تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 165 اولاول ... 202627282930313233344080130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قرار بود بهترین تیم آسیا به المپیک بره اما نرفت

به همه بازیکنا و کادر فنی خسته نباشید و خداقوت میگم من به عنوان یه ایرانی ازشون راضی بودم و امیدوارم که به سلامت به کشور برگردن

فکر میکنم تیم ما در کل نمره قبولی گرفت یک تیم جوون که مثلث قدرت آسیا رو شکست داد و فقط به خاطر برنامه ریزی ظالمانه مسئولین جهانی والیبال به المپیک نرفت
    المپیکی که یک تیم از آسیا در اون نیست یک المپیک واقعی نیست

ایران فقط یه غفلت در مقابل استرالیا داشت و فکر میکنم در یک تورنومنت یک اشتباه اونم برای یه تیم جوون طبیعی باشه

به جای تاسف خودن برای این تیم باغیرت و موفق باید برای مسئولین والیبال آسیا تاسف خورد که همیشه میزبانی بازیهای حساس رو به کشورهای شرق آسیا میدن
    و باید به حال کسایی تاسف خورد که به زور استرالیا رو به آسیا قالب میکنن کشوری که در تعاریف علمی جغرافیایی هم به خاطر فاصلش و هم به خاطر وستعتش ابدا نمیتونه با قاره آسیا مشترک باشه

حالا سران مسئول در المپیک باید به این سوال جواب بدن که چرا بهترین تیم آسیا در المپیک نیست

2. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

همین ژاپنی که ما 3 هیچ شکست دادیم استرالیا رو 3 هیچ شکست داده بود ...!
    ما فقط یه امتیاز کم داشتیم و بدشانسی دست از سرمون برنداشت !
    به هرحال باید اینم فراموش کرد راستشو بخواهید از اولم یه چیزی بهم میگفت به اما اگر میکشه و آخرش با همین بدشانسیای تکراری ناکام میشیم
    اشکال نداره ما که با این برد حسابی روحیه گرفتیم بسمونه دیگه !
    ایشالا لیگ جهانی میریم بالاخره یعنی حقمونه و امکان نداره بعد از این همه پیشرفت توش حضور پیدا نکنیم دنیا هم دیگه مارو قبول داره و باور کنید همین الان اکثر تیمهای لیگ جای مارو خالی کردن و منتظرمونن شک نکنید اگر به زودی به لیگ بریمو کهکشانی بشیم (چون این لیگ یه چیز دیگس واقعاً) تیمهاش از همون اول هم با احترام زیاد باهامون بازی میکنن چون به خوبی همه یادشون هست سه تاشون چجور شکست دادیم (صربستان! آرژانتین!! لهستان!!!)
    لیگ جهانی صبر کن داریم میاییم این بار دیگه میاییم حتماً حتماً
    ایشالله این جناب داورزنی گند نزنه تو تیم! ولاسکو خوب جوونگرایی کرده ! تا پارسال کسی غفور قائمی رو نمی شناخت ! تیم یه جورایی پوست انداخته!

4. 3 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی نهایت آرزوی من و تنها تغییری که اگر بشه دوست دارم تو والیبال کشورمون ایجاد بشه یه چیزه :
    آمدن یزدانی خرم و از سر گرفتن همون برنامه هایی که سالها پیش خودش شروعش کرد

به نظرتون احتمالش هست با توجه به کنار رفتتنش از فدراسیون کشتی به والیبال برگرده ؟ عاشقشم !

6. 2 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میدونید من از چی خیلی حرصم میگیره ؟ اینکه استرالیا به عنوان نماینده آسیا رفت المپیک

من مشکلی با اینکه استرالیا در این مسابقات باشه ندارم ولی به عنوان نماینده قاره خودش نه آسیا
    آخه اقیانوسیه چه ربطی داره به آسیا ؟؟
    مثل کنه خودشون رو چسبوندن به آسیا و دارن مفت مفت از سهمیه های آسیا استفاده میکنن
    تو فوتبال مفت مفت میرن جام جهانی و حالا هم تو والیبال به جای ما میرن المپیک
    اگه استرالیا به عنوان نماینده قاره خودش شرکت داده میشد الان بهترین تیم آسیایی ما بودیم و به المپیک صعود کرده بودیم

یه نکته ی دیگه که در همه ی ورزش ها ازش ضربه میخوریم عدم نفوذ ما در فدراسیون های ورزشیه
    کارشناس برنامه گفت از دور بعد بهترین تیم آسیایی هم میره المپیک
    پس چرا این دوره اینطور نبود ؟؟ چون ایران قهرمان بود قانون اجرا نشد ؟؟
    اگه ما هم به اندازه ی ژاپنی ها نفوذ داشتیم و میتونستیم میزبانی این بازی ها رو در اختیار بگیریم من بهتون قول میدادم که به عنوان تیم قهرمان المپیکی میشدیم
    هر چقدر هم که هزینه میکردیم بازم ارزشش رو داشت

