آقا این بازی خیلی باحاله خداییش خیلی روش کار کردن از هر نظری که بگید .من هنوز تمومش نکردم
احتمال زیاد بعداد نسخه دومش بعدا میاد بیرون
آقا این بازی خیلی باحاله خداییش خیلی روش کار کردن از هر نظری که بگید .من هنوز تمومش نکردم
احتمال زیاد بعداد نسخه دومش بعدا میاد بیرون
Last edited by afshinaghasi; 31-03-2010 at 23:11.
mمیزنم ولی معتوم نیست کجا باید یرم یه پله نشون میده ولی میرم بالا میگه بیا پایین نمیفهمم
اگر تو کتابخونه هستی همونجایی که چندتا غول خرکی هست و دیر میمیرن باید از دستشون درری و بری طبقه بالا اونجا هم غول خرکی هست بازم فرار کن و از یکی دو تا سوراخ هم باید رد بشی آخر کار هم یک آسانسوره که بعدش دیگه تومه فقط مواظب باش پایین نیفتی
سلام. کسی در مورد این بزای توضیح نمی ده؟ خوبه ، بده ، گیم پلیش بدرد می خوره و ........... ما وضعمون رو بدونیم!!
راستی، جوش خیلی ترسناکه؟
واللا زياد به دل من نچسبيد.به نظرم تنها چيز جذابش گرافيكشه كه اونم همچين چيزي نبود كه دهنم وا بمونه.زيادم بازي نكردم هر دفعه ميام دل به بازي بدم بعد از 5 دقيقه دلم رو ميزنه.اگه كمبود بازي داري از هيچي يه كم بهتره![]()
من خودم حدودا یکی دو ساعت از بازیو رفتم. به نظرم بازی خوش ساختی هست. از نظر گرافیکی که همه می دونن چه جوری هستش دیگه توضیح نمی خواد. ولی بازی برخلاف اینکه می خواد نشون بده یکمی ترسناک هستش ولی اصلا ترسناک نیستش. تا اینجایی که من رفتم هیجان بازی خیلی بالا نبوده. یعنی مثلا حداکثر شاید دوست داشته باشی یکی دو ساعت روزی اونو بری و اونجوری نیستش که مثلا ساعات زیادی در روز بخوای بازی کنی.
به طور حتمی نمی تونم در مورد بازی اظهارنظر کنم چون خیلی نرفتم ولی کلا بازی از نظر گرافیکی و جو خیلی عالی هستش و محیطهای بازی هم بیشتر به صورت تاریک هستش. کلا این بازی ارزش بازی کردن داره فقط بستگی داره که از این مدل بازی ها خوشتون میاد نه.
این بازی آخرشه خیلی توپه هرکی بازیش نکنه از دست داده من امروز تمومش کردم خداییش باهاله
آقایون بازی در کل چند ساعت گیم پلی داره ؟
بازی طولانی هست یه چند روزی مشغولش میشی میشه گفت بازی سختی هم هست
یک سوال
من اونجاییم که برای اولین بار کلا از مترو میای بیرون و مسکو رو می بینی با یارم تا جای یک ماشین رفتم یارم پرید من هم پریدم اما لیز خوردم یارم یک چیزی گفت نفهمیدم بعد هم رفت الان من باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)