تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 66 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیر مدل جهانی بی650 هست.بی690 همون بی650ه با کمی تغییرات توسط کارخونه سامسونگ ایران که توی هشتگرده.البته پنل فکر کنم مستقیما از خارج وارد میشه.

2. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیر مدل جهانی بی650 هست.بی690 همون بی650ه با کمی تغییرات توسط کارخونه سامسونگ ایران که توی هشتگرده.البته پنل فکر کنم مستقیما از خارج وارد میشه.
    پانلش که حتما فرق داره.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پنل رو دقیق نمی دونم خود ایران می زنه یا نه. گرچه هیچم بعید نیست چون از نظر عقلانی به صرفه تره.ولی خود تلویزیون مونتاژ ایرانه که به اشتباه میگن مالزی و اینا. ما قبلا هم پلانو (تی وی لامپی سامسونگ) 25 اینچ داشتیم.جالبیش اینه که بعدا فهمیدم پلانو اصلا 25 اینچ نداره و 25 اینچ دست پخت خود ایرانه.البته کیفیت سامسونگ ایران هم بد نیست مگه اینکه خلافش ثابت بشه.25 اینچ هم چند سال کار کرد و هنوزم سالمه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پنل رو دقیق نمی دونم خود ایران می زنه یا نه. گرچه هیچم بعید نیست چون از نظر عقلانی به صرفه تره.ولی خود تلویزیون مونتاژ ایرانه که به اشتباه میگن مالزی و اینا. ما قبلا هم پلانو (تی وی لامپی سامسونگ) 25 اینچ داشتیم.جالبیش اینه که بعدا فهمیدم پلانو اصلا 25 اینچ نداره و 25 اینچ دست پخت خود ایرانه.البته کیفیت سامسونگ ایران هم بد نیست مگه اینکه خلافش ثابت بشه.25 اینچ هم چند سال کار کرد و هنوزم سالمه.
    چه اهميتي داره. ايران اصلا تكنولوژي ساخت رو نداره و اينجا فقط اسمبل ميكنه. نگران نباش

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

سلام امروز چند تا عکس از PANSONIC G10 میزارم...تصاویر SD هستن با انتن معمولی..

تصویر توی عکس خوبه - راستی بد نیست یک عکسی از این شبکه ماهواره ای توی G10 را دوستان بزارین این شبکه LUXE TV است کیفیت عکس بی نظیر داره با سپاس

7. این کاربر از hamedsaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام
    من چند تا عکس از b690 میذارم . البته دوربینم رو تازه خریدم ( مبارکم باشه ! ) و زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم . شاید بعدا عکسهای بهتری گذاشتم . ( تمام کانالها با ماهواره دریافت می شوند ) .

ادامه عکسهای کانالهای فارسی زبان از جمله کانالهای بی کیفیت مثل شب خیز و دیدار در لینک زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ادامه عکسهای کانالهای اروپایی در لینک زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

در نهایت بنظر من اگر گیمر نباشید انتخاب بین g10 و b690 انتخاب سختیه چون در زمینه تصویر در برخی نقاط مثل تولید رنگ مشکی ، زاویه دید و حرکت روان تصویر و ... حداکثر 10% g10 برتری داره و در برخی نقاط مثل براقیت و شفافیت تصویر و آپسکیلینگ و ... b690 ده درصد بهتر هست و خلاصه جایی نیست که یکی از اینها در مقابل دیگری حرفی برای گفتن نداشته باشد مگر اینکه ما فن بوی و عاشق دلخسته ی یکی از این دو تلوزیون باشیم ! تنها جایی که یک تلوزیون 100 % بر دیگری برتری دارد مصرف برق و usb بی نظیر هست که b690 از هرنظر از g10 بهتره .
    b690 تلوزیون خوبیه که رنگها رو از جمله رنگ مشکی خوب تولید می کنه و وضوح تصویرش خیلی خوبه و یک آپسکیلینگ خوب درقیاس با اغلب تلوزیونهای توی بازار . در مورد ضعفهای b690 هم که قبلا صحبت کردم .

