دكمه ي پاور رو يه بار بزن بعد بيا Lock phone 0 اونجا امز مي خواد كه 12345 مي توني تو تنظيماتش عوض كني !!!!
دكمه ي پاور رو يه بار بزن بعد بيا Lock phone 0 اونجا امز مي خواد كه 12345 مي توني تو تنظيماتش عوض كني !!!!
رفقا کیفیت ضبط صداش چطوره؟آخه تو سایت gsm.ir گفته کیفیت ضبط صداش بده میخوام بدونم چه قدر بده آیا با نصب نرم افزار قابله رفعه؟![]()
دوستان برای چندمین بار
صداش زیاد بلند نیست ولی کیفیتش عالیه
تو هندزفری هم که محشره
در مورد لق زدن باطری خیلی نگران کننده نیست و اذیت نمیکنه.نهایتا با یه تکه کاغذ کوچیک حل میشه!!!
در مورد پ ژ گ چ هم با دو هزار تومن درست میشه
یا اگه میتونید با اپ جدید درست میشه
ال سی دیش هم زیر نور خورشید تقریبا غیر قابل دیدن میشه
کیفیت ضبط صداشم خوبه
میشه رو ضبط صداش حساب باز کرد
خیلی رو ریویو های سایت ها حساب باز نکنید
یعنی زیر نور خورشید نمیشه باهاش کار کرد؟
توی روز (سایه) چه طور؟
گوشی من هر بار که میخوام روشنش کنم یکبار ریست میشه(صفحه ش تار میشه و بعد خاموش روشن میشه)، کسی میدونه مشکلش از چیه؟
دوست عزیز اگه میتونی برنامه ای برای درست کردن مشکل پ ژ گ چ بدین که بیخود 2000 تومن ندیم به غریبه تازشم کلی اطلاعات بانکی و شخصیم توی گوشیمه
من یه کم زیاد با گوشی کار میکنم بعد صفحه اش یه کم خش پیدا کرده ایا راه حلی وجود داره که پاکش کرد مثلا برای تلوییونها خمیردندان پیشنهاد میشه ایا واسه اینم میشه استفاده کرد
یه سوال دیگه ایا راه حلی داره تا لیست کانتکت و تنظیمات ایمیل وچیزهای دیگه رو کامپیوتر بک اپ بگیریم
مرسی به خاطر راهنماییت ولی اگه میشه قسمت تنظیمات کجال باید برم خیلی منتظرم ممنون
دوستان من 1-2 تا مشكل كوچولو داشتم كه احتمالا تنظيماتشو بلد نيستم.
ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه
1 اينكه وقتي آلارم ميذارم ،براي stop كردن آلارم هرچقدر keyguard switch كناري رو فشار ميدم يا روي صفحهي موبايل روي استاپ ميزنم اثر نداره و بايد از بالا از دگمهي روشن خاموش كه هست بزنم تا آلارم متوقف بشه.
2 اينكه وقتي كه انتخاب ليست contact رو بصورتي در ميارم كه هم ليست سيمكارت رو نشون بده هم ليست خود گوشي رو، موقع تماس اسمي كه به شماره ها دادم نميفته رو صفحه و فقط شماره مشخص ميشه و ضمنا وقتي كه نمايش فقط ليست سيمكارت رو انتخاب ميكنم، ساعت گوشي قاط ميزنه و مثلا ساعت دليوري sms ها 3-4 ساعت جلوتر نشون داده ميشه ( مثلا ساعت 3 sms فرستادم يا بهم اومده، مينويسه ساعت 6!!)
ممنون ميشم كسي از دوستان مطلع،راهنماييم كنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)