بازم شما نگفتین که کدوم نکته ی فنی که من گفتم از نظر دیده و شنیده و علمی اشتباهه
بگین و خلافش رو ثابت کنین چون من به چند تا چیز گیر دادم که کاملا مشخص هستن
نکنه شاسیش تغییر کرده؟
نکنه فنر شمش های عقب تغییر کرده ؟
عزیز من چیز هایی رو که میدونم میگم
شما هم هرچی رو که میدونی بگو
مثلا به عکس های زیر نگاه کنین
چیدمان موتور در روآ سال تحویل گرفته شده هست که توسط یکی از بچه های اونجا گذاشته شده
و این هم عکسی هست که شما اونجا قرار دادین :
عکسی که شما اونجا گذاشتین چقدر مرتب و منظم هست و عکسی که اون خریدار بنده خدا گرفته معلومه که چه خبره و نیاز به توضیح نداره!
و اینکه خوب توی فروم برادر هم زیاد مثل اینکه طرف روآ سال نرفتن :
یه نفر دیگه هم از شتاب 22 ثانیه ای حرف میزدسلام
من ديروز يه رواي سال تحويل گرفتم.![]()
فرصت نشد درست حسابي تستش كنم (كه ميگم چرا!).
البته هنوز ماشين صفره و خيلي نميشه در موردش قضاوت كرد. اما براي شروع،
ظاهر تميزي داره و اون نوار قرمز رنگ رو خود نمايندگي كنده بود! از پشت كاملا شبيه جي ال اكيس شده! قدرتش از رواي معمولي يه كمي بيشتره،اما حتي فكر قياسش با جي ال ايكس رو هم نكنيد، صداي موتور داخل اتاق كمتر مياد ولي به طور كلي صداي موتور نسبت به روا به نظرم كمي بيشتر شده، و تا دلتون بخواد صداي اضافي داره كه شايد به خاطر صفر بودن ماشين باشه، ظاهر موتور با رواي معمولي دوگانه سوز هيچ فرقي نكرده يا حد اقل من متوجه نشدم. سيستم تعليق همان رواي معمولي است و كمكهاي عقب همچنان ميكوبن![]()
اما حالا براتون بگم چرا نشد بيشتر تستش كنم! از نمايندگي كه اومدم بيرون، عقربهي سرعت سنج گاهي براي خودش بالا و پايين ميرفت. تا اينكه از كار افتاد.
و هر وقت تو دور پايين ترمز ميزدم، ماشين خاموش ميشد![]()
امروز بردم نمايندگي گفتن به خاطر سنسوره كيلومتر شماره، اگر اون خراب بشه ماشين خاموش ميكنه!!! حالا قراره عصري برم بگيرمش.
اگر سوال خاصي يا عكس از هر جاي ماشين خواستيد بفرماييد، در خدمتم.
و در کل هرکی هم هم تعریف کرده بود و اینقدر ها به فنی توجه نکرده بودن
2 - 3 نفری هم تعریف کرده بودن که من چون دید انتقادی دارم اونارو نمیذارم البته تعریف ها نسبت به روآ قبلی بود و پراید