تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 33 اولاول ... 202627282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 327

نام تاپيک: Grand Theft Auto: Vice City

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اون boatyard رو رفتم سوار یکی از قایقها شدم و تومش کردم. نوشت boatyard asset complete یا یه همچین چیزی...
    ظاهرا mission دیگه ای نداره تو اون قسمت چون باز که سوار قایقها میشم بازم همون mission هست...

ماشین مستر ووپی رو هم سوار شدم و حدود 140 تا بستنی فروختم!! اما تموم نشد (مثلا بنویسه mission complete) دست آخر هم دستگیرم کرد.
    پس چندتا باید فروخت بالاخره؟!
    - اوکی! پس محوطه قایق رو صاحب شدین و اینجا کاری ندارین. باید 7 نقطه دیگه رو هم صاحب بشین:

Cherry Popper Ice Cream Factory
    InterGlobal Films
    Kaufman Cabs
    Malibu Club
    The Pole Position Club
    Print Works
    Sunshine Autos

- یکضرب تا 50 بستی رو بفروشین اون کارخونه بستنی سازی هم مال خودتون میشه. اگه اشتباه نکنم بعدش از فروختن 50 امین بستی باید از ون پیاده شین.

2. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

- یکضرب تا 50 بستی رو بفروشین اون کارخونه بستنی سازی هم مال خودتون میشه. اگه اشتباه نکنم بعدش از فروختن 50 امین بستی باید از ون پیاده شین.
    مستر ووپی رو تموم کردم. همینطوری که گفتید.

- اوکی! پس محوطه قایق رو صاحب شدین و اینجا کاری ندارین. باید 7 نقطه دیگه رو هم صاحب بشین:

Cherry Popper Ice Cream Factory
    InterGlobal Films
    Kaufman Cabs
    Malibu Club
    The Pole Position Club
    Print Works
    Sunshine Autos
    از لیست بالا تا جایی که یادمه اولی (که همین مستر ووپی بود)، سومی، چهارمی و ششمی رو تموم کردم.
    بقیه هم از همیناس که یه آرم خونه داره و باید بخرمش؟ از کجا باید پیدا کنم؟ همینطوری بی هدف باید بگردم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از لیست بالا تا جایی که یادمه اولی (که همین مستر ووپی بود)، سومی، چهارمی و ششمی رو تموم کردم.
    بقیه هم از همیناس که یه آرم خونه داره و باید بخرمش؟ از کجا باید پیدا کنم؟ همینطوری بی هدف باید بگردم؟
    طبق عکسی که میبینم شما فعلا دو تا جا دارین برای انجام ماموریت ها اصلی (Poulet و Vercetti) اونا رو برین.
    تو اون P صورتی (میشه مورد پنجمی) به نظرم باید 300 دلار برای رقاصه ها خرج میکردیم. بعدش صاحب کلوپ میشدیم.

5. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

طبق عکسی که میبینم شما فعلا دو تا جا دارین برای انجام ماموریت ها اصلی (Poulet و Vercetti) اونا رو برین.
    تو اون P صورتی (میشه مورد پنجمی) به نظرم باید 300 دلار برای رقاصه ها خرج میکردیم. بعدش صاحب کلوپ میشدیم.
    V که قبل از همه اینا تموم شد! فکر کنم اصلا اولین جایی که صاحبش شدم و در واقع اون آیکن $ اومدش که حقوق میداد همون V بود!
    P رو هم میرم توش نمیدونم چه جوری باید mission بگیرم.
    راستی یه خونه دیگه خریدم کنار همون P هست اما mission نداره. فقط محل سیو بازیه (از آیکنش هم پیداست)

---------- Post added at 05:06 AM ---------- Previous post was at 05:04 AM ----------

اینم نقشه جدیدتر

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

P رو هم میرم توش نمیدونم چه جوری باید mission بگیرم.
    سلام،
    باید بری تو اون اتاق پشتی و 300 $ خرج dancer کنی تا P هم واست پول تولید کنه... (4000 تا تو روز؛)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام،
    باید بری تو اون اتاق پشتی و 300 $ خرج dancer کنی تا P هم واست پول تولید کنه... (4000 تا تو روز؛)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هی رفتم تو اتاقه اومدم بیرون تموم شد! mission مسخره ای بود!
    ---
    راستی تو gta san andreas یه امکانی بود که میشد آهنگهای خودمون از رادیوی ماشین پخش بشه. این امکان تو vice city نیست؟
    Last edited by Nocturne; 11-07-2011 at 18:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب، بعد از اون، یه دوتا mission دیگه بود که در آیکن $ و V روی نقشه انجام دادم و بازی تموم شد و نوشته های آخرش اومد!
    جالب اینکه درصد بازی 46 نوشته شده! (؟)

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

راستی تو gta san andreas یه امکانی بود که میشد آهنگهای خودمون از رادیوی ماشین پخش بشه. این امکان تو vice city نیست؟
    چرا، میشه تو vice city هم اینکارو کرد؛
    فقط اگه درست یادم باشه، باید آهنگاتو بریزی تو یه فولدر مخصوص که تو همون دارکتوریه که بازیتو نصب کردی...

12. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا، میشه تو vice city هم اینکارو کرد؛
    فقط اگه درست یادم باشه، باید آهنگاتو بریزی تو یه فولدر مخصوص که تو همون دارکتوریه که بازیتو نصب کردی...
    اون فولدر مخصوص کدومه؟
    تو san andreas فولدری در my documents بود که باید شورت کات آهنگهای مد نظر رو در اون میریختیم.
    بعدش وقتی سوار ماشین میشدیم و موج رادیو رو انتخاب میکردیم انتخابی وجود داشت که انگار رادیو نبود، ظبط ماشین بود. آهنگهای ما در اون پخش میشد. اما vice city این انتخاب رو نداره انگار. شما مطمئنید میشه؟
    من شورت کات یه فولدر آهنگ رو توی فولدری در my documents بنام GTA Vice City User Files ریختم جواب نداد. در فولدری بنام mp3 در محل نصب بازی هم ریختم باز جواب نداد.

داره خودمونی میشه G @ M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    in the game

پيش فرض

فکر نکنم تو این بازی بشه آهنگ ریخت !!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •