یکی هم راه رضای خدا جواب منو بده
من میخوام GPRS رو غیر فعال کنم، چی کار باید بکنم
کنار علاکت آنتن اون بالا یه E هست که یعنب من به EDGE وصل هستم
کلی پول اینترنت تا همینجا رفته توی قبضم
میخوام این E کلاً نباشه !
یکی هم راه رضای خدا جواب منو بده
من میخوام GPRS رو غیر فعال کنم، چی کار باید بکنم
کنار علاکت آنتن اون بالا یه E هست که یعنب من به EDGE وصل هستم
کلی پول اینترنت تا همینجا رفته توی قبضم
میخوام این E کلاً نباشه !
آقا شما اشتباه میکنی .. اون علامت که کنار آنتن هست به این معنی هست که اون سیستم در منطقه شما فعال هست ولی به این معنی نیست که شما بهش وصلی.. اگه خود علامت آنتنت e شد یعنی وصلی.. اگه خیلی هم میخوای محکم کاری کنی کلا بو و پروفایل اینتذنتت رو دیلیت کن.. just this
یا علی![]()
تایید میشه.. E بعضی وقتها هم G ممکنه کنار انتن هر گوشی ای بیاد..ولی معنیش این نیست که شما به اینترنت وصلی..همونطوری که امین جان گفتن اگه خیلی نگرانی اکاتت رو حذف کن که کلا وصل نشه![]()
سلام دوستان
می خواستم بدونم برنامه های iphone رو می شه رو این گوشی ریخت؟
مثل بازی ها یا اون zippo lighter
اگه می شه راهنما ییم کنید.
ممنون
نه دوست عزیز برنامه و بازی های آیفون به ویندوز موبایل نمی خوره فقط مخصوص آیپاد و آیفون
همونطوری که دوستمون فرمودن، این کار عملی نیست، چون سیستم عاملهای این دو متفاوت هست..HTC DIAMOND 2 از ویندوز و iphone از مک استفاده میکنه.![]()
سلام دوستان
من pocket shield 3.2.5 نصب کردم و باش مشکلی ندارم ولی نمیتونم theme هایی رو که دانلود کردم استفاده کنم.وقتی میرم تو قسمت design و theme رو میزنم یه download theme preview هست که کانکت میکنه و یه install theme که خاموشه و کار نمیکنه
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
با گارانتی پارسه خریدم
در مورد دکمه ولوم نمیخوام با دست کم و زیاد کنم میخوام مثل اولش بشه چیکار کنم !؟!؟
برای دانلود rom ویندوز 6.5 وقتی سریال دستگاه رو بهش میدم این ارور رو میده : Sorry, this software download is not suitable for your device.
باید rom رو از کجا بگیرم ؟؟؟!؟!
Last edited by AmiRreZA_RAcEr; 16-12-2009 at 01:09.
کمممممممممممممممممممممممک
توروخدا یکیییییییییییی کممممممممممممممممممک کنه
گوشیم هر اس ام اسی یه 10 / 20 بار میاد واسش
یه اس ام اس هم هست از دیشب تا حالا ساعتی 2 بار میاد واسم
اعصابم داغونه
این که مشکل شما نیست.. مشکل اوپراتور هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)