سلام
راهنمایی کنن حضرات
کدوم رو انتخاب کنم
htc touch 2
sony x1
omnia lite
این اولین ppc من خواهد بود کدوم یکی بهتره؟
هزینه هم مهم هستش اما کیفیت مهمتره؟
راستی اون مشکل صدای میکروفون با کد حل می شه دیگه؟
ممنون از همه
سلام
راهنمایی کنن حضرات
کدوم رو انتخاب کنم
htc touch 2
sony x1
omnia lite
این اولین ppc من خواهد بود کدوم یکی بهتره؟
هزینه هم مهم هستش اما کیفیت مهمتره؟
راستی اون مشکل صدای میکروفون با کد حل می شه دیگه؟
ممنون از همه
بازم سلام
آقا این گوشی آنتن دهیش چطوره؟
قابل قبوله ؟ قابل تحمل و یا مزخرف؟
راهنمایی بفرمایید
بدترین حالت اینه که گوشیتون منفجر شه.![]()
مزاح کردم دور هم خوش باشیم.والا من نمیدونم بدترینش چی میتونه باشه ولی من که بار اول با 7 اپدیت کردم بوت لودر گوشیم رو پاک کرد.گوشی دیگه بالا نمیومد و روشن که می کردی میگفت اتصال به کامپیوتر قطع است. که وصل کردم به اکس پی و خدا خواست درس آپدیت شد.
در مورد تیک های اضافی هم نمی خواد چیزی رو بزنی.فقط زبان گوشیت رو english انتخاب کن. بقیه همونی هست که تو پستهای قبلی گفته شده.
نقل قول از حسن آقا :
• Buckingham_LPFlash.nb0
• Buckingham_Bootloader.nb0
• CSC_GT-B7300XXIH2.csc
• Phone_B7300XXIH2.bin
بعد برنامه دانلودر رو باز کنید
EBOOT رو بزنید و "Buckingham_Bootloader.nb0" رو بهش بدید
PDA رو بزنید و "Buckingham_LPFlash.nb0" رو بهش بدید
CSC رو بزنید و "CSC_GT-B7300XXIH2.csc" رو بهش بدید
PHONE رو یزنید و "Phone_B7300XXIH2.bin" رو بهش بدید
حالا گوشیو خاموش کنید ... دکمه detect رو بزنید و گوشیو به pc وصل کنید
بعدش گوشو روشن کنید
اگه گوشیو بشناسه دکمه start downloding فعال میشه ... روش کلیک کنید
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
بله![]()
![]()
( به دلیل کوتاه بودن متن ارسالی بود این شکلک ها)
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
انتن دهیش مشکلی نداره.من که تا حالا مشکلی نداشتم.خودم زیاد تو سفرم مثل نوکیا 1200و sony ericson s302 که همراهم هست انتن میده
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
مشکل میکروفون حل شده است.
touch 2 به نظر من مزیتی نداره نسبت به بقیه.
امنیا لایت سی پی یوش از همه قویتره.
x1 هم رزولوشن صفحه اش wvga هست و کیبرد داره.اما جی سنسور نداره.
باسلام
Touch 2 را به دلائلی که در مقاله زیر توضیح داده ام توصیه نمی کنم:
این دلائل بطور خلاصه به صفحه نمایش کوچک و بی کیفیت، عدم حضور TouchFLO 3D، دوربین بدون فوکوس و پردازنده 528 مگاهرتزی نچندان پر قدرت باز می گردد. البته این گوشی نقاط قوتی همچون پورت 3.5 میلیمتری هدست، 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت ROM، سیستم عامل ویندوز موبایل6.5 در کنار ظاهری زیبا و کمپکت نیز دارد اما در کل در مقابل دو حریف دیگر حرف چندانی برای گفتن ندارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد X1 می توان به نقاط قوتی همچون ضفحه نمایش با وضوح بالا، دوربین نسبتابا کیفیت، صفحه کلید QWERTY جانبی، 256 مگابایت RAM، پورت 3.5 میلیمتری هدست، سرعت بالای اتصال 3G و شاید از همه مهتر به بدنه تقریبا فلزی آن اشاره کرد. در سوی مقابل نقاط ضعف X1 در مرحله اول بازهم به همان وضوح بالای صفحه نمایش باز می گردد چرا که بعلت صفحه نمایش نسبتا کوچک 3.0 اینچی این گوشی این وضوح باعث شده است تا همه چیز بیش از اندازه کوچک شود و احتیاج به قلم بیشتر حس گردد. نکته منفی دیگر در رابطه با این مدل عدم ارائه رام رسمی برای ارتقا به ویندوز 6.5 است که این موضوع سبب شده تا رام های بسیار زیاد و متعددی برای این گوشی کوک شود و کاربران کاملا در انتخاب یک رام مناسب سردرگم شده اند و روزی نیست که یک رام جدید با مزیت ها و معایب جدید برای آن ارائه نشود. از دیگر نکات منفی این گوشی همانطور که فرزین عزیز هم فرمودند عدم وجود شتاب سنج داخلی ست که البته زیاد نباید بعنوان نکته مهمی به آن نگاه شود. اگر قصد خرید X1 را داشتید دو سه نکته را بعنوان تجربه من در یاد داشته باشید اول اینکه تا می توانید این گوشی را آک و کاملا بسته شده تحویل بگیرید چرا که در این صورت نکاتی پیش می آید که در ادامه به آنها می پردازم اگر گوشی را آک نتوانستید تهیه کنید در اولین قدم به باتری گوشی دقت کنید و حتما حتما دنبال عبارت 1500mAh روی آن بگردید دقت کنید که این عبارت که ظرفیت باتری ست باید تک باشد و باتری های دیگری که 1400/1500 یا چیزی مشابه این روی آنهاست تقلبی بوده و توسط فروشنده تعویض شده اند. دومین نکته به شارژر گوشی باز می گردد که این یکی نیز کاملا توسط فروشنده های نسبتا محترم تعویض می شود و سعی کنید تصویر این شارژر را در فوروم های مختلف یا سایت اصلی سونی اریکسون پیدا کرده و در هنگام خرید کاملا به اصل بودن آن توجه کنید یک نمونه از تصویر شارژر اصلی را در این آدرس می توانید ببینید:
سومین نکته که اهمیتش از دیگران کمتر هم نیست به این واقعیت بر می گردد که بسیاری از X1 های تولید شده ترک بر می دارند پس برای اینکه از این نکته هم مطمئن شوید قسمت زیر قلم دستگاه را بدقت بدنبال ترک احتمالی جستجو کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد B7300 البته هر آنچه باید گفته می شد در این فوروم گفته شد و نقد گوشی نیز در آدرس زیر نوشته شده است:
به نظر من نقاط قوت این گوشی به مشخصات پردازشی بسیار بالا، ظاهر و وزن مناسب و از همه مهمتر قیمت فوق العاده آن باز می گردد که رقابت را برای سایرین به امر مشکلی بدل کرده است البته این مدل نقاط ضعفی نیز دارد که مهمترین آنها به کیفیت نچندان بالای صفحه نمایش و دوربین باز می گردد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل انتخاب با شماست اما به نظرمن اگر در حدود قیمت X1 قصد خرید داشتید با اندکی هزینه بیشتر یک پله بالاتر رفته و Diamond 2 را تهیه کنید. اما اگر قصد پائین آوردن هرچه بیشتر هزینه ها برای یک خرید ایده آل را دارید مطمئن باشید که از خرید B7300 ضرر نخواهید کرد.
در ضمن تا فراموش نکرده ام مشکل میکروفون بطور کامل رفع شده است.
باتشکر
Last edited by ssasan; 31-03-2010 at 16:47.
سلام
حضرات راهنمایی فرمودند
سپاس گذاریم
آقا دیروز 11.01.89 علا الدین (املا ش درسته؟) بودم
گارانتی دار پارس مایکروتل 320 و 315
بدون گارانتی فقط یکی از مغازه ها داشت 265 تومان
رفتم موبایل ایرانه چیه؟ (یه خورده پاینتر هستش اسمش دقیقا یادم نیست)
اولین فروشگاه دست راست فقط هم سامسونگ پارس مایکروتل داشت
نفهمیدم نمایندگی اصلی اش بود شاید چون خیلی بزرگ بود
قیمت داد 302 تومان
پنج شنبه دیگه به امید خدا
احساسم میگه انتخاب خوبیه
راستی کسی یه نمایش ویدیویی که درباره این گوشی باشه و ف.ی.ل.ت.ر هم نباشه نداره
ممنون از همه حضرات
سلام دوستان.کسی Rom Kitchen میشناسه که این گوشی رو ساپورت کنه؟
سلام به تمامی دوستان...........چند تا سوال داشتم........
1.صدای این گوشی توی اسپیکر در حد کدوم گوشیه؟..........کیفیت و بلندیش........
2.برای اجرای فایل های دایویکس....روزولوشن فایل مورد نظر باید حتما 240 در 400 باشد یا بیشتر هم باشد اجرا میشود؟
3.زیرنویس فارسی براحتی و روون اجرا میشه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.......![]()
سلام
1 صداش تو اسپیکر بلند هست ولی نمیدونم شبیه چه گوشی ای کیفیتش هم خوبه
2 مدیا پلیر خودش 480*720 پخش میکنه که با tcpmp یا core میشه تا 1008*1008 پخش کرد
3 تا حالا زیرنویس امتحان نکردم
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
قیمت با گارانتیش همون 302 تومن هست
پیشاپیش مبارک
تو نرم افزار tcmp با یک تنظیمات ساده می توانسید زیرنویس فارسی را مشاهده کنید!
من که الان دارم با زیرنویس فارسی فیلم می بینم !
بايد ببينيم با مال omnia ميشه واسه اين پورت كرد يا نه.من متاسفانه الان وقت ندارم ولي اگه شما ميتوني اينجاها دنبالش بگرد بپرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته رام اين گوشي خيلي زيباست و با بيشتر ويندوز موبايل ها از نظر ظاهر فرق داره.اما اگه يه رام ساده و بدون نرم افزار هاي سامسونگ روش نصب بشه سرعت كار باهاش 3 4 برابر ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)