نسبتا خوبه من تو تاریکی کامل که گرفتم عکسای نسبتا خوبی گرفت البته نه مثل روز .
نسبتا خوبه من تو تاریکی کامل که گرفتم عکسای نسبتا خوبی گرفت البته نه مثل روز .
کد 1234 رو وارد کردم میگه رمز اشتباه است
و در مورد دکمه کم کردن صدا، اونطوری که صدای گوشی کم میشه و مثلا موقع گرفتن بلوتوث هیچ گونه صدایی از گوشی در نمیاد
با سلامبچه ها سلام
این گوشی جای نرم افزار چراغ قوه رو کم داشت الان گوشی w902 برای برادرم خریدم گوشیم آبروش رفت چراغ قوش مثل نور افکنه . دوستان کسی نرم افزار چراغ قوه برای این گوشی سراغ نداره .
متشکرم
میگم این جت مثل se ها نور رو ادامه میده یا مثل بعضی نوکیا ها فقط موقع عکس یه لحظه فلاشش روشن میشه؟
آخرين قيمت اين جت چنده؟؟ بدون گارانتي البته
پس 12345 رو امتحان کن و یا 0000 امتحان کن.قانونا باید 1234 باشه نمیدونم چرا مال شما فرق داره.حالا شما اونا رو هم امتحان کن.
صدای کلیک ها ازبین میره دیگه.مگه شما منظورت صدای چیه؟؟؟
فقط موقع عکس فلاش میزنه.ولی توی فیلمبرداری کامل نور میده.
دوستان من هر نرم افزار جاوايي مثل نقشه تهران و ... كه روش نصب ميكنم پيغام java error و invalid format ميدهد . واجرا نميشه چاره چيه ؟ مگه نگفتند كه با اجراي نرم افزارهاي جاوا اصلاً مشكل نداره . لطفاً راهنمايي كنيد ؟؟؟
دست شما درد نکنه آقای rayan اما تمام کدهایی که شما گفتید و حتی چند برابر اون رو امتحان کردم ولی جواب نداد.
اما در مورد صدای کلیک کردن، شما اگه دکمه کم کردن صدای گوشی رو فشار بدید در اصل صدای گوشی رو بستید و مثلا اگر فایلی از طریق بلوتوث برای شما فرستاده شود متوجه اون نمیشید. توی تنظیمات گوشی یک جایی برای تغییر صدای کلیک کردن وجود داره اما توی اون قسمت هم گزینه ای مثل none وجود نداره که بشه صدا رو قطع کرد
و مورد بعد که در رابطه با بلوتوث گوشیه که فقط لیست device هایی که pair شده رو نشون میده و مثلا اگر بخوای برای کسایی که یکبار برای اونا فایلی از طریق بلوتوث فرستاده باشی دوباره بفرستی باید حتما از نو سرچ کنی که خودش کلی زمان میگیره!!!
اما در مورد ساپورت نرم افزاری همینطوری که دوستمون گفت من هم چند تا نرم افزار جاوا مثل "نرم افزار شاقول برای گوشی های دارای شتاب سنج" رو هر چه قدر خواستم روی گوشی نصب کنم نتونستم
هر برنامه ای میخام نصب کنم مینویسه Unsopported File Type.فرمت همه فایل ها هم جار هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)