متاسفانه تو آسیا هیچ چیز سر جای خودش نیست و هر کی لابی و باند بزرگتری داشته باشه همه کارس
    وقتی رئیس فدراسیون والیبال آسیا یه عربستانیه نباید هم تعجب کرد که استرالیا به عنوان نماینده آسیا بره المپیک

8. 7 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

فقط يه سئوال دارم. من بازي چين - استراليا را نديدم. البته فكر نميكنم كس ديگري هم ديده باشه. اما نتيجه بازي خيلي خيلي مشكوك بود. استراليا دو ست اول و سوم را با نتايج 25-12 و 25-13 از چين گرفت. يعني دقيقاً نصف استراليا تونست امتياز بگيره. از اونجا كه اين بازي براي ما خيلي حياتي بود و نياز مبرم به بدست آمدن نتيجه اي غير از پيروزي 3 امتيازي استراليا داشتيم از چيني ها انتظار داشتيم حداقل بازي را اينقدر راحت نبازن ولي انگار اصلاً براشون مهم نبود كه يك تيم ديگه چشم انتظار اون بازيه و حتي براي اعاده حيثيت هم بازي نكردن. بي وجدان ها حتي يك گيم را هم به نفع خودشون تموم نكردن تا ما لااقل دلمونو خوش كنيم كه تلاششونو كردن ولي نتونستن كاري بكنن.

فكر نميكنين چيني ها عمداً بي خيال بازي شدن؟

خيلي زور داره كه ما به استراليا باخت سه امتيازي داديم و در مقابل چين هم فقط 2 امتياز گرفتيم. در حاليكه ميدونم اگر باز هم باهاشون بازي كنيم لوله شون ميكنيم. ولي ما ايراني ها در طول تاريخ افسوس خورده، ميخوريم و بدبختانه همچنان خواهيم خورد.

تنها زماني كه ما براي جبران شكست مقابل استراليا داشتيم بازي با صربستان بود ولي واقعاً سخت بود كه بتونيم شكستشون بديم و البته كمي كه چه عرض كنم! خيلي بد شانس بوديم. دو ست 30-28 بازنده شدن اون هم در حاليكه در ست اول 24-22 پيش بوديم و در ست دوم هم 27-26 جلو بوديم خيلي خيلي رو اعصابه.

براي پيروزي هاي بزرگ حالا حالاها بايد از اين تلفات بديم. من اولش خيلي ناراحت شدم كه اينطوري حذف شديم ولي چند تا دست آورد بزرگ برامون داشته كه اگر خوب بهش دقت كنيم ميتونه راهگشاي آينده مون باشه.

- با دو تا برد خوب بقيه حريفان را دست كم نگيريم و هميشه مقابل تيم هايي كه سابقه باخت هاي چند باره از ما دارن مثل يك تيم ناشناخته برخورد كنيم.
    - در بازي هاي تداركاتي از تمام فنون استفاده نكنيم. مخصوصاً جلوي آسيايي ها.
    - تا جايي كه سعي داريم سرنوشتمونو خودمون رقم بزنيم و هرگز به آسيايي ها براي امتياز گيري از رقيبهامون اعتماد نكنيم.
    - در بازي هاي تداركاتي هرگز بازي نقد را به بازي كه ممكنه لغو بشه ترجيح نديم (مثل بازي با هلند و چك كه به طمع بازي با كوبا لغوش كرديم - البته در خبرها اومد كه ويزا صادر نكردن - و كوبا هم برنامه انتخابي المپيك به تورش خورد و از بازي با ايران عذر خواست)

به همه بچه هاي تيم ملي به خاطر اين بازي هاي خوب (غير از بازي با استراليا) تبريك و خسته نباشيد ميگم و اميدوارم فدراسيون واليبال كادر فني فعلي را تا حد ممكن حفظ كنه و كاري كنه كه در صورت تغيير احتمالي ولاسكو (به دليل پايان قرارداد) كسي بياد كه بتونه روند اونو ادامه بده چون در مسير خوبي قرار گرفتيم و كافيه تداوم داشته باشه تا موفقيت هاي بزرگي به دست بياد.
    Last edited by Pejvak61; 10-06-2012 at 16:49.

10. 7 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من یه جون 25.7 ساله هستم و نمی دونم شما دوستان چند سالتونه! از من بزرگ ترید یا کم سن تر. گرچه کوچیک همتون هم هستم!!!
    اما تو این مدتی که دست چپ و راستم رو شناختم قضیه همین طوری بوده و همیشه بعد از المپیک ها حرف هامون تکرار شده! من همیشه مثال لاستیک پنچری رو تو ذهن دارم که مدام پنچر گیری می کنیم و عوض می کنیم و باز پنچر می شیم! نگو که رینگ خرابه و لاستیک رو زخمی و سوراخ می کنه!
    تا زمانی که ورزش ما از جای درست تغذیه نشه ماجرا همینه!این همه استعداد توی یه کشور 75 میلیونی با قومیت ها و نژادها و فیزیک های مختلف برای فتح المپیک عالیه!! اما با مدیریت غلط توی زمینه های مختلف داریم درجا می زنیم .
    من یادمه که تو والیبال چقدر عقب بودیم و بردن ژاپن و کره تو تهران برامون یه رویا بود اما خوب فکر می کنم که این دیگه سقفشه و از این دیگه بشتر نمی تونیم بریم و اگه بریم المپیک نتیجه مناسبی نمی گیریم. چون مدیریت دولتی اینجوریه!
    همین روزهاست که منتقدان در اقدامی ددمنشانه..... زیراب ولاسکو رو بزنن!
    به هر حال امیدوارم که حرف های من اشتباه در بیاد و ولاسکو رو نگه دارند و حسرت های سالیان دراز من تکرار نشه!

12. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

We deserve to be in the Olympics: Iran captain

Coach of Iran Julio Velasco explained their win against Japan at the last press conference in the Men´s Olympic Qualification Tournament 2012

Iran captain Alireza Nadi: We were able to perform in this atmosphere and showed we were able to win in three sets and also show that we deserved to be in the Olympic Games in London. We want to show that Asian teams should be in the Olympics. Australia is in the Olympics but they are not part of Asia. Today, Japan played well but we were better and we never lost confidence.

Iran No. 10 Amir Ghafour: Today was just about playing for our country, for ourselves, our staff and our coaches who work hard for us and whom we appreciate. We showed that we deserve to be in the Olympics, but we had bad luck and couldn’t qualify. Coach Velasco told us before the game that if we want to think about the next Olympics we had to start today, so we showed that we have started today.

Iran coach Julio Velasco: First I want to congratulate Serbia and Australia for qualifying for the Olympics, and I want to congratulate Japan for the organisation of this tournament. And I want to congratulate my players because it was not easy to play this match. We were sad because we didn’t qualify for the Olympics and Japan were sad for the same reason, so we had to play for pride, for our federation, for our work. I asked the players not to be upset. I told them that playing in this atmosphere in Japan with its history of volleyball, we have to enjoy it and that’s what they did. We did very well with our tactics, especially with our serve and block. We used our serve in a tactical way – not only with power – and we changed the block for the important attackers of Japan. And our defence played better in counterattack than Japan. I told my players they shouldn’t complain. This is a group that can grow up and I hope next time we can qualify for the Olympic Games.

Japan captain Daisuke Usami: It was difficult to be motivated because Australia had qualified for the Olympics and we lost 3-0, and mentally it’s quite sad. We have young players in the Japan team and I want them to go to the next Olympics.

Japan No. 14 Tatsuya Fukuzawa: Before the match, we already knew that we couldn’t go to the Olympics and we had to find some motivation. The Japanese supporters cheered us up, but we lost so that’s not good. In such a difficult situation if we could have been more motivated maybe we could have qualified for the Games.

Japan No. 13 Kunihiro Shimizu: I wanted to win but we couldn’t and it’s because we didn’t have the power to win the game, so I regret that.

Japan coach Tatsuya Ueta: Today was difficult because we knew we couldn’t go to the Olympics, but my players played really well. It was my responsibility that we couldn’t win today, but I think our players did their best. The result is not what I expected and I’m sorry about that. The biggest reason we couldn’t win was about getting the first point. Our motivation was low, but it was the same for Iran, so I’m sorry about that. We have improved mentally, physically and tactically over four years, but today was my responsibility, not the players

14. 7 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وجود استرالیا تو مسابقات انتخابی اسیایی ها که از خیلی وقت پیش هست و کشور های اسیایی هم با این قضیه کنار اومدن و فکر نکنم تغییری در سهمیه ها به وجود بیاد و همین روال ادامه پیدا میکنه چیزی که باعث شد مقابل این تیم ببازیم به نظرم غرور بیش از حد بود . حالا چون تو بازی دوستانه۳-۲ برده بودیم بعد از بازی با چین کارشناس ها تو رادیو و تلوزیون تقریبا صعود رو قطعی میدونستن و استرالیا رو اصلا حساب نمیکردن و همین یه بازی سرنوشت ایران رو تغییر میده .

16. 6 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط dashmojtaba;7044971
    [FONT=Verdana
    Japan No. 13 Kunihiro Shimizu: I wanted to win but we couldn’t and it’s because we didn’t have the power to win the game, so I regret that. [/FONT]

به شیمیزو با این هیککلش نمیاد اینقدر با شخصیت باشه!
    انصافا اگه تو فوتبال ایران این ماجرا اتفاق میفتاد شعار حیا کن و رها کنی بود که تو ورزشگاه میومد!

18. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اول اینکه تبریک میگم
    دوم برای اینا متاسفم که دلشون خوشه انتخابی گذاشتن.میگفتین دیگه بریم با برزیل هم بازی کنیم ...
    آخه انصافه که با صرب و استرالیا بازی کنن تیمهای آسیایی برای مشخص شدن وضعشون!!!
    خدا ازشون نگذره که اصلا حق این استرالیا نبود که بره(خودشم نمیدونه آسیاییه آیا؟اروپاییه آیا؟اقیانوسیه آیا؟) هروقت جایی گیر میافتن میندازنش بیخ ریش آسیا.

20. 3 کاربر از riverman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •