برای همه کار بجز بازیهای خیلی سنگین ...من خودم این مدلو پیدا کردم Vaio VPCZ117GG هم سخت افزارش قویه و هم خیلی سبکه و هم جدیده ولی اصلا از قیمتش خبر ندارم!!!
برای همه کار بجز بازیهای خیلی سنگین ...من خودم این مدلو پیدا کردم Vaio VPCZ117GG هم سخت افزارش قویه و هم خیلی سبکه و هم جدیده ولی اصلا از قیمتش خبر ندارم!!!
سلام من یه مینی لپتاب میخوام حدود 350 تا 370 که وایر لس داشته باشه
لطف کنید پیشنهادات با حود قیمت و کانفیگ باشه
با تشکر
همشون وایرلس دارند و از لحاظ کارایی تقریبا یکی هستند .
به شما مدل های acer aspire one و dell mini 1012 و asus eee pc ها رو پیشنهاد میکنم.
سعی کنید با باتری های 6 سل خریداری کنید.
مدل ها مشابه از دیگر تولید کنندگان نیز ، میشه گفت دارای کیفیت یکسانی با مدل های پیشنهادی هستند.
لپتاب زیر 530000 تومان معرفی کنید
چرا بعضی از مدل ها ی lenovo g550 با هارد 160 و رم 1 گیگ و...در سایت سازندش وجود ندارد ؟
Last edited by messi3; 22-02-2010 at 22:28.
سلام
من واسه کار های زیر میخوام مینی لپ تاپ بگیرم آیا مناسب هست یا خیر؟
اینترنت وبگردی و آپدیت سایت
مخصوصا چت. (پس باید تو تایپ راحت باشم)(ایا کیبرد مینی بدرد میخوره)؟
ایا میشه کیبرد USB بهش وصل کرد؟
کار حرفه ای نمیخوام . دانشجو هستم و شهر غریب . تو خوابگاه و دانشگاه میخوام استفاده کنم.
یه مدل Dell هم معرفی کنید. 1gb ram HDD250
تا نهایت قیمت 400.
مودم و شبکه ، وایرلس، داشته باشه.
کارت ریدر در صورت امکان.ممنون
با سلام به شما دوست عزیز ،
به نظر من بهترین مینی ، تو رنج قیمت شما dell mini 10 که کانفیگ و دیزاین خوبی داره!
کانفیگش هم ، سی پی یو 1.6 اینتل Atom ، رم 1GB ، هارد 160GB ، گرافیک x3100 اینتل و با ویندوز هفت عرضه میشه!
قیمت هم 435,000 تومان ، و باگارانتی زیگورات ه! 35,000 تومان بالاتر ارزشش رو داره! (تو این مدل تردید نکن!)
از نظر دیزاین هم نسبت به برند های دیگه سر تره! ببینید :
اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه!ایا میشه کیبرد USB بهش وصل کرد؟
که خصوصیات سری جدید این هست.
CPU N450 که نسبت به N280 قدرتمند تر هست و در ضمن از intel x64 هم پشتیبانی می کنه.
ظاهری زیبا تر مسبت به سری سابق
باتری قدرتمند تر به طوری که تا 10 ساعت شارژ در بهترین حالت در اختیار شما قرار می دهد
هارد 250 گیگابایتی
همانطور که می دونید ، وقتی رو نت بوک ها باتری 6 سل می گذارند ، یک زائده ای پشت نوت بوک ایجاد میشه ، که شرکت دل با این طراحی زیبا این مشکل رو حل کرده.
![]()
با سلام ...
بودجه خرید من ماکزیمم 600 هست
اولش می خواستم یک نت بوک بگیرم که ASUS eee 1005ha را انتخاب کردم ... دیدم توی بیشتر سایت های خارجی جزئ برترین ها بود
اما امروز با چند مدل دیگه آشنا شدم که یکمی گیجم کرد : MSI X430 و ACER time line 3810 و dell vostro v13
البته فقط تونستم قیمت ایسوس و ام اس آی را پیدا کنم بقیه را نمی دونم
خوب من این انتظارات را دارم :
سبک باشه ... جون تو خونه کامپیوتر دارم و نیازی ندارم به این ... بنابراین بیشتر میخوام توی دانشگاه و سر کار ازش استفاده کنم
کارهای برنامه نویسی ... فتوشاپ سبک و نرم افزارهای برق مثل پروتئوس اونم در لول پایین و سبک کار میکنم و بیشتر از همه با اینترنت سر و کار دارم
بودجه هم که گفتم ماکزیمم 600 میخوام باشه
خوب حالا چی پیشنهاد میدید ؟ غیر از این ها مدل های بهتری هم وجود داره ؟
با تشکر
خوب همه ی این مدل ها از قیمت پیشنهادی شما بیشتر هستند.
به نظرم منطق حکم خرید ایسر را میده
lenovo u3 ها نیز هستند که قیمت بالاتری نسبت به مبلغ شما دارند
690 toman
ممنون
اما ASUS قیمت 395 داشت
MSI هم 520 بود
دل را نتونستم پیدا کنم
ایسر هم قیمتش از قیمت جهانی ظاهرا زیادی بالاتر هست .
توی سایت پی سی ورلد در معرفی این دو نوت بوک ایسر امتیاز 81 و و ام اس آی امتیاز 74 گرفته
و در کل ایسر بالاتر از ام اس آی هست (البته اونجا اختلاف قیمت بین این دو مدل اندک هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا می خوام بدونم ایسر ارزش این قیمت بالا را داره ؟ نظرتون در مورد ام اس آی چی هست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
راستی توی اصفهان کجا را برای خرید پیشنهاد می دید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)