mr6768 عزیز منظور از f2l روش petrus بود ممنون از تذکری که دادی البته می دونم روش های دیگری هم هست {حدود 2000 روش برای 3*3} ولی این سه روش از همه معروف تر اند.
mr6768 عزیز منظور از f2l روش petrus بود ممنون از تذکری که دادی البته می دونم روش های دیگری هم هست {حدود 2000 روش برای 3*3} ولی این سه روش از همه معروف تر اند.
Last edited by rubiker; 11-04-2010 at 21:25.
دوستان نرم افزار شبیه ساز برای 4*4*4 یا 5*5*5 هست ؟
اگه هست کسی داره لینکشو بزاره .
هست ولی باید صبر کنی
آهان ! پس منظورت پتروس بود می گفتی پتروس دیگه !
آخه من جایی ندیدم به پتروس بگن f2l .
البته با پتروس 20 ثانیه هم میشه زد
تصحیح شد البته با روش فردیک استانداردش 17 ثانیه هست ولی 7 ثانیه هم زدند {یه نگاه هم به صفحه 38 بنداز}
تو youtube اموزش تصویری همه روش ها هست . ولیمن یه مشکل دارم اول اینکه youtube فیلتره (این که مشکلی نیست !!!!) می تونم بیارمش بالا با ف شکن ولی نمی دونم چطوری باید دانلود کنم فایلارو . یه نرم افزار داشتم که این کارو می کرد ولی چون الان فیلتره دیگه نرم افزار کار نمی کنه می شه یه نفر کمک کنه.
درسته جابر جان
بحث این هلندیه شد
گفتم توی 4در4 هم رکورد واقعا توپی داره
رکورد جهانیش نمیدونمم الان دسته کیه ولی یه جائی خوندم که رکورد اریک شکسته شده
من فیلم 1/4 نهائی و نیمه و نهائی و فینال champing 2009 رو تقریبا کامل دیدم
اون هلندیه فوق العاده کار می کنه
توی 4در4
متاسفانه فیلم رکورد 36.46 و ندیدم
اگه رسمی باشه
به احتمال زیاد باید توی همین مسابقات 2009 توی مراحل ابتدائیش زده شده باشه که من نتونستم ببینم
اگه فیلمشو داری
بی زحمت لینکشو بذار ببینم
ممنوون میشم
اسمش Taylor Dawson ئه ؟من همونطور که گفتم یه کلیپ دارم که یه پسره 3*3*3 رو 6.62 میزنه
فعلا
بهترین رکورد هائی که من از Dan Coheتوی 4x4 دیدم اینا بوده
یه 43 ثانیه
و یه 54 ثانیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روبیک 4در4 من دقیقا با اینا یکیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی عمرا بتونم این جوری F* و Rr بزنم !!!
![]()
Last edited by Dr.mc; 11-04-2010 at 22:43.
روش های خیلی خیلی زیادی برای دانلود فیلم از یوتیوب وجو داره
بیش از 100 سایت برای اینکار
ولی خوب چون youtube برای اکثر isp ها فیلتره روش های مستقیم و همچنین نرم افزار هایی مثل youtube downloader و ... کار نمی کنه
من خودم از سایتاستفاده می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینو پیشنهاد می کنم
ولی مثل اینکه چند ساعت پیش فیلتر شد
برای دانلود می تونی از این سایت استفاده کنی
لینک و بعد از 5 دقیقه می فرسته به ایمیلتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون لینک ها تا 1 روز کار می کنه
![]()
Last edited by Dr.mc; 11-04-2010 at 22:49.
dr.mc می شه یه روش واسه سریع باز کردن youtube به ما یاد بدین چون با ف شکن خیلی طول می کشه بالا بیاد .![]()
با اجازه اساتید
از این سایت استفاده کن.
همین الان پیداش کردم. حتی فایل ها رو کانورت هم میکنه. لینک مستقیم با رزیوم و سرعت بالا هم میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در روز 5 تا لینک رو میشه تبدیل کرد.
ولی به لطف عدم وجود IP استاتیک در ایران بعد از این که محدودیت تموم شد فقط کافیه اینترنت رو قطع و وصل کنی. دوباره میتونی 5 تا فایل دیگه رو هم تبدیل کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)