سلام
البته این فریموری که برای اپدیت گوشی ویو به بادا 1.2 با نام firmware S8500JID منتشر شده اینطور که در خود سایت بادا گفته شده فریموری رسمی نیست و مخصوص کشورهای اروپایی است :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
البته این فریموری که برای اپدیت گوشی ویو به بادا 1.2 با نام firmware S8500JID منتشر شده اینطور که در خود سایت بادا گفته شده فریموری رسمی نیست و مخصوص کشورهای اروپایی است :
سلام
سامسونگ نسخه نهایی bada 1.2 SDK را عرضه کرده است.
bada 1.2 SDK این امکان را به دولوپرها میدهد تا برای همه گوشیهای خانواده بادا یعنی Wave, Wave 525, Wave 533, Wave 575, and Wave 723 and Wave II برنامه بسازند.
بعضی خصوصیات این SDK جدید عبارتند از:
apps created from HTML/JavaScript or Flash SWF won’t need C++ coding to become native apps
conditional app launch
improved OpenGL/ES 1.1 and 1.2 Extension
Wi-Fi EAP support
memory leak detector
Last edited by mahroo_z1; 09-12-2010 at 12:04.
سلام
سامسونگ دیروز در مراسم یک سالگی بادا جوایز خود را به برندگان رقابت جهانی بین سازندگان برنامه های بادا اهدا نمود.
این مسابقه که از ماه می تا دسامبر بود بین 2077 تیم از 54 کشور مختلف برگزار شد.
در بین برنامه های ساخته شده , سامسونگ 34 برنامه ساخته شده توسط دولوپرها را برگزید و جایزه 2.7 میلیون دلاری را بین انها توزیع نمود.
همه این برنامه های منتخب بزودی در مارکت سامسونگ برای رشد و ترقی ان قرار خواهند گرفت.
اولین برنامه منتخب که جایزه 300 هزار دلاری را نصیب سازنده خود کرد بازی با نام Little Sailor است که در واقع بازی مسابقه 3بعدی با قایقست.
بعضی دیگر از برنامه های منتخب عبارتند از:
badaSports, Doogie, Bang, WAMO_Camera, TouchRetouch, Bling-Bling Reader and Parking
سامسونگ انتظار دارد که تا پایان سال 5 میلیون گوشی از خانواده بادا را بفروش رساند.
برای دیدن برنامه های منتخب این مسابقه میتونید به سایت زیر مراجعه کنید:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 10-12-2010 at 15:17.
سلام
توی کنفرانسی که سامسونگ 8 دسامبر در سئول به مناسبت سالگرد تولد بادا برگزار کرده بود، راجع به بادا 2.0 اسلایدی رو ارائه داده بود که براتون میذارم، حالشو ببرید
![]()
سلام
سامسونگ هند شیوه بازاریابی یکتایی را برای افزایش استفاده از Samsung Apps در بین کاربران بادا اتخاذ کرده است.
انها رقابتی را با نام “Most Downloads Competition معرفی کرده اند که همونطور که از اسمش پیداست از کاربرا میخوان که تعداد بیشتری برنامه از Samsung Apps دانلود کنند.
هر برنامه دانلودی توسط کاربر امتیاز داره( 1 امتیاز برای برنامه های مجانی و 3 امتیاز برای برنامه های پولی).
این رقابت تا 5 ژانویه 2011 خواهد بود و به برنده ان یک دستگاه تلویزیون Series 4 LED TV یا یک عدد تبلت Galaxy Tab اهدا خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علی جان
خوشبختانه پیداش کردم
* animated effects
* multitasking
* SDK for Linux and Mac
* HTML5
* Flash4
* User interface customization
* Speech Recognition
* NFC (so fashionable at Nexus S)
* Advertising in the app
/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سامسونگ تصمیم داره که تا پایان امسال بیش از 5میلیون گوشی بادا در سراسر دنیا بفروش رساند.
همچنین این شرکت برای سال اینده در نظر دارد که تا نیمه اول سال اینده بیش از 10 میلیون گوشی از خانواده بادا را بفروش رساند:
سیستم عامل بادا که اکنون دارای ورژن 1.2 میباشد در سال اینده اپدیت مهمی را در قالب bada 2.0 دریافت خواهد کرد.
بعضی از خصوصیات جدید bada 2.0 عبارتند از:
improved user interface
Near Field Communication (NFC) support
smarter home screen
SDK support for Linux and Mac
3rd party SNS integration and more
Last edited by mahroo_z1; 21-12-2010 at 11:16.
سلام
میشه یکم راجب nfc توضیح بدی چون من نه از ویدیوهاش چیزی فهمیدم نه از مقالات مربوط بهش.![]()
سلام امین جان
این عکسی که من توی پست قبلیم گذاشتم رو خودم گرفتم و علامت گذاری کردم. تاریخش هم مربوط به 14 دسامبر هست و خیلی قبل تر از روزی که اون وبلاگ ها ازش چیزی بگن
برای همین گفته بودم "حالشو ببرین" . توی همه ی وبلاگ های معروف هم عکسه منتشر شده![]()
عکسی که من گذاشتم هیچ علامتی از هیچ سایتی هم بالاش وجود نداره![]()
سلام هاتف جان
یکی از کاربردهای مهمش اینه که: می شه ازش به عنوان کارت اعتباری استفاده کرد. مثلاً از فروشگاهی خرید می کنین، برای پرداخت پولش گوشیتون رو که مجهز به سخت افزار NFC هست به دستگاه کارت خوان نزدیک می کنین و به طور خودکار از حسابتون کسر و هزینه خریدتون پرداخت میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)