630 اگه کسی خواست بگه
سلام دوستان
من بلاخره cliq خریدم ؟ اونم با قیمت 450
یک بنده خدا از آمریکا آورده بود با بلک بری من عوضش کرد!
عجب گوشی توپیه!
من که دارم میرم مسافرت![]()
سال نو خوبی داشته باشین
2-3 روزه که widget هام و تعدادی از برنامه هام مثل,browser, opera mini 5,accuwehter,weatherbug,bbc,cnn, نمی تونن data connection رو برای connect شدن تشخیص بدن در حالی که GPRS فعاله و بعضی برنامه ها مثل messenger,facebook,gmail کار میکنن. با restart گوشی و reinstall برنامه ها هم مشکل حل نشد. Please Help!!
![]()
سلام
اول از همه تبریک به احمد (بالاخره یه نفر cliq خرید)
یه برنامه تووووپ واسه تنظیم رینگتون و آلارم و...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من ميخوام
مرسي - آدرس و شماره برام بزارلطفا"![]()
فایر بابا عید شد دیگه همین خوبه بگیرش فکر نکنم کمتر از این گیرت بیاد....
پویان اگر وایرلس دم دست داری امتحان بکن ببین همشون کار میکنن.
بايد رقم اخرراواردنكنيد
يا حق
دوست عزیز من رقم آخر رو هم حذف کردم مشخصات یک گوشی دیگه برام اومد و پیغام زیر رو نوشت
ايــن سـريــال گــوشـي در شرکت ارتباطات سيار به ثبت رسيده است
شما بدون نياز از مراجعه به دفاتر خدمات مشترکين ميتوانيد از اين گوشي در شبکه همراه اول استفاده نماييد
باند فرکانس کارخانه سازنده مدل شماره تائيديه GSM
GSM 1800,GSM 1900,GSM 900,GSM850 (GSM800),HSUPA Motorola Inc. A853 35463503
اگه میشه شما هم امتحان کنید شاید من اشتباه میکنم (شماره سریال : 354635030649789 )
با تشکر
با wireless مشکلی نداره, گفتن با factory reset درست میشه,کردم,بازم نشد گوشی هم که wipeشد!!با BackupPro از همه چیز Back up گرفتم اما حالا که گوشی reset شده explorer ندارم که برنامه رو برای restore کردن نصب کنم.حسابی موندم تو گل...![]()
درسته دوست عزیز . برای همه همین مدله . یعنی کلا نرم افزارها و مخابرات مایلستون رو به این اسم میشناسن . اگر با برنامه RSD Lite هم چک کنید می بینید که گوشیتون را با این اسم میشناسه. به نظرم A853 اسم اصلی این مدل باشه .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)