پس اگه آدم بخواد عقلانی نگاه کنه و کیبورد زیاد براش مهم نباشه فکر کنم امنیا 2 گزینه ای بهتری باشه واسه خرید.
پس اگه آدم بخواد عقلانی نگاه کنه و کیبورد زیاد براش مهم نباشه فکر کنم امنیا 2 گزینه ای بهتری باشه واسه خرید.
من که عاشق این گوشی شدم. مهمترین برتری این گوشی نسبت به گوشی های مشابه چون i8910 اندازه کوچک آن است. که هم از لحاظ ضخامت و هم طول از آن کوچکتر است و راحت تو جیب جا میشه. :-)
امنیا 2 هم 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه
ولی من توی خود دفترچه راهنمایی که از نمایندگی سامسونگ گرفتم نوشته بود 65000 رنگ.شما مطمئنی یا منبع موثقی داری؟
مشكل از ويندوز موبايله كه 16 ميليون رو ساپورت نميكنه نه امنيا !
یعنی اگه این گوشی با وین 6.5 آپدیت بشه مشکل نمایش 16 میلیون رنگش حل میشه؟
ببخشید تکراری شد.![]()
Last edited by mr_rayan; 18-09-2009 at 02:40.
یه موضوع مهم و حیاتی
دوستاران اهل omnia 2 زیاد ناراحت نشین ها
اینجور که من دیدم و تحقیق کردم cpu امنیا 2 arm11 هستش با 800MHz
و اینجور که باز معلومه cpu امنیا hd از نوع cortex-a8 با سرعت 600Hz
نکته اصلی اینجاست که سرعت cpu آی8910 HD سه برابر بیشتر از سرعت Omnia2 هست و این رو من نمیگم بلکه میتونید سرچ کنید !!
Cortex A8-based OMAP 3 processor is 3 times faster than the ARM11 core
کاملا مشخصه که Omnia HD از Omnia2 سرتره ، همه هم اینو میدونن ، ولی خوب مشکل اینجاست که WinMo بیشتر از سیمبیان به دل میشینه ، آدم احساس میکنه که داره با لب تاب کار میکنهدوستاران اهل omnia 2 زیاد ناراحت نشین ها
اینجور که من دیدم و تحقیق کردم cpu امنیا 2 arm11 هستش با 800MHz
و اینجور که باز معلومه cpu امنیا hd از نوع cortex-a8 با سرعت 600Hz
نکته اصلی اینجاست که سرعت cpu آی8910 HD سه برابر بیشتر از سرعت Omnia2 هست و این رو من نمیگم بلکه میتونید سرچ کنید !!![]()
ولی دوست عزیز این ویدیوهایی که ما دیدیم تو YUOTUBE سرعت لود کردن عکسها تو گالری و اتو روتیت و باز کردن برنامه ها تو i8910 خیلی پایینتر از omnia 2 هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)