خوب با قیمت نامعقول که کسی نمیخره بدون شک در بخش بازاریابی کاری میکنن و طوری قیمت گذاری میکنن که محصولات فروش بره.
خوب با قیمت نامعقول که کسی نمیخره بدون شک در بخش بازاریابی کاری میکنن و طوری قیمت گذاری میکنن که محصولات فروش بره.
یادته من خودم رو کشتم تا در مورد مقایسه ی 5870 و 295 همین رو بهت بگم ولی زیر بار نمیرفتی ! حالا خودت داری حرف من رو میزنی !
ولی در کل نظر من هم همینه از لحاظ تکنیکی این دو کارت قابل مقایسه نیستند . ولی خوب از نظر خریدار فقط قیمت به کارایی مهمه !
راستی 5890 هم تقریبا تایید شده .
کجا بود؟
جالبه شما چیزی رو که قبلا قبول کردی باز داری بحثشو می کنی!؟از نظر تکنیکی یعنی چی آخه!؟!؟مگه مدلهای مقایسه رو برات توضیح ندادم تو تاپیک سری 5000؟!یادته من خودم رو کشتم تا در مورد مقایسه ی 5870 و 295 همین رو بهت بگم ولی زیر بار نمیرفتی ! حالا خودت داری حرف من رو میزنی !
ولی در کل نظر من هم همینه از لحاظ تکنیکی این دو کارت قابل مقایسه نیستند . ولی خوب از نظر خریدار فقط قیمت به کارایی مهمه !
شما منطقت هنوز این جمله هست؟
دوست من کارایی هیچ ربطی به تعداد هسته فناوری تولید قیمت مصرف دما و و و نداره!و کارایی یکی از مدلهای مقایسه دو گرافیک هست!شما در دو حالت میتونید دو کارت رو مقایسه کنید :
1...در صورتی که از نظر قیمت در یک رده باشند که من هم با این روش گرافیک 5870 را با285 مقایسه کرده بودم و میدونم که قدرت5870 خیلی بیشتر از 285 هستش
2...در صورتی که از نظر رده یکی باشند که در اون صورت هم به علت اینکه بالاترین کارت تک تراشه nvidia =285 و ati=5870 پس باز هم این دو کارت با هم مقایسه میشوند
هر دو کارتی که کارایی در یک محدوده داشته باشن با هم مقایسه میشن!فرضا کارایی رو ثابت و برابر میگیریم اونوقت سایر چیزها رو مقایسه می کنیم فناوری تولید تعداد هسته ها دما و مصرف قیمت و .... اینکه میگی از نظر خریدار فقط قیمت به کارایی مهمه هم درست نیست عزیز من گفتم بهت که این دو مدل مقایسه در کنار هم نتیجه میده (مثلا 100 تا نقد و بررسی هم که بخونی قسمت اول مربوط به کارایی بنچمارکها و چارتها و ... هست و دوم مربوط به ارزش خرید دما و مصصرف و صدا و قیمت ...هیچ کجا نیومدن بگن چون این دو کارت یکیش تک هسته ای هست یکی دو هسته با هم رقابتی ندارن و مقایسه نمیشن یا فقط ارزش خرید مهمه یا فقط کارایی ...نسبت قیمت کارایی یه عدده که میتونه برای یک کارت رده میانی از یک های اند بیشتر باشه!!و یا دو کارتی که 50-100 دلار اختلاف قیمت دارن کارایی در یک حد داشته باشن!
شما اگه می خوای این بحث بی مورد رو شروع کنی از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع کن و به تک تک موارد پاسخ بده ...
اون تاپیک هم کلی لینک از منابع معتبر دادم که 295 با 5870 مقایسه شده شما هم قبول کردی باز داری بحثشو شروع می کنی نمیدونم چرا!؟
فقط خواهش می کنم نظر شخصی نده...من شاید بتونم توجیهت برای مقایسه 295 با 5870 رو بپذیرم
...
اصلا از همه اینها که بگذریم یک نکته رو باز تاکید می کنم روش این تعداد هسته اصلا و ابدا معیاری برای مقایسه نیستند چون این کارت بالاترین دو هسته ای هست و اونیکی نیست و تک هسته ای هست و ... اینا حرفهای غیر منطقی که از بعضی دوستان دیگه انتظار نداشتیم! تو سری 4000-200-9-3000 و ... موارد بسیار بسیار زیادی داشتیم از این مقایسه 9800GX2-GTX 285-3870X2-4850X2 و...اینطور که شما میگید انگار فقط باید دو هسته ای ها با هم و تک هسته ای ها با هم مقایسه بشن!!
پ.ن:این تاپیک فقط مربوط به محصولات سری 400 انویدیاست
Last edited by Kianoosh; 09-03-2010 at 04:39.
خب این مساله مقایسه رو بهتره برای همیشه فراموشش کنیم! و به موضوع اصلی تاپیک بپردازیم:
(توجه کنید صحت هیچ یک از این مطالب تایید نشده!)
چند روز گذشته تعداد زیادی بنچ مارک فیک مارک اعداد و ارقام پیشبینی شده و ... روی سایتهای مختلف قرار گرفت که قسمتیش رو اینجا قرار میدم نکته ای که چند سایت بهش اشاره کردن قویتر بودن 470 از 285 حدود 25-30% هست و خب به نظر میرسه رقابت نزدیکی با 5870 داشته باشه و قطعا بسیار سریعتر از 5850 خواهد بود اما با توجه به قیمت و مصرف و دمای کارت خب خیلی انتخاب سخت نیست!
اینم یه سری مطالب از یه سایت معروف چینی که تخصصش بیشتر در پیشگویی هست تا سخت افزار
ما تستهای مختلفی از بازی ها و شبیهسازها با 470 انجام دادیم و باید بگم نتایج رضایت بخشه با یه مانیتور 24 اینچ همه بازی های روز رو با بالاترین کیفیت اجرا می کنه و برای مقایسه با 5870 باید بگم برتری قابل توجه 470 در DX11 Tessellation هست نکته دیگه بهبود ROP هست و داشتن 1280 مگا بایت حافظه در رزولوشن بالا(1600*2560) به کار میاد در مقایسه با 5870 1 گیگا بایت در همین رزولوشن باید بگم برتری نامحسوس با 470 اما در مورد ضعف 470 باید به دو نکته اشاره کنم shader - memory bandwidth که نسبت به 5870 ضعفتر هست
در کل:
heavy load conditions, 1920 × 1200 نتایج خیلی نزدیک هست و نمیشه برتری خاصی به هر کدوم داد و در 1600*2560 برتری نامحسوسی با 470 هست
.................
در مورد 480 گفته شده بود با اختلاف قابل توجهی از 5870 قویتره در واقع چیزی که خیلی مهمه اینجا قیمت هست که به صورت رسمی عنوان نشده!
البته مقایسه که به صورت رسمی انویدیا با 5870 انجام داده خیلی دقیق نیست ولی مواردی بیش از 2 برتری نشون میده چیزی نزدیک به 5970!!
![]()
مشخصات کارتها معلوم هست؟ 480 چد بیت هست؟
فعلاً هیچ مشخصات دقیقی اعلام نکردن اینایم که روی نت هست هیچکدوم رسمی نیست.
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:08 AM ----------
امروز تو Fudzilla نوشته بود امکان تأخیر مجدد این سری هم هست یعنی 26 مارس ممکنه نیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تست آخر که توسط مدیر Marketing انویدیا قرار داده شده خیلی جالبه واقعا تو این تست تفاوت 480 با 5870 زیاده البته این احتمالاً بهترین شرایط هست چون این تست Uniengine که tessellation وحشتناک داره و انویدیا هم بشدت روی tessellation کار کرده بعید در حالت دیگه حتی نزدیک به انقدر هم بهتر باشه (یعنی نزدیک دو برابر).
من طرفدار Nvidia هستم اما به نظرم اصلا انصاف نیست که این کارت رو با 5870 که 6 ماه پیش عرضه شده مقایسه کرد.بعد هم مهم قیمته که شک ندارم حداقل 150 تا 200 بالای 5870 هست اما با این حال تبریک به دنیای الکترونیک
به کار بردن کلمه ی انصاف مناسب نیست!من طرفدار Nvidia هستم اما به نظرم اصلا انصاف نیست که این کارت رو با 5870 که 6 ماه پیش عرضه شده مقایسه کرد.بعد هم مهم قیمته که شک ندارم حداقل 150 تا 200 بالای 5870 هست اما با این حال تبریک به دنیای الکترونیک
کارت های GTX 480 و GTX 470 برای رقابت با کارت های High End شرکت AMD/ATI عرضه می شند و وقتی عرضه شدند و قیمتشون هم در بازار ایران مشخص شد، من نوعی اگر بخوام کارت گرافیک بخرم بدیهیه که باید این کارت ها رو با کارت های AMD/ATI از جهات گوناگون مقایسه کنم تا بهترین خرید رو در اون زمان خاص داشته باشم. دیگه این وسط انصاف چه معنی ای داره من نمی دونم!
در ضمن خود شما داری کارت های هر دو شرکت رو از نظر قیمت مقایسه می کنی؟ با توجه به حرف خودتون، شما منصف نیستید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)