ميخوام بدونم600 EX ال اي دي هست يا ال سي دي ؟
ميخوام بدونم600 EX ال اي دي هست يا ال سي دي ؟
Edge LED backlit
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان
ميخوام lcd يا led بخرم 46 اينچ تا حد 3.5 ميليون
اما اصلا نميدونم چه مدل و برندي
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از مدل هاي جديد سامسونگ (سري C) خبري ندارم، اما از مدلاي قبلي ال سي دي B690 و ال اي دي B7000 انتخاباي خوبي هستن. هر دوي اينا تقريبا در يه سطح هستن فقط B650 كيفيت تصويرش كمي بهتره و B7000 ديزانش.
پلاسما 50 اينچ V10 پاناسونيك هم به بودجه شما ميخوره (2.800) كه كيفيت تصوير به مراتب بهتر از دو مدلي كه گفتم داره.
نظرتون در مورد LED SHARP 40 چيه؟
آخه ميگن تنها LED FULL
ماديران گفته 46 اينچشم تا مرداد عرضه ميكنه
به نظرتون مي ارزه صبر كنم
يا برم سراغ سامسونگ يا سوني؟
آقا من می خوام تا 3 میلیون 500 هزار تومن هزینه کنم و خودم ال ای دی 46 اینج سری 9000 فیلیپس رو انتخاب کردم و ازش خوشم اومده و FULL LED هم هست با کنتراست 1.5000000و می خوام ببینم نظر شما چیه ؟
البته خواهش می کنم فقط کسایی که ال ای دی های فیلیپس رو از نزدیک دیدن و اطلاعات دارن نظر بدن و از رو تعصب هم حرف نزنید و به تبلیغات بیش از حد برند های دیگه و جا افتادن اون ها تو کشور خودمون هم کاری ندارم و فقط یه تصویر خوب می خوام
و اگر تایید نمی کنیدش چی پیشنهاد می کنیددر ضمن تکنولوژی پخش نور از پشت تلویزیون روی دیوار بر اساس رنگ تصویر در حال پخش هم در تلویزیون های فیلیپس یکم برام جذابه(Ambilight)
اینم لینک این تلویزیون فیلیپس هست
در ضمنن من خودم عاشق سامسونگ بودم و حالا به خاطر تکنولوژی ضعیف ترش نسبت به رقبا کلا بی خیالش شدم و اصلا در موردش حرف نزنید و ال جی هم که اصلا اصلا اصلا در موردش حرف نزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 00:26.
با تحقیقاتی که من کردم اصلا سراغ سامسونگ(من عاشق برند سامسونگم ولی میگم در مقایشه با سونی و شارپ سراغش نرو) نرو.همون مدل ال ای دی شارپ(LC-40LE700M) که انتخاب کردی عالیه.شک نکن(البته سایزش با خودت). دلیل اینکه تصاویر داخل مغازه های شارپ بی کیفیت هست به خاطر اینه که دارن فیلم با کیفیت HD بخش می کنن ولی سامسونگ و بقیه برند ها دارن فیلم bluray پخش می کنن .گول تصاویر فروشگاه ها رو نخور .من سامسونگ و شارپ رو از نزدیک مقایسه کردم و شارپ فوق العاده بود(فامیلامون هر دوتاشون رو دارن) و قبلا هم تو رنج 2 میلیون که تحقیق کردم آخرش رسیدم به همین شارپ. اگر هم پول داری برو سراغ سونی !!!
, برای خرید سینمای خانگی هم در درجه اول پایونییر بعد فیلیپس و بعد سونی (چند مدل از این 3 برند رو مقایشه کردم)
البته اینا نطر منه
Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 00:37.
دوستان لطفا نظرات شخصیتون رو به نوعی عنوان کنید که تاپیک محل بحثهای بیهوده نشه.
دوست عزيز شما كه خوب به حد كافي سرچ زديد صرف اينكه فول ال اي دي هست دليل بر برتري نسبت به برند يا مدلي نميشه
دقت كنيد ورويو هاي مختلف رو ببينيد نظرتون رو به صداي بدون بيس و ريز وگاهي ازار دهنده و همچنين رنگهاي ملايم و نه عميق جلب خواهد شد
هر چند مارك خوبيه ومخصوصا قيمت مناسبي داره
در مورد بقيه برندها هم بي انصاف نباشيد همونطور كه خودتون ميكيد اگه از برندي خوشمون نمياد يا تبليغ ميشه يا نميشه دليل بر بدي اون محصول نيست
هم ال جي هم سوني هم سمسانگ هم فيليپس هم پاناسونيك وووو هر كدوم مدلهايي با توجه به نياز وخواست مشتري در همه رده ها دارند
مهم پسند و كاربري خريداره خيليها پلاسماي پاناسونيك رو ميپرستند در حاليكه من اصلا خوشم نمياد اين دليل نميشه پلاسماهاي پاناسونيك بخاطر سيق و نظر من بد باشند بلكه شاهكارهايي هستند در نوع خودشون
بي تعصب باشيم بهتره![]()
alucard عزیز منظورت من بودم؟
من بیشتر قصدم این بود که ایشون بهترین رو انتخاب کنن و تجربم رو گفتم ، دیگه انتخاب آخر به عهده خودشونه
ولی اگر میشه در مورد این ال ای دی سری 9000 فیلیپس هم که بالا توضیح دادم نظرت رو بگو
http://www.consumer.philips.com/c/televisions/9000-led-pro-series-46-inch-full-hd-1080p-digital-tv-46pfl9704h_12/prd/gb/
بگیرم یا نه؟
Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 00:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)