موقع خرید هم به نظرات متعصبانه له و علیه یک کالایی که بازار خوبی داره اصلا توجه نکنید . یعنی نه تعریف و تمجید صرف رو بپذیرید و نه زیرسوال بردن های بچگانه رو
    مثلا اگر usb تلوزیون b690 صرفا بدلیل اینکه 4 تا آپشن از 10 ها آپشن موقع پخش فیلم و عکس در دسترس نیست " بی فایده " تلقی بشه اونوقت اصولا باید پذیرفت که بقیه تلوزیونها چیزی به اسم usb ندارند چون تقریبا 90% شون نصف فرمتهای b690 رو هم پشتیبانی نمی کنند و جالبتر اینکه همون آپشنهای فعال b690 در پخش عکس و فیلم از کنترلهایی که سایر تلوزیونها در حالت عادی روی رنگ و نور و ... دارند بیشتر هست !

و درنهایت بنظر من بجای خوندن ریویو سایتها بهتره فیدبک یوزرها رو بخونید . البته اونجا هم تجربه به من ثابت کرده نظراتی که به یک کالای توی بورس 5 تا ستاره می دهند همونقدر به خریداره در حال تحقیق کمک نمی کند که نظرات آنهایی که نیم ستاره داده اند ! به نظرات آدمهای معقول و حدوسطی بیشتر میشه اعتماد کرد تا مثلا فن بوی های متعصب b690 که همه چیز ازنظرشون بی عیب و نقصه یا فن بوی های بی سواد سایر مارکها که از b690 خوششون نمیاد و همه چیز این تلوزیون رو زیر سوال می برند . این دو گروه با تعصب بیجا ، سواد ناقص و لجبازیهای کودکانه جز اینکه شما رو گمراه کنند کارخاصی براتون انجام نمی دهند .
    بازهم سوالی بود در خدمتم .

...

یک آپدیتی هم در مورد x350 بکنم
    این تلوزیون یک سنسور نور داره که وقتی خاموش میشه رنگها کمی بهتر و شاداب تر می شوند اما بازهم تصویر بی حال بود . با کلی ور رفتن به این نتیجه رسیدیم که این تلوزیون بهتره در حالت پیش فرضش قرار بگیره و نور و رنگ و ... عمدتا در حالت پیش فرض باشند . یعنی بهتره انگولکش نکنید ( برعکس b690 که من روی مود استانداردش بلاخره تونستم رنگهای مورد علاقه ام رو بسازم و ... )
    خلاصه با این تمهیدات می تونم بگم رنگ ها 50 تا 70 % بهتر شدند اما بازهم باتوجه به کنتراست کمش رنگهای خیلی خوبی نداره
    و مشکل دیگه ای که داره اینه که تصویرش مات و لرزان هست . حدس می زنم تنظیماتی داشته باشه چون من خودم روی b690 هم این مشکل رو اوائل داشتم اما الان ندارم . یعنی تصویرش اینجوری بود که وقتی آقاهه کلش رو تکون می داد تمام چین چروک ها و جزئیات صورتش مات و بلور می شد بعد که صورت ثابت می شد این جزئیات دوباره برمی گشت سرجاش . من نمی دونم دقیقا با چه جرکتی اما این مشکل رو توی b690 حل کردم اما x350 ( با ----- 4622 ) بازهم چنین مشکلی رو داره
    یک قسمت وضوح هم داشت که ما بالا که می بردیم تصویر بدتر می شد که بهتر نمیشد ( منوش روی فارسی بود )
    بهرحال گفتم اینا رو بگم که مدیون سونی نباشم یه وخ !
    Last edited by pmax; 16-12-2009 at 18:33.

