرانخودرو چه سایپا)کیفیت خوبی دارند و مشتریها راضیند!! خب روای سال هم از این قاعده مثتثنی نیست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •