برای رفتن تو اتحاد اول باید ساختمان فرمانداری بسازی.
بعدش بگرد ببین کجا میتونی بری فقط تو galaxy army و galaxy empire نرو چون ما باهاشون در حال جنگیم و اونوقت به تو هم باید حمله کنیم.ما تو اتحاد persia galaxy هستیم.
برای رفتن تو اتحاد اول باید ساختمان فرمانداری بسازی.
بعدش بگرد ببین کجا میتونی بری فقط تو galaxy army و galaxy empire نرو چون ما باهاشون در حال جنگیم و اونوقت به تو هم باید حمله کنیم.ما تو اتحاد persia galaxy هستیم.
بیخیال !
رنک 1-2-3 بازی گیری دادن به من ! آخه یکی نیست بگه زورت به 5 برابر ضعیفتر از خودت رسیده ؟
بدبختا از ترس اینکه براشون اتفاقی نیفته همشون رفتن تو یه اتحاد . ایرانی جماعت همینه دیگه فقط زورش به پایین تر از خودش میرسه
فعلا رفتم تو کار جاخالی تا در فرصت مناسب حالی از اینها بگیرم![]()
هادی تا حالا تو کهکشان از این شهاب سنگ های بزرگ دیدی ؟ یا روی یه سیاره A یا R نوشته شده باشه ؟
از اینا میتونی "بهره کشی" کنی![]()
نه تو تريبال ميگم قوم !
ولي عجب سوتيي بودا
به قول يه جمله معروف اگه نزني توي دهن ضعيف تر فردا ضعيف تره بزرگ ميشه مياد ميزنه توي دهن تو![]()
صبر کن یک حالی از اینا بگیرم
خوشبختانه اینجا تاسیسات آسیب نمیبیه از حملات . کافیه قبل اینکه طرف برسه نیروهات رو بفرستی بیرون بعد ریسورس هات رو هم بفرستی یه سیاره دوم خودت . طرف بعد از 8 ساعت دست خالی بر میگرده![]()
چقدر چرته![]()
راستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
نمیدونم ! ولی احتمال میدم یه سفینه باشه که سیاره طرف رو به کل نابود کنه و از کهکشان محو کنهراستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
نمونش این سفینه ~~>
"تیتان یک همه منظوره در نبردها بین جنگ افزارهای دیگر می باشد . با اندازه یک ماه کوچک ، تیتان یک گراویتون قدرتمند استثنایی حمل می کند، حتی قادر به نابود کردن همه سیاره است . اندازه بسیار بزرگ مسلما سرعت این گونه سفینه ها را کاهش می دهید . تیتان یک ساختمان عظیم و یک ظرفیت حمل غیرقابل باور دارد."
اين عين ستاره ي مرگ ما هست نه هادي ؟
من الان در ماموریت ساخت سفینه کلونی هستم چند تا فلز می خواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)