سلام کسی خبر نداره 15% رو چگونه تاثیر میدن!ضریبش چنده جداگانه حساب میشه؟یا بسته به تراز حساب میکنن؟
سلام کسی خبر نداره 15% رو چگونه تاثیر میدن!ضریبش چنده جداگانه حساب میشه؟یا بسته به تراز حساب میکنن؟
قرار نیست من بتونم همچین مثالی بزنم.اصلا نمی تونم بزنم.اما به طور مثال عرض کنم مواد دانشگاه آزاد مجلسی بعد از شریف بهترینه(استاداش هم پروازی از تهران هستن).از این نوع همونطور که گفتم خیلی زیاده.حالا شما بگید سطح دانشگاه آزاد پایینه و اون رو با ام آی تی و هاروارد و آکسفورد مقایسه کنید!می تونین چند نمونه از واحدایی که سطحشون از دانشگاه تهران یا شریف بالاتره رو برام مثال بزنین؟؟!!
سلام
آقا من امروز خبردار شدم كه كسايي كه ديپلم فني دارند و فوق ديپلمشون رو هم گرفتن نميتونن توي كنكور كارداني به كارشناسي آزاد شركت كنند.
درسته؟
لطفاً جوابتون رو با دليل بگيد. ممنون
دوستان سلام
به نظر من یکی سطح دانشگاه آزاد پایینه
من دانشجو نیستم
ولی میگم آزاد پایینه
ببینید وقتی میگن سطح یه دانشگاه بالاست خیلی به اون امکانات و اساتیدش بستگی نداره
نمی گم نداره اما نه اینطوری که هی دارید با استاد پروازی بودن یا اینکه استاد دولتی توی آزاد هم درس میده می سنجید
سطح یک دانشگاه یه میزان خیلی زیادی به دانشجوها و کار علمی اونها و در کنارش کار علمی اساتید بستگی داره
وقتی دانشجوها توی یه سطح بالایی باشن بالطبع کارشون هم بهتره
مثلا شریف امکانات خوبی داره اما با خیلی از دانشگاه های خب دنیا فاصله داره
اما چرا برقش یکی از بهترینهاست؟
یا مثلا چرا کار عملی امیر کبیر ی ها خوبه چون کارگاههای خوبی دارن
خوب شما میتونید این رو توی آزاد ببینید؟
فکر نمی کنم زیاد بتونید ببینید
هست اما کم
کمتر از دولتی ها
و یک چیز دیگه که مثالی بگم
دوست من کامپیوترش خوبه و هر چی بهش اصرار کردم که بخون و آزاد نرو قبول نکرد
الان آزاد رفته پشیمون نیست ولی جای اون آزاد نیست
ورودی امساله و وقتی که جلسات اولش رو رفته بوده به استاد یه مسئله رو یاد آوری میکنه و استاد بهش میگه این چیزی که شما میگی مال ترم 5 شماست
حالا استاد تازه فهمیده خودش از این کمتر میدونه
3 ماه ازش سال نگذشته ازش پروژه میخوان و پروزه میخواد بفرسته برا انجمن نخبگان کشور توی هشتمین دوره شرکت کنه(این رو خودش میگفت و گردن خودش)
خوب این خودش خوبه نه این که استاد بهش چیزی یاد داده و بعد هم آزاد میاد
منکر اساتید خوب و دانشجوها خوب نمیشم
کسی رو هم میشناسم که معماری آزاد رو میخونه اما همه دانشجو های معماری دولتی اینجا رو میزاره تو جیبش و پروژه بعضیاشون رو هم گرفته انجام بده ولی همین آقا از آزاد بد میگه
یا یکی دوست دیگم الان رفته ولی پشیمون چون هیچ بار علمی نمی بینه
باز دانشگاه آزاد تا آزاد فرق میکنه
کلا میخوام بگم که اگه میگید دانشجوهای آزاد ضعیفترن پس سطح دانشگاه هم پایین میاد
دانشگاه آزاد از نظر امکاناتی بد نیست ولی خوب هم نیست
اما در مورد پذیرش دانشگاه آزاد
اینم خیلی معذرت میخوام بیخود شده
این عکس رو ببینین خودش گویای همه چیز هست
![]()
ایشون سند و مدرک اورد پس الان منتقدین یک هیچ جلو افتادن!الان موقعیت حساس شد گروه دوم چه سندی خواهند اورد؟!!!
