سلام
مولد موج سینوسی 10مگ با میکرو میخوام
لطفا کمکم کنین!!!
سلام
مولد موج سینوسی 10مگ با میکرو میخوام
لطفا کمکم کنین!!!
یک مدار میخواهم با میکروکنترلر
در حد معمولی
ولی شکل مدار با پشت فیبر و غیره باشه با تشکر
دوستان سلام
من مي خوام يه حافظه 8 پايه ايتوپرام را به 8051 متصل كنم
نحوه اتصال و نحوه برنامه نويسي اسمبلي براي دسترسي به بايتهاي آن و ريختن اطلاعات درون بايتها را بلد نيستم
اگه به من كمك كنيد ممنون ميشم...
پروگرامر سري 8051 (AT89c51, AT89c52, AT89c55,AT89S51,AT89S52)
تو اينترنت خيلي ها دنبال چنين پروگرامري مي گردند و خود من هم يكي از اونها بودم كه با جستجو هاي زياد در اينترنت آخرش رو يه سايت خارجي نقشه و كد هگز و برنامه اصلي كه به زبان c مي باشد رو دانلود كردم و خودم اونو مونتاز كردم و كاملا جواب داده البته يه مشكلاتي هم داشت كه بر طرف كردم از جلمه اينكه رابط سريال اون با يه آيسي بود كه به اين راحتي تو بازار گير نمي آمد و من با max232 يا همون hin232 يه تغييراتي توش دادم. اين پروگرامر تمامي ميكرو هايي كه در بالا ذكر شد را مي تواند برنامه ريزي كند. در ضمن برنامه اي كه اين كد هگز رو تو ميكرو مي ريزه تحت ويندوز مي باشد نه داس و كار با اون خيلي راحت مي باشد.
توضيحات سخت افزار:
اول از همه شما بايد يه ميكرو كنترولر at89c51 خام تهيه كرده و برنامه اصلي(CODE HEX EZ52 (MGH)) رو توي اون كپي كنيد. كه براي اين كار بايد يه پروگرامر ديگه قرض بگيرد و اين كار رو انجام بديد كه براي اولين و آخرين بار شما اين كار را انجام خواهيد داد چون بعد از اون شما ديگه يه پروگرامر خواهيد داشت. در صورتي كه آيسي رابط سريال DS275 پيدا كرديد اين مدار را مونتاز كنيد.
براي واضح تر بودن نقشه مدار آن را ذخیره کرده و در کامپیوتر خود آن را مشاهد فرمایید.
اگه آيسي DS275 پيدا نكرديد مي توانيد از همون آيسي معروف يعني MAX232 يا همون HIN232 كه تو بازار با اين اسم مي شناسند پروگرامر رو بسازيد. حال در مدار بالا قسمتي كه به پايه هاي 3 و 4 DS275 وصل شده را حذف كرده و به جاي اون مدار زير را قرار دهيد.
در ضمن پایه ۱۵ این آیسی را به زمین وصل کرده و پایه ۱۶ آن را به مثبت ۵ ولت وصل کنید این دوپایه تغذیه این آیسی می باشند.
پايه 14 آيسي به پين 2 پورت COM وصل شود و پايه 13 آيسي به پين 3 پورت COM وصل شود و پين 5 پورت COM را به زمين مدار وصل كنيد.
--------------
دانلود كد هگز برنامه ، دانلود برنامه به زبان C ، نرم افزار EZ52
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضيحات نرم افزار:
كار كردن با اين نرم افزار بسيار آسان مي باشد. شما ابتدا بايد پورت COM را مشخص كنيد يعني اينكه بعضي از مادر بوردها يك پورت COM دارند و بعضي ها دو پورت COM دارند پس اگه پروگرامر رو به پورت COM1 وصل كرديد توي اين نرم افزار اين پورت رو براش انتخاب مي كنيد تا سخت افزار رو شناسايي كند بعد از شناسايي سخت افزار شماره قطعه اي كه رو ZIF PIN قرار داده ايد رو شناسايي مي كند اكنون شما مي توانيد با كليد كردن روي send كد هگز رو انتخاب كنيد برنامه ابتدا به طور اتوماتيك حافظه ميكرو را پاك مي كند بعد از پاك كردن شروع به نوشتن برنامه جديد رو ميكرو مي كند. اگه بخواهيد كد هگزي كه توي يه ميكرو مي باشد رو يه كپي ازش بزنيد (يعني برنامه شو بقاپيد) گزينه read را كليد كرده و آدرس يه مكاني از هارد ديسك رو روي كامپيوتر بهش بديد تا از برنامه توي ميكرو يه كپي بزنه.
البته اگه قبلا تيك lock code را تو اون ميكرو زده باشند به شما اجازه كپي از محتويات ميكرو رو نخواهد داد.MGH
نقشه پروگرامر سري 8051 100% عملي , این مطلب یعنی نقشه پروگرامر سري 8051 100% عملي در وبلاگمی باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان کسی سخت افزار میخونه ؟ میخوام یه مدار که با میکرووکنترلر طراحی میشه رو برام طراحی کنه ...
اگه کسی هست ممنون میشم کمک کنه![]()
سلام
اگه لطف کنید پروگرمر 8051 بزارید ممنون میشم!!
سلام دوست من . توی پست 294 معرفی شده :سلام
اگه لطف کنید پروگرمر 8051 بزارید ممنون میشم!!
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا اگه يك زحمتي بكشيد و دوباره پروژه هاي بالا رو آپلود كنيد خيلي ممنون ميشم. آخه لينكش خراب هست.
در ضمن اگه ممكنه در مورد تلفيق شماره 3 و 4 هم توضيح بديد يا سورسش رو بگذاريد. يعني ارتباط KeyPad با يك 8051 و ارتباط سريال با يكي ديگه و در نهايت ارتباط LCD با 8051 شماره 2
ممنون
سلام . بر خلاف AVR ؛ پروژه های آماده ی 8051 مقداری کم هستند توی نت . با این حال سایت های خارجی هنوز در زمینه ی 8051 فعالیت هایی دارند چون با وجود برتری نسبی AVR ؛ 8051 هنوز هم کارایی های خاص خودش رو داره . پس شما به این لینک ها سری بزن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همه
من چنتا از پروژه های ساده 8051 که مربوط به LCD و Flasher ,...میشن رو که با C نوشته شده باشه و اگه شد فایل های مریوط به برنامه پروتئوس و خود برنامه رو هم داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)