شماره نمايندگي هاي شهراي اطراف رو بگير زنگ بزن. حتما اونا دارن.
شماره نمايندگي هاي شهراي اطراف رو بگير زنگ بزن. حتما اونا دارن.
شما اگه شماره نمایندگی -داری به ما بده!چی کار کنیم-وقتی نیست ادم مجبور میشه -بخره!
LCD مون رو فروختیم- نمیتونیم بدوون LCDسر کنیم!
اعصابم خورده!چه اشتباهی کردیما!![]()
کسی نظری نداره در مورد این سوال ما؟
این سوال من هم هست!
به طور كلي بين سامسونگ b690 (همون b650) و ال اي دي b6000 و b7000 كدوم مدل بهتره؟
اون دوستمون که قرار بود واسم g25 بیاره امروز زنگ زد گفت با شیپینگ و تکس و نمیدنم چی چی
خلاصه تا برسه تهران میشه 4000000
بهش گفتم آخه تو سایت پاناسونیک آمریکا زده 1499 دلار
گفت دیگه اینجوریاست یکی از دلائل گرون شدنش همون شیپینگش هست که با هواپیما میاد
بیمش هم زیاد میشه چون الکترونیکی هست و روش عکس جام داره...
حالا چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
با 2 تومن یه 50 اینچ فول میخوام
خوب پس اونو بيخيال شو!
به نظر من بهترين انتخاب براي شرايط شما plasma samsung 50B650 هست
موفق باشيد
قيمتش آخرين بار توي هايپر استار 1590 بود. من هم با leilibama.. موافقم . خيلي كيفيت خوبي داره
من براي خونه پدرم خريدم. بعد از كلي تحقيق خيلي راضيم. هرچي نكته در موردش بود رو تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم. اگر سئوالي داري بپرس چون در اين زيمنه ديگه حرفه اي شدم از بس تحقيق كردم
G10 و LE700 هر دو گزينه هاي مناسبي هستن. من كيفيت G10 رو خيلي مي پسندم. ولي 4 نكته داره كه من نميپسندم.
1 - پلاسماست و مصرف برقش بالاست و يه مقدار داغ ميكنه. البته نه زياد ولي ممكنه در دراز مدت بيشتر بشه
2- باز توليد رنگ پس از يه مدت در آن ايجاد ميشه
3- كيفيت LED رو نداره
4- خيلي خيلي سنگينه
البته يه نكته اي رو بگم .
در مورد اين مطلبت:
از طرفی روی همون LCD TV بازی مثل Heavy Rain که از لحاظ کیفیت چهره ی کارکتر ها مثل یک فیلمه روی این TV کارتونی به نظر میومد و کلا تصاویر آبکی به نظر میاد ! نمی دونم چرا ؟! جالبه که سری X و 46 اینچ هم هست !
من پلاسماي LG رو هم ديدم همين طوري بود. احتمالا اين ايراد پلاسماست
دوستان با بودجه حدود 4 ميليون بهترين تلويزيون بالاي 50 اينچ ترجيحا سوني (ال اي دي يا ال سي دي)براي استفاده خانگي كه بهترين كيفيت و كارايي را داشته باشد لطفا معرفي كنيد.(كيفيت رنگ-سرعت-شكيل بودن)
دوستمون داره ميگه رو ال سي دي اين مشكل رو ديده بعد شما ميگي اين مشكل مال پلاسماست
ال اي دي سوني X450 با سايز 50 يا 52 فكر كنم 10 ميليون هست كه اصلا نمي ارزه.
به نظر من برو پاناسونيك V10 بگير. 58 اينچ حدود 4900
==========================
دوستان يكم بيشتر مواظب باشن چون اينجا بعضي بچه ها زياد تو كار تبليغات شارپ هستن.( منظورم به شخص خاصي نيستا)![]()
Last edited by afshin b; 10-04-2010 at 17:14.
6000 رو حذف کن بین 7000 و 690 هم تفاوتی محسوسی نیست که اختلاف قیمت رو توجیح کنه ! گرچه به نظر اساتید 7000 ضعیفتر هم هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)