دم شما گرم
بهترین گزینه همین پایونیره اما بیسیم بودن بلندگوها رو چه کنیم مدل بالاتری میشناسی که ظاهرش تجاری باشه مثه سونی و بیسیم هم باشه
یه چیز دیگه این پایونیرها از بابت ساپورت فرمتها و زیر نویس پارسی چطورن ؟
دم شما گرم
بهترین گزینه همین پایونیره اما بیسیم بودن بلندگوها رو چه کنیم مدل بالاتری میشناسی که ظاهرش تجاری باشه مثه سونی و بیسیم هم باشه
یه چیز دیگه این پایونیرها از بابت ساپورت فرمتها و زیر نویس پارسی چطورن ؟
آقا یه مقدار راجع به dts و دالبی و...توضیح میدید؟
آیا مثلا پایونیر 787 اینا روساپورت میکنه؟
ممنون میشم.
البته که ساپورت میکنه
دالبی دیجیتال نوعی کد گزاری صداست که به صورت های مختلف ضیظ می شود 5.1 کاملترین این نوع است که در واقع همانند محیط صدا ضبط می کند
و دی تی اس هم نوعی دیگه کد گزاری است منتها صدا را با کیفیت خیلی بیشتر و جزئیات بیشتر ضبط می کند
ممنون از وقتی که واسه جواب دادن گذاشتین
توی کاتالوگ و سایت ها نوشته ورودی HDMI داره ولی برا من ... نداره.یعنی چی ؟ یعنی کلا نداره این های که تو ایرانن ؟ خوب پس چه فایده ؟ میتونم بپرسم قیمت دقیق که شما گرفتید ؟
دفترچه تو سایتشون پیدا نکردم
میشه لطف کنید در مورد صداشم بیشتر توضیح بدید کیفیت و مقایسه
ورودی آیپاد جلو داره تو عکسش پیداس این وقتی بار میشه بهش یو اس بی وصل میشه یا این که خودش پایه داره که گوشی رو بگذاری روش ؟
اولا خواهش می کنم
آه راست می گی وصل نکرده
والا خودش بهت گفت که صدای سابش 100 واته؟ مدل قبلی 787 که 777 بود دو تا ساب داشت که البته قیمتش هم بیشتر بود ولی دیگه الان تولید نمیشه
ولی از نظر صدا مطمئن باش پایونیر چرت و پرت درست نمی کنه اتفاقا به یکی از بچه ها گفتم رفت خرید امیر رو می گم واقعا راضی بود خیلی باهاش حال می کنه
بله خروجی 1080 فول اچ دی داره بوسیله خروجی اچ دی ام آی و باید بگم که بهترین آپ اسکالینگ رو داره
من خودم از این مدل ندارم 282 داشتم که واقعا محشره ولی بخاطرات یکسری مشکلات مالی مجبور به فروشش شدم
توضیح که والا انواع اکولایزر ها رو داره انواع دالبی پرو لوجیک رو داره و کلا امکناتاتش خیلی
من راجب ال جی زیاد سرم نمیشه چون اصولا ازش خوشم نیاد چون چند تا تو فامیل داشتن زرتی لنزش خراب میشه و بعد از تعمیر هم همچین آش دهنسوزی نمیشه
در رابطه با ورودی اچ دی ام آی هم نظری ندارم شاید شما اشتباه می کنید چون این مدل با این قیمت داشتم ورودی اچ دی ام آی عجیبه اصلا ورودی اچ دی ام آی رو برای چی می خوای؟
قیمت های منم در رابطه با پاناسونیک و پایونیر بود من سونی رو برای ورودی ایپاد پیشنهاد کردم که گفتم صداش خوب نیست ولی سگ جونه
والا من 2 تا کنسول دارم ی خواهم جفتش رو وصل کنم یکی رو با optical یکی با hdmi
خودم دلم می خواست پایونییر بگیرم با این تعریف های که ازش می کنید ولی خوب نه ورودی ipod نه hdmi
