سلام .
چند بار اینکارو انجام دادم اما درست نشد قبل لود کامل برنامه یه صدایی شبیه بیپ میاد بعد برنامه باز میشه و سریع بسته میشه.
در ضمن برنامه قدیمی map کار میکنه !.
چه باید کرد ؟؟؟
ممنون.
سلام .
چند بار اینکارو انجام دادم اما درست نشد قبل لود کامل برنامه یه صدایی شبیه بیپ میاد بعد برنامه باز میشه و سریع بسته میشه.
چه باید کرد ؟؟؟
ممنون.
maps خود گوشی هنوز هست ؟؟ ... باید Replace بشه روی اون ... برای اجرای درست برنامه پوشه Diskcache رو پاک کنید اجرا میشه ...!سلام .
چه باید کرد ؟؟؟
ممنون.
diskcache و فایل cf رو پاک کردم اجرا کردم نشد ، برنامه رو حذف کردم دوباره اجرا کردم diskcache رو پاک کردم فایل cf رو همینطور نقشه جدید رو کپی کردم برنامه رو اجرا کردم باز هم نشد.
دوست عزیز بعد از نصب برنامه باید جایگزین برنامه Maps خود گوشی بشه! نه اینکه یه آیکون دیگه درست کنه...
گوشی شما چیه؟ با چه فریموری؟
شاد باشی![]()
سلام دوست عزیز سرعت اجرا به CPU گوشیتون بستگی داره برای من گیر نمیکنه عالی کار میکنه
موفق باشید!![]()
[QUOTE=akhoond;4443398]سلام
دوستان ، من هر کاری کردم نشد که نشد ، برنامه رو نمی ذاره نصب کنم ، آپدیت ارور می ده ، قبلی رو هم که نمی تونم پاک کنم ( برنامه دیفالت ان 78 هستش ) ، وقتی هم بی خیال نصب برنامه می شم و فقط نقشه رو می ریزم ، هیچی لود نمی کنه ، خالی خالیه ...
کسی هست که با ان 78 تست کرده باشه ؟
سلام من N78 دارم تست كردم نصب شد و نقشه ها رو هم اورد ولي يكم GPS من ضعيف هستش در جايي كه هستم ولي خيلي عالي بود
من ovi map دومي كه ورژن 3.2 هست رو نصب كردم به راحتي هم كار كرد موفق باشي
برنامه رو replace می کردم نشد که نشد گوشی رو رست کردم و مموری رو فرمت درست شد ممنون
سلام دوستان من يه مشكلي با ovimap پيدا كردم قبلا كه گوشيم هك شده بود ovimap به خوبي روي گوشيم كار ميكرد ولي به دلايلي الان ديگه تمام فايل ها رو اول ساين ميكنم بعد نصب ولي وقتي ovi map رو نصب ميكنم وقتي وارد ميشم 2 ثانيه بعد خودش ميپره بيرون كسي ميدونه مشكل چيه در ضمن گوشيم n78 هست
سلام.گوشی n95 ،ویرایش 3 هست یا 5؟
GPS داخلی که داره نه؟
سلام
دوست 2 پست قبل پست خودت دوستمون راه حل رو گفته...
شما گوشی و مموری رو یه بار فرمت کن...
ویرایش 3 و دارای GPS داخلی هست...
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)