تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 91 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کاملا با حرفت موافقم منم فک نمیکردم انقد باحالو خوش استیل باشه
    با تشکر از اقا مهدی و امیر جان که همه اطلاعاتو دقیق در اختیاره ما قرار میدن
    حیف شد viera cast رو حذف کردن من دوس داشتم باشه
    واسه من اینترنت وصل شدنش زیاد مهم نبود ولی نامردی کردن تو ایران سایز 42 اینچ نزدن واسه همین من رفتم g10 خریدم چون 50 بزرگ بود واسه خونمون ولی این خیلی با استیله چی میشد اگه 42 داشت.
    هم استیل داره هم سادس اینجوری خیلی خوبه چون 10 سال دیگه کسی ببینه از مدل نمیوفته قیافش.
    Last edited by Sacrament; 26-09-2009 at 21:35.

2. 3 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عصر يه سر رفتم جمهوري از چندتا نمايندگي پاناسونيك راجع به v10 پرسيدم كه گفتن اين مدلو نخواهند آورد.
    سامسونگ B750 هم كه ديگه ناياب شده.بهترين در حال حاضر B690 هست.البتهLED هاش به نظر من خوب بود.يعني نسب به B690 رنگاش بيشتر زنده به نظر ميرسيد.
    كلا ال سي دي هاي سامسونگ فول اچ دي با سايز 46 به بالا براي كانالهاي ايران واقعا مزخرفه.
    اما G10 كه كانالهاي ايران رو خوب نمايش ميداد.تنها موردي كه منو دو دل كرده اينه كه به نظر ميرسه مصرف برق بالائي داشته باشه.اينطور كه ميگفتن حداكثر مصرفش 580 وات هست كه به نظر زياد مياد.وگرنه گرفته بودم رفته بود پي كارش.تنها كاري كه امروز عصر تونستم انجام بدم اين بود كه 7000 تومان جريمه شدم!

4. این کاربر از name بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

تنها موردي كه منو دو دل كرده اينه كه به نظر ميرسه مصرف برق بالائي داشته باشه.اينطور كه ميگفتن حداكثر مصرفش 580 وات هست
    در تصویری که کاملا سفید باشه, کنتراست نور صفحه و.. بر روی 100 باشه حداکثر 450 وات هست .مصرف نرمال این تلویزیون 290 وات هست .

فک نمی کنم هیچ جای دنیا انرژی انقدر ارزون باشه که تو ایران هست . همین مانیتور و کیس شما که الان روشن هست حدود 300 350 وات مصرفشونه . یا یخچال که همیشه روشنه تا 600 وات هم میرسه .

پول برق سالی 15 هزار تومنم بیشتر نمیشه وقتی تلویزیونت 8 9 ساعتم در روز روشن باشه.

اگر رایانه برق رو وردارند صرفه جویی در برق جزو اولیت ها میشه نه در حال حاظر .

به نظر من اگر رایانه برق هم نبود ,ارزش داشت واس کیفیت بالای تصویر پلاسما 800 واتم باشه خرید . مهم لذت برند از تصویره به نظر من نه نگران برق و و.. بودن
    عصر يه سر رفتم جمهوري از چندتا نمايندگي پاناسونيك راجع به v10 پرسيدم كه گفتن اين مدلو نخواهند آورد.
    شما نباید از یه فروشنده که بش باقالی یا فندکم بدن بفروشه می فروشه , انتظار اطلاعات جامع و دقیق باشی ,این فروشنده ها تا دو ماه پیش همین حرفا رو در مورد g10 هم می زدند .
    هم استیل داره هم سادس اینجوری خیلی خوبه چون 10 سال دیگه کسی ببینه از مدل نمیوفته قیافش.
    به نظر من محصولات صوتی تصویری با طرح کلاسیک هیچ وقت از لحاظ دکورقدیمی یا به قول معروف دمده نمیشند .این مدل با دکور فوق العاده سنگین و کلاسیک در عینه حال شیکش دکور منزل رو به طرز قابل توجه ای زیبا میکنه .
    Last edited by Ami R 940; 26-09-2009 at 22:49.

6. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

در این عکس می تونید ضخامت تلویزیون های pz800(py800), v10 ,z1 رو ببینید.

Last edited by Ami R 940; 26-09-2009 at 22:50.

8. 8 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شما نباید از یه فروشنده که بش باقالی یا فندکم بدن بفروشه انتظار اطلاعات جامع و دقیق باشی ,این فروشندگا تا دو ماه پیش همین حرفا رو در مورد g10 هم می زدند .
    پس صبر ميكنم تا يكي دو ماه ديگه انشا الله.

10. این کاربر از name بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یه خبر خوب برای کسایی که میخوان این مدل رو بخرن این هست که پاناسونیک firmware این پنل رو Update کرده و خبر بهتر اینکه با آپدیت شدن نرم افزار پنل نه تنها برخی از مشکلات پنل برطرف شده بلکه دقت رنگ پنل هم در حد الگوی مرجع در مد THX بالا رفته.

Change Log این آپدیت تو فروم AVS قرار میگیره که وقتی اومد من اینجا اضافش میکنم و نکته مهم اینه که چون تاریخ ریلیز پنلهای مدل آسیا بعد از آپدیت نرم افزار این پنل هست به احتمال قریب به یقین با نسخه نهایی Firmware به فروش میرسه.
    Last edited by *Alucard*; 27-09-2009 at 15:25.

12. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر خوب برای کسایی که میخوان این مدل رو بخرن این هست که پاناسونیک firmware این پنل رو Update کرده و خبر بهتر اینکه با آپدیت شدن نرم افزار پنل نه تنها برخی از مشکلات پنل برطرف شده بلکه دقت رنگ پنل هم در حد الگوی مرجع در مد THX بالا رفته.

Change Log این آپدیت تو فروم AVS قرار میگیره که وقتی اومد من اینجا اضافش میکنم و نکته مهم اینه که چون تاریخ ریلیز پنلهای مدل آسیا بعد از آپدیت نرم افزار این پنل هست به احتمال قریب به یقین با نسخه نهایی Firmware به فروش میرسه.
    مرسی اقا مهدی
    بالاخره ماها که اینهمه صبر کردیم باید یه چیزه بهتر گیرمون بیاد دیگه
    راستی اقای zender در مطلبی گفته بود که تیونرش نمیتونه سیگنالای ماهواره ای رو بگیره نظره دوستان چیه؟

14. 2 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا با کلاسه

16. 2 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یک عکس دیگه

18. 5 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قيمت G10 باز هم پايين امد
    قيمت جديد 1,550,000 تومان
    اميدوارم كه قيمت V10 هم پايين باشه .

20. این کاربر از hrezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •