آقا من حركت اين موج هاي مكانيكي رو آخر نفهميدم چه وقت رو به بالاست چه وقت پايين ؟
اگه ميشه يه مطلب كلي درباره بردار جابجايي-سرعت و كلاً حركت هماهنگ ساده ذرات بدين ... اصلا حركت سينوسي رو توضيح بدين ممنون (فصل 4 فيزيك پيش 1)
آقا من حركت اين موج هاي مكانيكي رو آخر نفهميدم چه وقت رو به بالاست چه وقت پايين ؟
اگه ميشه يه مطلب كلي درباره بردار جابجايي-سرعت و كلاً حركت هماهنگ ساده ذرات بدين ... اصلا حركت سينوسي رو توضيح بدين ممنون (فصل 4 فيزيك پيش 1)
هر چند كه توضيحات آقا محمود كامل و جامع بود اما اينو بدون كه شرط ياد گيري مثلثات در درجه ي اول اينه كه دايره ي مثلثاتي رو فول باشي (اين دايره خيلي تو حل مسائل كمك ميكنه مخصوصا معادلات مثلثاتي و...)
محورهاي تانژانت - كتانژانت - سينوس و كسينوس رو بايد در نظر داشته باشي ! اگه اينا رو خوب تمرين كني مطمئن باش كه ميتوني از پس مسائل مثلثاتي بر بياي. ميمونه چندتا فرمول كه بايد حفظ كني .
مثلاً tg X = 0 ميخايم ببينيم X چه كمانهايي ميتونه باشه :
ميدونيم در يك دوره (360 درجه) تانژانت زواياي 0 و 180 درجه ميشه : صفر . اما در دوره هاي بعدي هم ما كمان هايي رو داريم كه تانژانت اونا صفر شه يا اينكه اگه در خلاف جهت دايره ي مثلثاتي حركت كنيم ، در اولين دور ميبينيم كه تانژانت 180- , 360- درجه برابر صفره .
بهمين دليل برا اينكه كلي تر بگيم از لفظ K استفاده مي كنيم به شرطي كه k عددي صحيح باشه مثلا وقتي ميگيم k p يعني تموم دورها و نيم دور ها ( p=180 يه نيم دوره ، 2p=360 يه دور كامله 3p يك دور و نصفه 4p دو دور كامله ... ) منظور اينه كه اگه از اون كمان مد نظر اين دور ها رو بريم به كجا مي رسيم ؟(ميتوني خودت امتحان كني مثلا اگه از 30 درجه به اندازه يه دور=360 درجه بريم جلو ، دوباره به 30 درجه ميرسيم يا اگه به اندازه ي نيم دور = 180 درجه بريم جلو به ، 210 درجه ميرسيم .
پس در حل معادلات مثلثاتي هم بايد نسبت مثلثاتي كمان X رو به صورت يه نسبت مثلثاتي يه كمان معروف و آشنا (مثل 30 درجه يا 60 يا 45) بگيريم و ادامه ي كار رو همونجور كه گفتم بريم .
مثلا اينجا "آلفا" يه كمان معروفه : !
اگه هم بازه ي كمان X رو تو مساله به ما دادن ، كافيه به K عدد بديم و X هايي كه تو اون بازه هستن رو انتخاب كنيم (( اين آخرين مرحله ي كار ماست بعد از ساده كردن معادله و ... ))
خيلي طولاني شد !!!
![]()
کسی میتونه اثبا قضیه لولا و عکسش رو واسم بذاره ؟؟؟ ( هندسه سال 3 ریاضی )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانش آموز دو واژه هست ولي سه تكواژه !یه سوال
دانشاموز چند وا÷ه است؟
...
دانش + آموز = > واژه ها
دان + ِش + آموز = > تكواژها
...
موفق باشي ...
منظورت از رو به بالا و پايين چيه ؟آقا من حركت اين موج هاي مكانيكي رو آخر نفهميدم چه وقت رو به بالاست چه وقت پايين ؟
موج ممكنه رو به بالا و يا رو به پايين يا چپ يا راست يا مايل يا هر جهت ديگه اي منتشر بشه ...
نمي شه كل مبحث رو توضيح داد ، قسمتهايي كه فكر مي كني مشكل داري رو بگو يا يك نمونه سئوال بذار تا در صورت امكان با توضيح كامل حل بشه !
...
نه دیگه...
دانش آموز یک واژه مشتق-مرکبه.
تکواژ هاشو هم که گفتین...
انشاالله که به دردت بخوره .یکمی واضح نیست.حالا سیوش کن خودت به مقداری که وضوح تصویر خوب باشه زوم کن.من سعی کردم خیلی پر رنگ و درشت بنویسم.که کیفیت رو وضوحش تاثیر نذاره.
خطم هم خوب نیست ولی فکر کنم بتونی بخونی.اگر اینجا عکس برات لود نشده
این لینکشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا سامان درست گفتن
ببخشین یه سوال دیگه:ان در گلریزان چه معنی دازه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)