بهراد منم همین نظرو دارم. C905 جزئیات بیشتریرو نشون داده. آینو یه مقدار عکساش آبرنگی شده بد مصب![]()
بهراد منم همین نظرو دارم. C905 جزئیات بیشتریرو نشون داده. آینو یه مقدار عکساش آبرنگی شده بد مصب![]()
بابا چرا خبری نیست
نه گوشی رو دارم کلی هم باهاش حال می کنم (اینمدت داشتم لوکاروکو شو بازی می کردم،سر گرم اون شده بودم شرمنده)
کیفیت هفون رو هم تست کردم عالی از صدای دو رو بر فقط نویز های با باس زیاد رو می شنوی (مثل صدای مترو تو واگونای مترو ی در حرکت )البته اونفدر کمه که شاید هر کسی احساسش نکنه(من گوشم یه مقدار قوی می زنه بعضی از فرکانسارو که بعضیا نمی شنون رو می شنوه(مثلا حرکت برق تو سیم پیچ مانیتور آیفون تصویری ی خونه یه صدا با قرکانس بالا ایجاد می کنه تو خونه ی ما کسی نمی شنوه ولی من شدید می شنوم) باسه همین شاید شما احساسش نکنین
سعید تازگی ها یه چیزی فهمیدم یادته گفتم گوش من موقع فیلم برداری افت فریم نداره ،دیشب که داشتم با ستینگش ور می رفتم نایت مودو رو تو nHD روشن کردم فیلم افت فریم کرد شدید یه نگاه بنداز ببین نایت مود فیلم برداریت روشنه یا نه
یه چیزه دیگه آینو لرزش گیره دست داره خودم تست کردم تو عکس برداری همیشه رو شنه تو فیلم برداری هم می تونی رو شن یا خواموشش کنی(همون آیکن پایه دوربینه) کار کردشم خوبه فیلم طوری میشه انگار رو پایه گرفتیش
اینم یه عکس که خوانای آینو رو زیره نور خورشید نشون می ده
نوره شدیده ظهر و برایتنس P900 رو 100 و Aino رو 50 (چون دیگه بیشتر از اون لازم نیست)
Last edited by Hamid..God; 07-02-2010 at 16:34.
مرسی آقا سعید توضیحات خوبی در مورد Aino دادی از بقیه گوشیهای سونی اریکسون هم توضیحاتی بده مرسی![]()
مرسی آقا سعید دستت درد نکنه واسه عکسایی که گذاشتی در ضمن مرسی از راهنماییت در مورد گوشی
سلام
میشه عکس ها رو انتخابی فرستاد تو مدیا سنتر ؟
خود گوشی بعضی ها رو می فرسته ، بعضی ها رو نه !!![]()
( حتی عکسهایی که با بلوتوث از بقیه گرفتم یکی در میون میان تو مدیا سنتر !! فقط عکس های گوشیه که 100% هستن ! )
کسی می دونه چیکار باید کرد که حداقل همه عکسها تو مدیا سنتر نمایش داده بشن ؟؟؟
شرمنده رفیق من تا حالا با همچین مشکلی رو به رو نشدم ولی یه مشکل دارم اونم عدم توانایی منوی تاچ گوشی تو نشون دادن یه تنالیته ی خواص از رنگ خواکستریه که خیلی عجیبه چون مانیتور 16 ملیون رنگه و این مشکل تو خود فایل منیجر و مدیا سنتر یا وجود نداره یا خیلی کمتره
شرمنده ! منظورم این بود که همه عکس ها تو قسمت تاچ نیستن ! حواس پرتیه دیگه !:43:
منظورت چه طیف رنگی از خاکستریه ؟
حمید اگه میتونی یه 5 /10 ثانیه ای با گوشیت یه فیلمبرداری بکن ببینیم فیلمبرداریش چجوریاست؟یه سوال دیگه؟مشکلی که توگوشی آی 8910 سامسونگ موقع گرفتن فیلم در حرکات سریع به وجود میاد توی آینو هم هست؟اینو تستش کردی؟مثلا فیلمبرداری از حرکت ماشینها توی اتوبان؟
حمید یه چند تا عکس از خود گوشیت بگیر ببینیم آینو رنگ مشکیش چه حالی میده؟
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
دوست عزیز این تاپیک مربوط به گوشی آینو می باشد.برای گرفتن اطلاعات از سایر گوشی های سونی اریکسون تاپیک های جداگانه وجود داره که میتونی ازش استفاده کنی![]()
چشم رفیق یه فیلم می گیرم می زارم
در مورد اون مشکل سامسونگ هم می تونی بیشتر توصیح بدی؟
عکسم چشم
منظورم مشکل فریز شدن فریم و چندتایی شدن تصویر در حرکات سریعه که در امینا اچ دی وجود داره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)