چرا همچین فکری میکنید، فعلا که PC قویترین پلتفرم موجوده.
چرا همچین فکری میکنید، فعلا که PC قویترین پلتفرم موجوده.
درسته pc قویترین پلتفورم موجوده که این قابلیت افزایش قدرت رو هم داره ولی متاسفانه کمپانی های بازی سازی در مورد اون خیلی کم لطفی می کنن. منم فقط pc دارم که خیلی قوی و جمعش کردم فقط برا بازی. اگه بازی ای براش بیاد.
یک خبر خوب و بد در مورد Xbox360
Shane Kim مدیر اجرایی ماکروسافت در مصاحبه با IGN اعلام کرد Motion Control که جدیداً برای Xbox360 معرفی شد (Natal) کمک می کند تا محدوده حیات Xbox360 تا سال 2015 ادامه یابد. او همچنین گفت ما به طور حتم باور داریم که Xbox360 می تواند 10 سال حیات داشته باشد؛ او اشاره کرد پروژه Natal یک ابداع فوق العادست، این در مورد تعداد پیکسل بیشتر بر روی صفحه نمایش نیست بلکه در مورد شکستن موانعی است که باعث جلوگیری مردم، از بازی کردن می شود.
همچنین اشاره کرد آغاز کار Natal فوق العاده است و به ماکروسافت یک برتری بر رقبای سنتیش (سونی و نینتندو) می دهد، من فکر میکنم ما برنده شده ایم.
البته با تمام این اوصاف امروز Mark Rubin از Infinity Ward اعلام کرده بود که 2 Modern Warfare کنسول Xbox360 رو به بالای محدودش می برد و این بازی نفس Xbox360 رو میگیره و بدنبال راهی هستن که از این کنسول بتونن توان بیشتری بگیرن و به مشکل نخورن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 04-06-2009 at 18:25.
این تلویزیونایی که واسه نمایشگاه مخصوصا xbox360 استفاده می شه مدلشو کسی می دونه؟...فکر کنم سامسونگه مدلشو بدونم یک می گیرم
ویدئو گیم پلی Mass Effect 2
ویدئو جدیدی از این بازی منتشر شده که Gameplay بازی را نشون میده میتونید از لینک زیر ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Just Cause 2 گیم پلی
من که خیلی به این بازی علاقه دارم به نظرم نسخه دومش میترکونه حتما این ویدئو را تماشا کنید!
یکی میگه این Motion Control یا natal که میگین چیه ؟؟؟:(![]()
یک خبر سورپرایز کننده دیگر برای گیمر ها شماره جدید بازی Left 4 Dead است که به تازگی در E3 2009 معرفی شده و تریلرهایی هم ازش منتشر شده که در زیر میبینید!
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD
Left 4 Dead 2 دنباله ای از شماره قبلی بازی است ! که با گیم پلی عالی خود گیمرهای زیادی را به خود جذب کرد.به بازی سلاح های جدیدی ازجمله سلاح برای مبارزات تن به تن طراحی شده و تغییر نسبتا زیادی با نسخه قبلی ندارد. سه نوع زامبی جدید نیز به بازی اضافه شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD
HD
ودر آخر این بازی برای پلتفرم های PC,Xbox360 در 17 ماه نوامبر 2009 منتشر خواهد شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا Video رو می تونید ببنید:
عکس هایی از مسیحیان معترض به بازی Dante's Inferno که جلوی نمایشگاه E3 تجمع کرده بودن!!!
Last edited by m2stech; 04-06-2009 at 23:16. دليل: Fil ter ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)