سونی هم از صداش خوشم نمییاد چون تو فامیل طرفدار زیاد دارهسعادت آشنایی دارم باهاش
واااااا اپتیکال سنهنه به اچ دی ام آی
اپتیکال صدارو انتقال میده ا دی ام آی هم صدا و هم تصویر ربطی به هم نداره که یکی رو می خوای از اون طریق وصل کنی و دیگری رو از اون طریق
ببینم یعنی فقط می خوای صدای دو تا کنسول رو از سینمای خانگی بشنوی؟
اصلا دو تا کنسولت چی هست؟
خوب اگر دوتا ورودی hdmi داشت که غم نداشتم![]()
وتسه همین ps3 رو میخوام با optical وصل کنم xbox360 رو با hdmi که نخواهم هی کابل ها رو بکشم و وصل کنم بعد سینمای خانگی بزنم به تلویزیون با hdmi
اینجوری هم کیفیت تصویر افت نمیکنه هم صدا 5.1 کاناله پخش میشه اخه xbox یا باید hdmi بگیریم یا نصویر با کامپونینت و صدا با optical که تصویر افت پیدا میکنه
اره فقط واسه 5.1 کردن صدای کنسول میخوام ازش استفاده کنم
حالا شما اگر با این قیمت میشناسی 2 تا ورودی hdmi بده یا علی![]()
حدودا 7ماه پیش گرفتم. به قیمت 370.000
همونطور که گفتم ورودی HDMI نداره ولی تو کشور های دیگه و سایت گلدایران گفته که داره. شاید تو سری های جدید داشته باشه. باید بپرسی و خودت پشت دستگاه رو ببینی و با شرط داشتن خرید کنی.
Ipod هم بیشتر مدل های اروپایی و آمریکایی باید داشته باشه. یه پایه کشویی داره با قابلیت شارژ. که البته مدل اروپایی دیگه فونت فارسی و زیرنویس فارسی رو ساپورت نمی کنه.
مقایسه:
وقتی می شه مقایسه درست انجام داد که همزمان چندتا مارک مختلف رو تو یک رنج قیمتی با هم داشته باشی و تست کنی.
بیشتر نظرهایی که اینجا هست جنبه سلیقه ای داره:
یکی عشق پایونیر.. می گه فقط پایونیر. یکی دیگه می گه سونی آشغاله فیلیپس خوبه!! یکی دیگه می گه فقط پاناسونیک و توشیبا چون ژاپنی و بقیه چون کره ای و چینی بدرد نخوره!! ...
پس از لحاظ کیفیت صدا و تصویر خودت باید تجربه مدل های مختلف رو داشته باشی و قضاوت کنی.
ولی از رو دفترچه و قیمت:
اونموقع تو اون رنج قیمتی سونی USB خور نبود یا اگه بود فقط عکس و موزیک بود
ویا سامسونگ مدل HT-TZ325 به قیمت 430.000 اگه دفترچه راهنماشو دانلود کنی و بخونی.. می بینی که مثل 1090 هستش فقط یه فرمت WMV رو اضافه بر 1090 ساپورت می کنه که تازه ver9 هم نیست. 50.000 تا هم گرونتره و به نظر من قیافه 1090 رو هم نداره.
الانو نمی دونم ولی اونموقع هیچکدومشون به غیر از LG - کابل HDMI نداشتند
برای کیفیت صدا و تصویر باید همزمان دستگاه ها رو با هم داشته باشی تا بتونی مقایسه درستی انجام بدی.
یادآوری کنم کهUSB مدل 1090 فرمت تصویری mkv, mpeg4, mov, wmv9 و فرمت های تصویری 1 و 2 مگاپیکسل رو پخش نمی کنه . سایر مارک ها هم تو همین رنج قیمت ... بعید می دونم که USB شون این فرمت ها رو ساپورت کنه.
دفترچه راهنماشو تو رپیدشر گذاشتم. از اینجا دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by best; 08-02-2010 at 16:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)