اقا با سلام این لینک هایی که مربوط به عکس هاست و هر کدوم 200mb هست چون rapidsher هست هی قطع می شود اگر لینک تورنت رو بتونید بزارید من حتما down می کنم و نتیجه رو می گم
اقا با سلام این لینک هایی که مربوط به عکس هاست و هر کدوم 200mb هست چون rapidsher هست هی قطع می شود اگر لینک تورنت رو بتونید بزارید من حتما down می کنم و نتیجه رو می گم
دمت گرم بابا فقط 20میلیون!
بودجه اولیه تیمت چقدر بوده؟
اگر نیم فصل اولی , تو نقل انتقالات ژانویه با فروش بازیکن کشت را مثبت کن در غیر اینصورت در قسمت کانسترکشن دیسایبل کن ساختمونات را چون هر ماه یک پولی بابت اونها کم میشه و قسمت بلیط فروشی را هم خودت مدیریت کن.خیلی کارای دیگه هم میشه کرد حالا اگر نتونستی مثبت کنی بگو اونارو هم بگم ولی اینا مهمترین کارها بود.
ببين همه رو بگو و دقيق بگو كجا بايد اين كارا رو بكنم.(انگليسي اسم هارو بنويس)
سلام
من آپدیت 2 رو دانلود کردم ولی نمیتونم نصبش کنم مشکل کرکم ندارم کرک اصلی رو دارم ولی وقتی میخوام آپدیت نصب کنم این ارور میده که عکسش گذاشتم یه نسخه دیگه دانلود کردم فرقی نکرد ویندوز عوض کردم فرقی نکرد کسی میدونه مشکل چیه؟
![]()
دوست من شما نباید بعد از نصب کرک بریزید.
باید اول بعد از نصب پچ های 1 و 2 رو بریزید و بعد کرک پچ رو روش بریزین.
کرک آخرین پچی که ریختین رو میگم/ تمام پچها کرک مخصوص خودشون رو دارن.
یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟ بابا این پچ های اضافه رو چه جوری نصب میکنین.؟؟
این country و اونیکی فایلو باید کجا کپی کنم.؟؟
یکی بیاد بگه من الان لنگ این موندم بازی نمیکنم که اینا اول را بیوفته.
نه من کرک نریختم بعد نصب میخوام پچ نصب کنم که نمیشه
باید حتما هر دوتا پچ با هم بریزی هم 1 هم 2 ؟ فقط 2 کار نمیکنه؟
نه من اشتباه کردم منظورم از کرک اصلی فایل اجرایی اصلی بود . کرک نکردم .
حالا نمیدونم مشکل چیه
چنین اطلاعاتی را چطور میشه از بازیکن در حین بازی گرفت؟
![]()
شما باید اول فایل 11مگرو کپی کنی تا بتونی آپدیت رو نصب کنی و بعد باید کرک 3.66 مگی رو کپی کنی تا بازی بالا بیاد .(لینکهای دانلودش رو هم از صفحه های قبل میتونی پیدا کنی.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)