نهایت 10 روز طول میکشه برسه ایران چرا عجله میکنی ؟
قیمتش ایرانو نمیدونم اما از اونورم که بخای بگیری تقریبا 800_900 میشه
همینجا بخری بهتره
نهایت 10 روز طول میکشه برسه ایران چرا عجله میکنی ؟
قیمتش ایرانو نمیدونم اما از اونورم که بخای بگیری تقریبا 800_900 میشه
همینجا بخری بهتره
فکر نکنم تا اخرای آبان HD2 بیاد ایران . S@nti@go جان رو چه حساب میگی تا 10 روز دیگه میاد ؟ خبریه ؟ اگه قرار باشه 10 روز دیگه اینجا باشه که عالیه !!!!!!!!!!!!
نه منظورمو اشتباه متوجه شدی منظورم این بود که 10 روز بعد از اروپا میرسه ایران.
البته اولش قیمتش بالاست یه 200_300 بیشتر از جهانیش اما بعد چند روز افت میکنه قیمتش
به گفته یکی از مسولان شرکت یاس به احتمال زیاد hd2 روز 16 یا 20 آبان وارد بازار ایران میشه.
کسانی که مثل خودممنتظر ریلیز این غولند 2 هفته دیگه وارد بازار میشه اونم با گارانتی یاس.
پس قلکها رو فعلا نشکنید.![]()
آخه این آشنای ما خلبان هست و میتونه گوشیرو با خودش بیاره
میدونم از لحاظ قیمت هم میصرفه , چون 1 ماه اولی که بیاد تو ایران قطعا قیمت فضایی خواهد داشت . یادمه pro2 رو 950 هزار میفروختن .
فقط یه موردی میمونه (Unlock) که گوشی رو از اروپا بیاری تو ایران اذیت نکنه آدمو .
نه دیگه وقتی آنلاک باشه همه جا میتونی استفاده کنی .
نینجا جان قیمتشو نگفته (تقریبی)
چیزی راجع به قیمت نگفت؟؟؟؟ من که پولم جور شد![]()
اين گوشی نهايتش تا 20 روز ديگه تو بازاره
از نظره ظاهر hd2 بهتره ولی dragon سیستمش android :(
کسی ميدونه dragon کی مياد؟من تو يه سايت خوندم که تو دسامبر مياد!!!!
Last edited by ramin_007; 24-10-2009 at 22:01.
والا در مورد قیمت پرسیدم گفت فعلا مشخص نشده.
ولی hd زمانی که وارد بازار شد قیمتش با گارانتی یاس 950 الی 1 ملیون تومن بود.
اینم قطعا اوایل قیمتش چنین خواهد بود.
ولی نباید انتظار داشت که محصولات htc مثل سایر برندها افت قیمت زیادی داشته باشن.(تا افت قیمت کنن رو اعصاب میرن)
خود hd معمولی اگه نرمال قیمتش رو از 900 تومن موقع ورودش به بازار حساب کنیم بعد از 1 سال که به بازار اومده هنوز تازه 180 الی 190 تومن افت قیمت کرده البته من منظورم گارانتی یاس هستش.(ولی سایر برندها مثل اکسپریا 1.100 تومنافت قیمت کرده).
یا خود تاچ پرو 2 با 850 تومن وارد شد الان با گذشت حدود نزدیک 6 ماه تازه 100 تومن افت قیمت کرده و دیگه افت قیمت نمیکنه.
نینجا جان مشکل همینجاست که من نهایت 800 هزار دارم تو دست و بالم . و میدونم که در بدو ورودش به بازار زیر 900 نخواهد بود . حداقل 30 هزار تا 60 هزارم باید برا مموری اس دی بذاره کنار آدم . کلا احتمال اینکه 1 میلیون تموم شه میره .
رو همین حساب میخوام ببینم الان تو اروپا چنده HD2 ؟ اگر Unlock شده باشه و مشکلی نباشه و بصرفه بگیره آدم .
البته اگر شانس ما باشه این آشنامون دیگه اروپا نمیره ;-)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)