نمیودنم کی این حرفا رو بهت زده ولی حداقل من که دارمش این چیزایی که میگی رو ندیدم
نمیودنم کی این حرفا رو بهت زده ولی حداقل من که دارمش این چیزایی که میگی رو ندیدم
والا کم کم منم دارم نسبت به گوشیم حساس می سم .. یکی از دوستان نوشته بود صدای طرف مقابل هنگام مکالمه اونقدر ضعیفه که باید گوشی رو محکم بچسبونم به گوشم و این کار باعث میشه لبه های گوشی پدر گوشمو دربیاره و باید به طرف بگم داد بزن تا بشنوم.. دوستان شما تو گوشی هاتون همچین مشکلی داشتین؟
نه .اصلا چنین مشکلی نداشتم و صدا خیلی عالی میره میاد.
یکم بشتر در مورد مشکلات این گوشی بگو و این مشکل که مطرح کردی چی هست دقیقآ
چند سوال
1 . این گوشی x6 وقتی اس ام اس میاد روی صفحه میاد 1masseg یا نه چون شنیدم نمیاد روی صفحه چیزی
2 . صدای اسپیکرهاش از 5800 بهتر هست یا نه و وقتی صداش تا آخر زیاد کنی خش خش میکنه اسپیکر یا نه
و بعضی ها میگن از 5800 صداش کمتر هست و بد هست صداش نظر شما که این گوشی را دارید چیه
3 . آیا فقط تو گالری عکس سرعتش کند هست یا تو بقیه قسمت ها هم همینه و مثل 5800 هست سرعتش
4 . توی اینترنت چطوره سایت رو درست باز میکنه
5 . با تشکر و نظر کلی شما راجب به این گوشی ؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
چند سوال
1 . این گوشی x6 وقتی اس ام اس میاد روی صفحه میاد 1masseg یا نه چون شنیدم نمیاد روی صفحه چیزی
2 . صدای اسپیکرهاش از 5800 بهتر هست یا نه و وقتی صداش تا آخر زیاد کنی خش خش میکنه اسپیکر یا نه
و بعضی ها میگن از 5800 صداش کمتر هست و بد هست صداش نظر شما که این گوشی را دارید چیه
3 . آیا فقط تو گالری عکس سرعتش کند هست یا تو بقیه قسمت ها هم همینه و مثل 5800 هست سرعتش
4 . توی اینترنت چطوره سایت رو درست باز میکنه
5 . با تشکر و نظر کلی شما راجب به این گوشی ؟
این س<ال رو دوست من چندبار پرسیدید و من هم جوابشو واستون نوشتم ولی ومحض گل روی شما دوباره جوابشو میدم
1.هر چی شنیدی رو ولش کن این گوشی اصلا همچین مشکلاتی نداره چون داریم دیدیم استفاده کردیم پرسیدیم و خیلی کارهای دیگه همچین مشکلی اصلا ندیدم شاید اونی که دست شماست مشکل داره بهت قول صدردصد میدم که همچین مشکلی نداره!
2.بلندی صداش همچنین بیس صداش از 5800 یکم پایین تره و خش خشی دیده نمیشه
3.دوست عزیز این برای هزارمین بار خیر این گوشی کندی نداره فقط تو گالری واسه مروز عکس و فیلم ها یه مکث دوثانیه ای داره. اگه بحث در مورد خود گوشیه این گوشی های سیمبیان خودشون چون اسمارت فون هستند شاید یه ذره کندی تو اجرای نرم افزارها دیده بشه که کاملا طبیعیه ولی این گوشی درسته زیاد سی پی یو قوی نداره ولی همچی ایرادی دیده نشده. این گوشی در مورد پاسخ ضربه به ال سی دی خیلی خیلی خیلی خوب عمل میکنه ولی بازم زیاد عالی نیست (منظورم این نیست که این گوشی بده)
4.بله سایت ها رو درست باز میکنه فقط یکی دومورد تو نمایش فایلهای فلش ایراد داره ولی فکر کنم تو آپدیت جدیدش این مشکل حل شده.
5.نظر کلی بنده اینه که همگان هر چی میگن رو ولش کن اگه نوکیا میخوای بخری ایکس 6 بعدش ان 8 که هنوز نیومده و عالی تر از ایکس 6 هستش. دیگه فکر نکنم گوشی ای از حیث مزایا به این گوشی برسه از نوکیا
پس ایکس 6 و ان 8 تو نوکیا
عزیز این دو کاربر خودشون این گوشی را دارند و با تشکر مجدد از شما
kinetic چیه؟
از مزایا و معایب گوشی بیشتر بنویسین...
Last edited by nokiax6; 28-05-2010 at 21:16.
1- زمانی که اس ام اس میاد چراغ صفحه روشن نمیشه و فقط صدای اس ام اس میادولی قفل گوشی رو که باز می کنید 1massegروی صفحه میفته
2و3-عزیزم تا حالا شاید بیشتر از 10 بار این سوال تو این تاپیک پرسیده شده و جواب داده شده لطفا پست های قبلی رو یک نگاهی بکن
4-مشکلی با باز کردنه سایت نداره
5-در کل من راضیم ازش بستگی به میزان خواسته های شما داره اگه تصمیم داری نوکیا بگیری بین x6و ان 97 گزینه بهتری نداری راستش رو بخوای من بین x6ان97و امنیا اچ دی و ویواز و ساتیو مردد بودم که در آخر x6 رو گرفتم و تا زمانی که سیستم عامل اندروید خوب جا بیفته نگهش میدارم و بعد یک گوشیه با سیستم عامل اندروید میگیرم
بنده کاملا موافقم!!!! با پست قبلی
البته تاچ فقط خازنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)