تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 41 اولاول ... 2026272829303132333440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 410

نام تاپيک: فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مسلم جان اینو خودت قبول داری؟!
    اگر میگفتی ما نمیدونیم کی قراره دنیا تموم شه من قبول داشتم حالا شایدم منظورت همون بوده.
    به قول حامد میگه واسه هر پیش بینی یا حتی خرافه هم 1 درصد احتمال بدین که شاید اتفاق بیوفته.
    یعنی خودتون رو همیشه آماده این اتفاق کنین..
    من جملت رو اصلاح می کنم:امکان داره اوایل سال 2012 همچین اتفاقی بیوفته یا اینکه بعد از اون اصلآ مشخص نمی کنه چون دست ما نیست(امکان داره به واسطه جنگ بین مثلآ 2 کشور بیخود مثل کره شمالی و جنوبی جنگ جهانی سوم راه بیوفته اونجاست که دیگه باید خوب رو این پیش گوییها فکر کنید)یکی از علائم همین پایان دنیا جنگ جهانیه سوم هست!

خرافه نیست مسلم جان علمیه...اون جناب نستر داموس هم از علم نجوم پیش بینیه طوفان خورشیدی رو در سال 2012 کرده...
    ناسا هم که تایید کرده پس عقل حکم می کنه یه جاهایی از این پیش گویی ها رو باور کنیم...

خود غربیها میان فیلم 2012 میسازن...تا 1سال مردم کشورشون رو میترسونن از یک همچین روزی...

طوفان خورشیدی فکر کنید اینجوری باشه(تبدیل به جوجه کباب میشین خود به خود!)
    سلام

وحید بیخیال این تاپیک و دیگه باید فاتحشو خوند ( تعطیلش میکنن میره . باید اسمشو بزارن به نظر شما تاچند سال دیگه همه میمیرن ؟ زمین میترکه ؟ یا هر چیزی...)

جان خودم من اونو قبول دارم که ممکنه هر لحظه هر اتفاقی بیوفته و هر چیزی در هر لحظه ای امکان پذیره. دقیقا منظورم همین بوده که ما نمیدونیم که دنیا قراره تموم بشه . ولی اینکه یه عده به ضرصه قاطع ( آقا درست نوشتم؟؟؟ منظورم همون با اطمینان کامل بود) میان میگن که 2012 جهان به فنا میره . خوب من اینو کامل رد میکنم. ولی با اینکه ممکنه جنگی در بگیره یا حالا پیش بینی طوفان کردن ممکنه طوفان خورشیدی بشه مسئله ای ندارم. تنها منتظر میشینیم میبینیم که چه اتفاقی بیوفته اگه عمرمون یاری بده ( اینم گفتم چون واقعا به جمله ی اولم متعقدم )

2. 6 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

وحید بیخیال این تاپیک و دیگه باید فاتحشو خوند ( تعطیلش میکنن میره . باید اسمشو بزارن به نظر شما تاچند سال دیگه همه میمیرن ؟ زمین میترکه ؟ یا هر چیزی...)

جان خودم من اونو قبول دارم که ممکنه هر لحظه هر اتفاقی بیوفته و هر چیزی در هر لحظه ای امکان پذیره. دقیقا منظورم همین بوده که ما نمیدونیم که دنیا قراره تموم بشه . ولی اینکه یه عده به ضرصه قاطع ( آقا درست نوشتم؟؟؟ منظورم همون با اطمینان کامل بود) میان میگن که 2012 جهان به فنا میره . خوب من اینو کامل رد میکنم. ولی با اینکه ممکنه جنگی در بگیره یا حالا پیش بینی طوفان کردن ممکنه طوفان خورشیدی بشه مسئله ای ندارم. تنها منتظر میشینیم میبینیم که چه اتفاقی بیوفته اگه عمرمون یاری بده ( اینم گفتم چون واقعا به جمله ی اولم متعقدم )
    چشم مسلم جان دیگه من نقل قولت رو جواب نمیدم که تاپیک دوباره نظم خودش رو پیدا کنه!شرمنده

دوستان پیامهای بازرگانی تموم شد...!
    برین سر بحث تاپیک...

4. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کــــــــــــــــــــــــ ــــــــیــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

من فكر ميكنم هميشه بازي كنم ، فعلا كه تو 22 سال زندگيم ، از وقتي كه يادم مياد يه علاقه ثابت و خيلي زياد به بازي داشتم

كلا فكر ميكنم كه هيچوقت بازي كردنو ول نميكنم ، مثلا داداشم ، 6 سال از من بزرگتره ، خيلي هم آدم دنيا ديده اي هست و همه كار كرده و ... ، حدودا 1 سال پيش رفت PS3 گرفت ، و خيلي هم با هيجان ، هميشه دنبال كل كل با بقيه و بازي هاي جديده

يه جورايي خيلي زياد مطمئنم كه هميشه بازي ميكنم ديگه ، من هنوز PSP رو هم تجربه نكردم ، 3D همينطور و ... و ... ، كلا به نظرم يه دنياي درخشانتري از بازي تو آينده خاهم داشت

كلا يه جورايي مريض به نظر ميرسم البته ، چون اصلي ترين لذت زندگيم بازي كردنه

7. 9 کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

من تا وقتی سیستمم بکشه بازی می کنم ! :دي ( بالاخره باید از پولی که دادی حداکثر استفاده هم بکنی ! :دي )
    دوستم ندارم برای بازی یه 2 ملیون دیگه بدم ! نمی ارزه ! چون من بازی های غیر استراتژیک رو بیشتر برای داستانشون بازی می کنم ! البته کیفیت هم جای خودشو داره ! :دي ( زیاد دوست ندارم خودمو بزنم تو درو دیوار اکشن بازی کنم ! :دي )
    ولی من بازی می کنم همین جوری ! :دي
    راستی این بازی های خود ویندوز هم برای بزرگ سالان مفیده ! :دي

9. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

مگه میشه از بازی دل کند بازی کردن به سن و سال که نیست /

11. 2 کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادتون باشه که همیشه گیمر باشید و از گیمر بودن خودتون لذت ببرید

حتی بعد از یه قرن ازدواج کردید بازم می تونید بازی کنید حتی به صورت خیلی جالبتر. چون به صورت گروهی میشه

حالا مثلا ازدواج کردید که نمیشه بازی رو ول کرد! بازی برای یه گیمر مثل غذا می مونه

و به نظرم هر چه قدر هم آدم کار داشته باشه حداقل یه ساعت در روز می تونه بازی کنه که این برای روزای تعطیل خیلی بیشتر می تونه باشه

13. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اره دوره همی بیشتر فاز میده. بچه هم اگه گریه کرد گفت غذا میخوام یه پس گردنی نثارش میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بر معتادان بازی مثل خودم
    من فکر کنم یک 10 سالی هست که بازی می کنم در آینده هم بازی خواهم کرد
    چون نمیشه از بازی گذشت
    تازه یک دو ، سه سالی هست با بچه های فامیل یک گروه 6 تا 8 نفری تشکیل دادیم هر هفته شبهای جمعه با هم خونه یکی از بچه ها جمع می شیم فوتبال بازی می کنیم جای شما خالی خوش می گذره عجیب، مخصوصا که دو به دو هم بازی میکنیم داد زدنهای بچه ها سر هم تمومی نداره

به امید روزی که بازیها رو بشه به وسیله ذهن کنترل کرد و ....

16. 3 کاربر از 136209 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تازه یک دو ، سه سالی هست با بچه های فامیل یک گروه 6 تا 8 نفری تشکیل دادیم هر هفته شبهای جمعه با هم خونه یکی از بچه ها جمع می شیم فوتبال بازی می کنیم جای شما خالی خوش می گذره عجیب، مخصوصا که دو به دو هم بازی میکنیم داد زدنهای بچه ها سر هم تمومی نداره

به امید روزی که بازیها رو بشه به وسیله ذهن کنترل کرد و ....
    تجربه شو داشتم.......عند عشق و حاله ها........

18. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •