ببخشيد توي فول اچ دي فونت ها چقدر ريز هستند؟
براي برنامه نويسي مشكلي پيش مياد يا نه؟(c#)
باز هم ممنون
ببخشيد توي فول اچ دي فونت ها چقدر ريز هستند؟
براي برنامه نويسي مشكلي پيش مياد يا نه؟(c#)
باز هم ممنون
بستگی به سایز صفحه داره ، مثلا Lenovo W500 با صفحه 15.4 اینچی Full HD است که نوشته ها بسیار ریز میشوند
ولی مثلا مدلی مثل VAIO AW که Full HD باشه معقول هست
بیشتر به درد کسانی میخوره که طراحی های گرافیکی انجام میدهند و نیاز به فضای منطقی بیشتری دارند
ممنون از راهنمايي هاتون.
با اين حساب در fw هم نوشته ها خيلي ريز خواهند بود؟درسته؟
برای نوت بوک 16.4 اینچی FULL HD بودن مناسب هست.
اما صفحه نمایش من هم که Xbrite ECO 1600*900 هست هم وقتی دارم برنامه نویسی میکنم و متنی رو می خونم باید فاصله چشمام از صفحه نمایش بیشتر از 50cm نشه چون دچار مشکل میشم ! چه برسه به فول اچ دی
البته من به صفحه نمایشم عادت کردم و بنظرم بهترین رزولیشن رو برای یک صفحه ی 16.4 اینچی داره
البته این نکته رو در نظر بگیرید که اندازه فونت در تمامی محیط ها قابل تغیر هست و مشکلی نخواهید داشت.
اگه از visual studio استفاده می کنی به راحتی می تونی اندازه فونت کد هاتو تغییر بدی!
fwb رمش 6 گیگه ولیfw56 vla 4 'd'i
سلام. من دنبال خرید یک لپتاپ هستم که کارای گرافیکی ، مثل کار با تردی مکس و فوتوشاپ رو راحت جواب بده. چند وقت قبل که پرس و جو کردم بهم HP DV6 2020 رو پیشنهاد کردن، میخواستم ببینم مدل بهتر و حرفه ای تری میتونید بهم معرفی کنید؟ ماکسیموم قیمت هم همون 2 ملیون ... ممنون از دوستان
سلام کدوم برای 3d و معماری بهتره؟
یا FW 490 dxb
E6500?
سلام من یک tablet می خواستم بگیرم حدود 2 تومن ممنون میشم راهنامیی کنید چه مارکی و چه مدلی
یکی از بهترین انتخابها هم همین fw 590 fwb با قیمت 1920 هستش .
cpu 2.8 6mb cache
ram 6gb
h.d.d 500 7200 rpm
vga ati 4650 1gb gddr3
FULL HD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)