ممنون
واقعا توضیحات کاملی بود
حداقل من از اشتباه در اومدم ولی چرا اونا رو توی لیست اندورفین گذاشته؟
اگه یک کم روی گرافیک بازی و ورزشگاه ها کار کنه خیلی خوب میشه
Q: Who are your customers?
A: endorphin is in use at game publishers (e.g. Sony, EA, THQ, Take-2, Namco, Konami), VFX houses (e.g. MPC, Sony Imageworks, Giant Killer Robots) and simulation companies (e.g. Airbus, Northrop Grumman) around the world. euphoria is currently being integrated into several AAA next-generation game titles. So far, our euphoria partners are LucasArts and Rockstar.
مرسی حسین جان ...
پس با این حساب فکر کنم شانس اینکه از اندروفین استفاده شه بیشتره ولی خوب یوفوریا اگه میشد دیگه واقعا محشر میشد حد اقل تو زمینه انیمشن کسی نمیتونست به کونامی ایراد بگیره ....
ولی به نظر من مهم اینه که فعلا موتور قبلیش عوض شه چون انیمیشنای داغون سریای قبل من یکی رو واقعا آزار میده ....
اندروفین یا یوفوریا باشه فرقی نداره مهم اینه که هر کدوم استفاده شه خیلی بهتر از قبل میشه ...
ولی بازم میترسم کونامی از همون انیمیشنای هر سالش استفاده کنه دیگه اینجوری باشه واقعا دیگه پیس رو نمیخرم....
بقول معروف دیرو زود داره اما سوخت و سوز نداره .شما مطمئن باشین این اتفاق میفته چون با این موتور ها هم هزینه انیمیشن سازی خیلی کمتر میشه و هم اینکه کار راحت تر و سریع تر میشه و بعلاوه میشه کارکترهایی با تنوع زیاد ساخت .دیگه انیمیشن سازی بصورت فریم به فریم و همینطور بصورت رکورد شده (موشن کپچر ) داره منسوخ میشه .
این دو موتور که البته فیزیکی نیستن و با موتور اصلی بازی ادغام میشن این قابلیت رو هم دارن که با میان افزارهایی مثل morpheme مجهزشون کرد.morpheme یک موتور انیمیشنیه پیشرفتست که کیفیت انیمیشن هارو بالا میبره.