یعنی چی نصب نمیشه؟؟!
یعنی چی نصب نمیشه؟؟!
واقعآفقط یه چیز گفته باشم از من میشنوید این بازی رو روی درجه easy شروع کنید!!........پشیمون نمیشید![]()
....من رو نرمال کلی وقتمو گرفت طوری که تو 13 ساعت دقیق تمام شد!
توصیه می کنم اگر به اعصابتون مصلت نیستین رو نرمال و هارد بازی رو انجام ندید!: دی
شوخی کردم...بازی فوق العادست با هر درجه سختی بازی می کنید فقط ازش لذت ببرید
آره جون خودت..خیلی راحته!من دارم رو درجه سختیه هارد بازیش میکنم.اشکم دراومده(شوخی).خیلی راحته
![]()
باور کن وحید بعضی جاهاش خیلی راحته رو درجه سختیه هارد ولی بعضی جاهاشم پشیمون میشم چرا رو هارد گذاشتم![]()
کاملآ درسته امید جان...حالا هستیم در خدمتتون ( به آخراش که رسیدی آسونتر هم میشه عزیزم)بعضی جاهاش خیلی راحته
یک مرحلش هست باید با خاندان جک و جانور ها مبارزه کنی...!(شوخی) ولی در کل تو میتونی!![]()
به نظر من این بازی اونقدر ها که میگن شبیه گاد آف وار نیست
بیشتر شبیه تام رایدر با این معماهاش
با aha2012 موافقم .
کلا بازی راحتیه ، اگه می خواید یکم تو زحمت بیفتید رو آخرین درجه بازی کنید .
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
فقط و فقط جهت سرگرمی رکوردهاتون رو با این رکوردها مقایسه کنید ببینیم چند چندیم ... ؟
resident_evil
Total Game Time 17 :17 : 32
Total In Combat 03 :12 : 09
Total Kill 2184
Number Of Death 12
Distance Traveled 232.65 miles
Total Solus Collected 46943
Highest Combo 74
Demon Blood Spiled 4617 . 93 Gallons
layken
Total Game..=18:55
Time in combat..=3:57:16
total kill..=1887
Number of deaths.= 57
Distance Traviling..=226.65 mile
total soul collected.= 44142
demon blood spilled.=3977.97
Gorgnamaa
(خودم)
Total Game Time =15 : 29 : 36
Total In Combat= 02:58:44
Total Kill= 1790
Number Of Death= 5
Distance Traveled= 194.36 miles
Total Solus Collected= 37669
Highest Combo= 46
Demon Blood Spiled= 3668Gallons
آقا من حرفمو پس گرفتم الان خیلی آسونتر شدش وقتی قدرت V گرفتم فکرکنم با قدرت گرفتن آسونتر هم بشه...هههه
البته بازم باید حواست باشه تا ازشون کتک نخوری چون خیلی خونتو میبرن....![]()
Last edited by rezadevilmaycry; 06-10-2010 at 13:26.
آقایون من نسخه 2 DVD رو نصب کردم اونجا که با اون یارو اسب سوار درگیر میشم بعد از اینکه از اسب میاندازمش پایی از بازی اررور میده (دوناتسند ) میاد بیرون بازی مشکل داره؟؟؟؟؟
یا اشکال از جای دیگه است ؟؟؟؟
آقایون اون کرم رو چجوری باید کشت درضمن این مشکل قبلی هم درست نشد رفتم تو ویندوز 7 دارم بازی میکنم
جان من جواب بدید اون سایتی هم که دوستمون معرفی کردن ...لتر هست
من نسخه ی 4 dvd رو گرفتم اول فایلها رو extract کردم رو هارد بعدش روی setup skidrow کلیک میکنم اولش یه هشدار میده بعدش میره واسه setup که مسیر نصب رو انتخاب میکنم و نصب میشه تا 98 درصد نصب میشه که یهو یه هشدار میده و میاد بیرون چیکارش کنم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)