اولا که اسپم دادم نه پست
در واقع یه جور اسپم دادم که کسی نمی تونه به چرا دادی چون کار مفید هست
البته حالا وقت کنم بازم می زارم.![]()
اولا که اسپم دادم نه پست
در واقع یه جور اسپم دادم که کسی نمی تونه به چرا دادی چون کار مفید هست
البته حالا وقت کنم بازم می زارم.![]()
دوست عزیز من عضر می خوام حرفمو پس می گیرم متاسفانه من dial up هستم و سرعتمم خیلی پایینه نمی تونم صفحه بزنم الان که دقت کردم دیدم فایل ها همراه تصاویر .
شرمنده از حرفم لطفا اگه امکانش هست ادامه بدید خیلی مفیدن من که همه رو دانلود کردم و انالیز می کنم
راستی اسپم هم واژه ای هست که بیشتر توی پست الکترونیکی به کار می ره
تشکر دوست عزیز
من ناراحت نشدم
چون در واقع اسپم هسنتد
من هم دیال آپی هستم
ایا زیاد به درد نمی خورن اونهایی که sinaaeeni می زاره خوبن
البته من خودم 210 تا پست تو همین تاپیک زدم و اگه حذف شن پست هام می شه 300 تا
Last edited by MrGee; 23-11-2009 at 12:28.
سلام بر دوستان
عزیزان فایلی که تقدیم میگردد سورس فایلی جالب و کامل بنام PersianName برای همه ایرانیان و ایران دوستان و فارسی زبانان سراسر دنیا بصورت Open Source تقدیم میگردد این فایل توسط برادر و دوست عزیزمان جناب «بهزاد خزاما» تهیه شده و منظور از این امر تکمیل بانک اطلاعاتی این سورس جهت استفاده ایرانیان میباشد لذا از دوستان خواهش میکنم همه عزیزان ضمن دریافت سورس که نکات آموزشی خیلی جالبی داره نسبت به تکمیل این بانک اهتمام بورزند
با تشکر سینا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SEARCH FILES USING RECURSION
SEARCH FILES USING RECURSION
Seltext example
Simple Seltext example. Seltext command is easy way to add text to textbox.. this is really easy code.
Set Triple Click Event to any object.
Just a simple way to implement a triple click within your code (to any control). Used two API's (+1) without timers, very lightweight. I added an example for selecting whole text when user triple clicked textbox. Comments and votes appreciated! ;-)
Skin Editor v1.0
this is a program that lets you load/save skins for programs, and then compile it into a bitmap for display in your vb progs. i believe this is original to this site (if its not plz tell me). and if people like it i will continue with it. please vote and comment!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Simple Registered Unregistered Programme
registeres a programme i simple and easy way
Search_Info_open
Simple thing
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)