تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 1024 اولاول ... 202627282930313233344080130530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اها پس از اون لحاظ میگین

خب آره شاید من فردا دلم نخواد فیزیک بخونم دوست داشته باشم شیمی بخونم مثلا با یه درس دیگه!

من منظورم این بود که نباید همه روز رو فقط اختصاص به یه درس داد اینکار غلطه چون داریم برای کنکور میخونیم نه واسه یه امتحان تشریحی مدرسه که چند روز وقتمون رو یه درس بزاریم و بریم امتحانشو بدیم...

2. 8 کاربر از a-r-i-y-a-n-a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نظر من اینه که ما اصلا نباید بگیم فردا چی و چی می خونیم چون ممکنه مثلا حال خوندن یک درس خاص رو نداشته باشیم و اینجور برنامه ها دست و پا گیرند
    برنامه‌ريزي سيستمش خيليش برمي‌گرده به اينکه حس و حال طرف چطوريه و نمي‌شه يه سيستم رو براي همه تجويز کرد!!

براي خيلي‌ها اينکه آدم براي روز بعدش برنامه تعيين کنه که چه درس‌هايي رو چقدر بخونه؛ خودش انگيزه مي‌شه. حالا ممکنه يه درسي رو هم حال نکنه اون روز بخونه، يه چيزي جايگزين مي‌کنه. بعدشم اينطوري سردرگمي کمتره و باعث مي‌شه وقت آدم کمتر تلف بشه.
    من خودم اين سيستم باعث شد ساعت مطالعم از نيم ساعت به 5 ساعت برسه!!!

من منظورم این بود که نباید همه روز رو فقط اختصاص به یه درس داد اینکار غلطه چون داریم برای کنکور میخونیم نه واسه یه امتحان تشریحی مدرسه که چند روز وقتمون رو یه درس بزاریم و بریم امتحانشو بدیم...
    بعضيا اصلاً نمي‌تونن روزي 4-5 تا درس بخونن؛ حداقل به نظر من بايد روزي 2 تا درس تو برنامه باشه؛ ولي من ديدم کسايي رو که با اين سيستم خوندن (5-6 تا درس) و نتيجه‌هاشون بد شده و برگشتن سر سيستم قبلي و به حالت عادي برگشتن!
    چون بعضيا درس‌خوندشون جوريه که کامل ميرن تو جو درس بعد سخت از جوش در ميان و سوئيچ کردن بين درسها براشون تلفات داره
    Last edited by hackerboy; 04-07-2009 at 11:53.

4. 10 کاربر از hackerboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

من مدلم اینطور بود که میشستم یه درسو از صبح میخوندم تا بعد از ظهر اما وسط راه شیومو عوض کردم همون جا بود که ترازم از 7000 شد 7500 اینطوری که هیچ درسی رو بیش از 2 ساعت نمیخوندم تو یه روز به غیر از درسایی که خیلی مشکل داشتم اونا رو هم دو ساعت صبح دو ساعت عصر من اینطوری بودم شاید یه نفر دیگه یه جور دیگه باشه اینجوری من خیلی هم انگیزم واسه خوندن زیاد میشد (مثلا شیمی 3 با شیمی 2 دوتا درس متفاوت حساب میشداااااااااا)

6. 6 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من همش میگم فردا فردا :(
    الان 20 روزه میگم از فردا شروع میکنم!
    نمیشه بابا! یکم تحریک کنید منو!انگیزه = 0 : دی!
    سعی کن هی نگی از فردا شروع میکنم !!!از فردا...

از همین امروز شروع کن!

من یه سال بود میگفتم از فردا شروع میکنم ولی هیچوقت شروع نکردم : دی و اینم شد نتیجش

8. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سعی کن هی نگی از فردا شروع میکنم !!!از فردا...

از همین امروز شروع کن!

