كاملا درسته
من هم با همچين پاسخ هاي نا اميد كننده اي روبه رو شدم![]()
كاملا درسته
من هم با همچين پاسخ هاي نا اميد كننده اي روبه رو شدم![]()
درسته.من هم امروز زنگ زدم همينو گفتن.
دوستان يه جايي رو ميشناسم كه 46 داره ولي ميده 1.900 من تا 1.800 هم راضيش كردم اما بازم زياده.ترجيح ميدم همون 1225 با 1.600 بگيرم.
حالا اگه يه وقت كسي خواست بگه بهش آدرس بگم.
ادرس وشماره تلفونشو به من بده دمت گرم خودم باهاش کنار میام![]()
حالا شما ادرس يا شمارشو بده
عجب حكايتي شده اين مدل:
وقتي بود كسي نمي خريد ميگفتن حتما عيبي رو داره كه ارزون ميدن وبعضي ها امروز فردا ميكردند (مثل خود من)؟!!!!!!!!!!!
و حالا كه هم نيست شده خداي لپ تاپ ها كسي بدون اون خوابش نمي بره ومي خواد فقط اون نو بخره!!!!!!!
من كه تا حالا يه 3-4 ماهي صبر كردن بازم صبر ميكنم شايد مدل هاي بهتر با قيمت خوب به بازار اومد؟
منم صبح ساعت 9 زنگ زدم ایران رهجو (تهران) بازم گفت نیست و معلوم نیست کی بیاد
بعد ساعت 10 رفتم نمایندگی مشهد اونم گفت معلوم نیست کی بیاد
فقط گفت تا فردا پس فردا 45 برامون میاد
بعد برای فرق LCD این دو مدل گفت از لحاظ HD و کیفیت فرقی ندارن و تنها فرقشون در رزولیشن هست
حالا به نظرتون چی کار کنم دیگه خسته شدم از بس انتظار کشیدم
همین 45 و برم بگیرم؟ چون من فقط واسه ی فیلم و نت میخوام
فقط واسه ی این که Full HD نیست و بلو ری نداره و گرافیکش شک دارم و نگرفتم CPU هم که 2.5 و 3 مگ
موندم چی کار کنم
یه سوال داشتم
45 از نظر ظاهری هم مثل 46 هست؟
یا کلا سری FW همشون ظاهرشون یکیه؟
Last edited by VahidDG2007; 12-09-2009 at 17:40.
ای بابا!
عجب جریانی شده ها!
من کم کم دارم به این فکر میکنم بفروشمش!
اخه دارم میرم سربازی
1600000 کسی میخواد؟!
فکر میکنم 1 ماه میشه خریدم!
چون استفاده شده است زیاد جالب نیست
![]()
Last edited by VahidDG2007; 12-09-2009 at 20:28.
من خودم چون فیلم بینم اونم خیلی زیاد می دونم کیفیت ال سی دی چقدر مهمه تو فیلم دیدن اونم بلوری البته کیفیت صدا هم خیلی مهمه تو فیلم دیدن البته اگه دالبی باشه صدای فیلمی که داری می بینی در عمل باید کیفیت صدا رو تو لب تاپا برای فیلم دیدن فراموش کنی چون نمی تونن نیازتو براورده کنن در کل اگه فیلم باز هستی کیفیت مانیتور باید برات ملاک خیلی مهمی باشه که فول اچ دی خیلی خوبه البته لب تاپای led دارم خیلی خوبه به نظر من سراغ 45 نرو اگرم بیخیال 46 شدی برو حتما مک بوک بگیر این مدلش خیلی خوبه با توجه به نیازاتون که فرمودین MC118LL/A که یه مدل مک بوک پرو هستش و فیلم دیدن توش لذت واقعی داره فوق العادس این لب تاپای مک بوک ولی بلو ری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)