منم می خوام بازی کنم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب بازي کن
سلام.عزیزان من توی مراحل اول گیر کردم.همونجایی که برف می آد و پس از طی مراحلی به کشتی می رسی.همه رو نفله می کنم و فقط یه نفر مونده که اونم کاپیتانه!
یعنی هر چی آدم روی عرشه کشتی هست رو نفله کردم.اون آدم ها را هم با گاز خفه کردم.بعدش هم یه 2،3 نفری بودند که اونها رو هم بیهوش کردم.ولی نمی دونم کجا باید برم.
فکر می کنم باید برم روی محل نشستن هلیکوپتر چون یه در اونجاست ولی دره باز نمی شه.
من رو راهنمایی کنید.plz
در ضمن بازی برای من کمی آروم هست و گاهی اول صدا می آد و بعد تصویر.مشکلش تو کجاست.
بالاخره تونستم اون مرحله رو رد کنم.ولی در مرحله شنگهای که از برج می آی پایین و ... اون تیکه که باید گاوصندوق رو باز کنی هر کاری می کنم این چرخ ها نمی چرخند.چجوری باید در اون رو باز کنم.
سلام در باز كردن گاو صندوق خيلي راحت هستش دوسته شما وقتي ميرين رويه گاو صندوقه و اينتر يا اسپيس رو كه ميزنين يه دستگاهي مياد كه كلمه نوكيا كه روش نوشته شده هست تابلو هست و شما اون شكله گرد رو كه ميبيني فرقي نميكنه به كدوم طرف بچر خونين فقط يه چيز مهم اگه شما بار اول مهره اول رو به سمت چپ چرخوندي يا راست براي مهره دوم به سمت برعكس مهره اولي ميچرخونين ميدونين شما بايد اول مثلا به سمت راست بچرخونين خوب وقتي ميچرخونين اون مهره اولي شروع ميكنه به چرخش كه بعد دوميش و بعد هم سومي اينكارو ادامه ميدي تا يه جايي كه مهره سبز ميشه اونجاست كه بايد ديگه حركت نكنين فرض ميگريم كه مهره اولي رو سبز كردي خوب حالا شما در اينجا بايد حركت مهره رو برعكس كني مثلا اگه اولش به سمت چپ ميچرخوندي حالا به سمت راست بچرخون تا مهره سبز بشه و حالا فرض ميگيريم كه اينم سبز شد و ميمونه يه مهره ديگه و حالا شما اين مهره كه باقي مونده رو نسبت به مهره قبلي به جهت برعكسش بچرخون تا مهره سبز بشه اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشي
به سلامتی. کدوم پایانش رو دیدی ؟
اين بازي چند تا تمومي داره؟
من که بمب رو خنثا کردم و بازي تموم شد
من بمب رو خنثي كردم و بازي تموم شد يه بار هم خنثي نكردم بازم تموم شد و شهر منفجر شد همين كلا دوتا پايان داره
این بازی سه تا پایان داره که این پایانها بستگی به زنده موندن Hisham و Lambart و منفجر نشدن کشتی داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)