Last edited by sale2000; 28-11-2008 at 18:57.
من دانشجوی هیچ دانشگاهی نیستم چه دولتی چه آزاد ! کاملا بی طرف !!فک میکنم دانشجو های دانشگاه های دولتی بهتره تعصبات نابجا رو بزارن کنار ...
بله درسته ...فردا روز ، مملکت و بازار کار کسی رو میخواد که درس خونده و کار بلده ، نه کسی که توی فلان دانشگاه درس خونده اما فرق پیچ و مهره رو نمیدونه .
ولی من خیلی جاها دیدم که شرطشون برای کار دانشگاهه اول
میتونین یه نگاهی به شرایط استخدام در شرکت نفت بندازین متوجه میشین ...
خوب با این حرفتون موافقمدر ضمن مثلا یکی مثل من به خاطر عشق به یه رشته میرن دانشگاه آزاد . من مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه چمران در اومدم ولی علاقه ای که به مکانیک داشتم باعث شد برم دانشگاه آزاد ، اما رشته مورد علاقم رو بخونم ... به جز این ، به نظر شما بازار کار مکانیک سیالات با ماشین های کشاورزی یکیه ؟ پس دلیل انتخاب دانشگاه آزاد صرفا بخاطر ناتوانی تحصیلی نیست
من خودم به شخصه اگه بتونم رشته مورد علاقه مو دانشگاه آزاد قبول بشم ولی نتونم اون رشته رو تو دانشگاه دولتی بیارم صد در صد میرم آزاد !
اینجا دیگه بحث علاقه س...
ببخشید اقای سیدی ، اگر سطح دانشگاه آزاد پایینه ، پس چرا تیم mrl از دانشگاه آزاد قزوین ، بهترین تیم رباتیک دنیاست ؟؟؟ توی مسابقات جهانی ، تیم دانشگاه آزاد قزوین اول میشه ، توی کنکور کارشناسی ارشد ، دانشجوی دانشگاه آزاد اول میشه ، اینا یعنی چی ؟ یعنی سطح دانشگاه پایینه؟ یه نگاه به جشنواره های اختراعات و ابداعات بنداز ، روشن میشی ...
خانم مریمی ، من خودم اهوازیم ، میدونم چه کسایی توی شرکت نفت کار میکنن . یکی از هم کلاسی هام گفت که من همین الان کاردانی دارم، با پارتی رفتم توی شرکت نفت با حقوق 800 تومن، الان هم اومدم واسه لیسانس که حقوقم بالا بره . آزمون استخدامی و این حرفا واسه من و شماست ، تازه به قول یکی از بچه های همین انجمن ، شرکت نفت اون قدر هم جالب نیست که بخاطرش سر ودست بشکنن ف بر خلاف چیزی که توی مملکت عرف شده .
بحث کم کم داره به خوشونت گرفته میشه!!
بابا بیخیال اصلاً همشون خوبن همه ی دانشگاهای ایران عالی هستن چرا دعوا میکنین؟
ببین عزیزم بستگی داره چی کار داره میکنه اونجا ؟ یعنی کارش چیه ؟من خودم اهوازیم ، میدونم چه کسایی توی شرکت نفت کار میکنن . یکی از هم کلاسی هام گفت که من همین الان کاردانی دارم، با پارتی رفتم توی شرکت نفت با حقوق 800 تومن، الان هم اومدم واسه لیسانس که حقوقم بالا بره
اقاي سيدي الان اون كارنامه رو ديدم...عرض كنم كه يكي از دوستاي من،رتبش ٢برابر من شد،آقا الان دارن مكانيك چمران ميخونن،كارت معافيش هم توي جيبش،چرا؟چون پدرش رزمنده بود!
البته من از دانشگاهم راضيم و خدا رو شكر مي كنم و به اين حرفا نسبت به دانشگاه ذره اي اعتنا نمي كنم،چون هم به مكانيك علاقه دارم و هم توي فروم هاي تخصصي در اين مورد بحث كردم،جواب آخر اونا اين بود:موفقيت فرد به خودش بستگي داره نه دانشگاه.اگه خواستيد بگيد تا لينكشو بدم
گفته هایrezaete تایید میشه . دیگه دعوارو تموم کنید خواهشاً
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)