من یه سال بود میگفتم از فردا شروع میکنم ولی هیچوقت شروع نکردم : دی و اینم شد نتیجش
    دوست عزیزمون راست میگن چون هیچ فردایی وجود نداره باید امروز رو بچسبیم

10. 2 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکی از دوستان گفتند من هی امروز فردا میکنن .
    تنها راه موثر برای اینکه از این مشکل بیرون بیاید ، مشخص کردن هدف هست . باید ببینید برای چی میخوئاید درس بخونید . البته این چیزی نیست که یک شبه بهش برسید . بلکه باید مدت زمان دغدغه ذهنی شما ، پیدا کردن هدف زندگی باشه .اگه هدف زندگی رو بشناسید ، هدف درس خوندنتون رو هم میشناسید

یکی یه چیزی به من گفت که من یه خورده در مورد خوندن زبان ، مردد شدم . و اونم این که هر تست فیزیک ، ضریب 123 داره ( 3*4 ) و هر تست زبان ضریب 2 . پس تقریباا کل زبان ، با 4 تا تست فیزیک برابره ؟ این دلیل میشه که زبان رو کنار بزاریم ؟

12. 3 کاربر از shabgard10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته برای هرکی یه جوره . مثلا برای من تا از درسی تست نزنم خوب برام جا نمیوفته مطالب .
    من برعکسم! با اینکه تست هم خیلی خوبه واسه جا افتادن مطلب، اما من اگه درس رو خوب بخونم و بعد تست بزنم خیلی عالی میخونم.

دوست عزیزمون راست میگن چون هیچ فردایی وجود نداره باید امروز رو بچسبیم
    کاملا تایید میشه!

راستی دوستان چند تا سوال دارم:
    1. من خیلی دنبال درصدهای قبولی و رتبه هاشون گشتم توی سایتها، اما هیچ جای درست و حسابی پیدا نکردم. اون دوستی که یه موقع درصدها و رتبه ها رو گذاشته بود، میشه بگه از کجا اورده بودن؟ ممنون میشم

2. و اینکه من میخواستم ادبیات رو با همون روشی که گفتم بخونم، داشتم شروع میکردم به خلاصه کردن تاریخ ادبیاتها، که دیدم خداییش زیاده! این کتاب کلک معلم غیر از لغتهای مهم، خلاصه ی تاریخ ادبیاتها رو هم داره؟ اگه نداره، کتابی هست که بتونم گیرشون بیارم؟ میخوام در حد اینکه اون نویسنده چه قرنی بوده و کتابهاش چی بوده و یه خصوصیت یا لغب معروفش چی بوده، باشه.
    ممنون
    Last edited by frnsh; 04-07-2009 at 21:28.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

یک توصیه به دوستان اینکه اگه روشهای خلاصه برداری رو بلد نیستید اینکار رو نکنید چونکه وقتتون رو خیلی تلف میکنه و به جای اینکه اینقدر وقت تلف بشه کتابی بگیرید که اینکارو براتون کرده باشه

15. 2 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

یکی یه چیزی به من گفت که من یه خورده در مورد خوندن زبان ، مردد شدم . و اونم این که هر تست فیزیک ، ضریب 123 داره ( 3*4 ) و هر تست زبان ضریب 2 . پس تقریباا کل زبان ، با 4 تا تست فیزیک برابره ؟ این دلیل میشه که زبان رو کنار بزاریم ؟[/quote]
    این کارو هیچ وقت انجام ندید زیرا افراد زیادی درسهایی مثل انگلیسی و عربی و ... را ول میکنند ولی بدونین این درسها خیلی سرنوشت ساز هست

17. 2 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

و اینکه من میخواستم ادبیات رو با همون روشی که گفتم بخونم، داشتم شروع میکردم به خلاصه کردن تاریخ ادبیاتها، که دیدم خداییش زیاده! این کتاب کلک معلم غیر از لغتهای مهم، خلاصه ی تاریخ ادبیاتها رو هم داره؟ اگه نداره، کتابی هست که بتونم گیرشون بیارم؟ میخوام در حد اینکه اون نویسنده چه قرنی بوده و کتابهاش چی بوده و یه خصوصیت یا لغب معروفش چی بوده، باشه.
    ممنون
    با اینکه این تاپیک جای معرفی کتاب نیس
    ولی عزیزم واسه تاریخ ادبیات برو گاج رو بگیر
    هم تاریخ ادبیات داره که بر اساس قرنها طبقه بندی شده با تست
    و هم درآمد های ادبیاتو داره
    تست هم داره
    به نظرم خوبه دیگه : دی

من خیلی دنبال درصدهای قبولی و رتبه هاشون گشتم توی سایتها، اما هیچ جای درست و حسابی پیدا نکردم. اون دوستی که یه موقع درصدها و رتبه ها رو گذاشته بود، میشه بگه از کجا اورده بودن؟ ممنون میشم
    درصدای چی ؟ دولتی یا آزاد؟

19. 2 کاربر از a-r-i-y-a-n-a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •