این مدل های جدید G550 چرا هیچکدوم LED نیست ؟؟؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
این مدل های جدید G550 چرا هیچکدوم LED نیست ؟؟؟
احتمالا شايد چون پنل هاي LED زيادي براق بودند
شايدم سودش بيشتر،اما چون براي بالاترين كانفيگشون هم اين مانيتور رو انتخاب كردند،احتمال مورد اول هست!!!
منم باهات موافقم اگه دقت کنی نوت بوکهای دیگه بیشتر تو مدلهای گرونش LED هست اما چند تا ویژگی دیگه هم داره یکیش اسمش یادم نیست اما برای کاهش خستگی چشم بود پس فقط LED بودن شرط نیست باید تمهیدات دیگری هم اندیشیده شه چون نور LED درسته یکنواخت تره اما نور قوی تری داره
ضمنا مهران جان من برای یکی میخوام G550 بخرم حالا که مدل 4 گیگ نیست به نظرت تو همین رنج قیمت کدوماش مناسب تره مثلا اون مدل T4300 2 گیگ رم 250 هارد با ویندوز 7 استارتر 615 میازه با توجه به شرایط فعلی یا نه؟
در كل اگه قيافه براش مطرح نباشه و فقط ميخواد كار كنه كه مهم نيست چه مدل g550 ميگيره
در غير اينصورت مدل 4300 با windows 7 خوبه
البته تنها اشكالاتي كه باهاش مواجه ميشه
يكي switch كردن فن هست كه اين مورد شايع هست
البته ميتونه تو power management همه چيزو off كنه در انصورت hard disk ديگه switch نميكنه
يكي هم براق بودن پنل مانيتور
مگه نگفتی این جدیدا که LED نیست براق هم نیست؟ این مدل که LED نیست
ضمنا قیافه براش مهم نیست فکر کنم اون مدل T4200 مدل 3 گیگ رم و داس رو میشه 565 خرید فکر کنم خوب باشه چون فقط میخواد بره تو اینترنت و کارای معمولی بکنه نیازی هم به اکسپری کارت و HDMI و اینا نداره
راستی من اون سایت بنچمارک CPU رو دیدیم به نظر زیاد نتایج دقیق نیست نظز تو چیه؟ سایت معتبریه؟
ضمنا نظرت الان با دل 1015 مدل 2 گیگ با CPU cre 2 due T5870 چیه اون مشکلات switch کردن نداره؟؟ البته اگه می دونی؟
بايد ديد BENCHMARK روي چه معيارهايي انجام ميشه،اما نرم افزار PASS MARK كه معروف
اما در كل تفاوت ها تو نرم افزار هاي مختلف آنچنان تفاوتي با هم نداره
super pi
wprime
pass mark
pc mark
من با 1015 كار نكردم اما نبايد بد باشه بنظر خوبه فقط دو گيگ رم اگه ميشد 3 گيگ كه ....
يه مزيت عمدش هم anti glare بودن هست
Last edited by mehran_4x; 05-12-2009 at 15:43.
چند روز پیش g550 مدل 3 گیگ ddr3 با ویندوز 7 رو گرفتم این مدل تازه وارد شده و از همه لحاظ مثل مدل 4 گیگی هست فقط 1
گیگ رمش کمتر هست و cpu t4300 هست همراه ویندوز 7 ( بدنش براق هست و hdmi + بلوتوث و..... داره )
فقط یک سوال :
1 هفته که کار کردم هر موقع شارژش به 20% میرسید دوباره شارژش می کردم یکی از دوستام گفت بزار شارژش تموم بشه بعد
شارژ کن و هر موقع دسترسی به برق داری باتریشو در بیار و با برق کار کن حالا پیشنهادتون چیه اینجوری درسته ؟
حالا یک مشگل پیش اومد به پیشنهاد دوستم عمل کردم و گذاشتم شارژش به حدود 5% رسید بعد شارژش کردم الان وقتی به
100% میرسه 2:30 زمان میده در صورتی که قبلا 3:40 زمان می داد
مشگل چیه ؟ زمان باتری بهم خورده ؟ یا توان باتری کم شده ؟
تو چند تا پست قبل مهران کامل راجع به باطری توضیح داده بگرد پیدا می کنی
راستی چند خریدی؟
قیمت خود دستگاه 670 برام دراومد (25 تومان تخفیف گرفتم ) حدود 80 تومان هم لوازم جانبی گرفتم ( مودم _موس _ کیف و...)
کلا 750 برام تموم شد .
یک مشگل ایجاد شده اونم اینکه در حالت عادی حدود 60% cpu داره کار می کنه فکر می کنم زمان باتریم هم به همین خاطر
کم شده مشگل چیه ؟ احساس می کنم یک برنامه ای فعال هست از کجا بفهمم چیه؟
کلید کنار power ( دکمه onekey ) چیکار می کنه ؟ اون دکمه رو چند باری زدم نمی دونم برای اونه ؟ چراغ wireless هم چشمک زنه؟
ممکنه برای wireless باشه ؟ از کجا خاموشش کنم ؟
و یک سوال دیگه : حرف (د) و (گ) نداره صفحه کلید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)