9. 5 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

pmax عکسهایی که گرفتی ..با چه دوربینی ..من عکسهامو با گوشی n95 ,n78 گرفتم....ولی فکر کنم دوربین شما دیجیتال..

Last edited by abbas_p; 17-12-2009 at 11:28.

11. 2 کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

pmax عکسهایی که گرفتی ..با چه دوربینی ..من عکسهامو با گوشی n95 ,n78 گفتم....ولی فکر کنم دوربین شما دیجیتال..

[I]

سلام

بله دوربین من دیجیتال هست . کانن sd940 و اگر چه دوربین جیبی ( اندازه کارت ویزیت ) باشه و پر از نویز ( هنوز باهاش کنار نیومدم ) ولی بازم از دوربین گوشی های سری n بهتره .
    البته من هنوز کار باهاش رو بلد نیستم و از صفحه تلوزیون همونطوری عکس می گیرم که از بقیه چیزا ! مثلا توی عکس اول و دوم ( از بالا ) ، یک موجهایی دیده میشه که احتمالا بدلیل نزدیک بودن من به صفحه تلوزیون بوده

حالا بعدا عکسهای بهتری اگر تونستم بگیرم میذارم اینجا
    الان اکانت dsl م درحال اتمام هست . ایشالا 10 روز دیگه اگر هنوز بودم . می خوام یکسری عکس در ابعاد واقعی تلوزیون بگیرم و آپلود کنم . اینجوری شاید برای بقیه قابل استفاده تر باشه . بهرحال هرقدر عکس کوچک بشود کیفیتش بهتر بنظر می رسه و از طرفی نقاط منفی مثل بلور بودن دور لگوهای شبکه های داخلی کمتر به چشم میاد .
    Last edited by pmax; 16-12-2009 at 21:14.

13. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در نهایت بنظر من اگر گیمر نباشید انتخاب بین g10 و b690 انتخاب سختیه چون در زمینه تصویر در برخی نقاط مثل تولید رنگ مشکی ، زاویه دید و حرکت روان تصویر و ... حداکثر 10% g10 برتری داره و در برخی نقاط مثل براقیت و شفافیت تصویر و آپسکیلینگ و ... b690 ده درصد بهتر هست
    صحیح!!
    ببخشید شما این دوتارو بقل هم دیدی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

صحیح!!
    ببخشید شما این دوتارو بقل هم دیدی؟
    سلام

من اون موقع که g10 رو می خواستم بخرم زیاد بررسی کردم اما نه بلحاظ زاویه دید . اگر می گم مشکلی نداره چون بقیه می گن . البته s10 رو دیدم و از نظر زاویه دید مشکل خاصی حس نکردم .

کلا بنظر من زاویه دید مشکلیه که آدم تا تلوزیون رو نخره و با سورسهای مختلف از زوایای مختلف نگاهش نکنه متوجهش نمیشه مگر اینکه دیگه خیلی داغون باشه . من در مورد b690 هم توی فروشگاه متوجه چیزی نشدم

وضعیت زاویه دید B690 رو هم قبلا گفتم . زاویه دیدش همون 175 درجه هست شایدم بیشتر ))) اما کیفیت و گرمای رنگ از یک زاویه ای 60 درجه مثلا به به طرفین افت پیدا می کنه .
    دو تا عکس هم می ذارم که امیدوارم کمکتون بکنه

البته واضح و مبرهن است که اون رنگ سبز روشن که بالای صفحه در عکس از بغل مشخصه . به تصویر بکگراند کامپیوتری و متغیر برنامه مربوطه که در این زاویه تغییر کرده اما شما می تونید رنگ گلهای روی میز و یا رنگ رخسار حاج آقا ! یا رنگ سبز پررنگتری که پشت سرشونه رو مقایسه کنید و متوجه افت رنگها بشید . رنگها روشن تر می شن در این زاویه

اینم دو تا تصویر بی ربط

Last edited by pmax; 17-12-2009 at 10:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •