تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 1211 اولاول ... 2026272829303132333440801305301030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فعلا که مشخص نیست!باید صبر کرد برای منتشر شدن اطلاعات!
    اما چیزی که خیلی مهم هست به نظر من دوربین هست که باید عین فوتبال از tv درستش کنن!
    بعد هم حرکت بازیکنها کلا خیلی سریع هست که به دور از واقعیت هست!سرعت بازیکنها مصنوعی!حتی فیفا نسل قبل روی pc حرکت بازیکنها از نظر سرعت نه از نظر طراحی به واقعیت بیشتر نزدیک هست!!!
    این دو تا هم مهم بودن اشاره کردم!

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه اینطوری باشه که موتور یوفوریا بهتر از اون یکی موتور هست
    چون که حرکات پیش بینی نشده انجام میدن و خیلی جالب تر به نظر میاد تا حرکات از پیش تعیین شده
    من موندم چرا موتور endrophin رو انتخاب کردن؟

نه دیگه موتور Euphoria رو کونامی داره اما معلوم نیست که استفاده کنه یا تو بازی ......

امیدوارم که استفاده کنه .......

اینو تو فروم های خارجی هم میگن و اونا امید دارن از این موتور تو pes2010 استفاده بشه

ve already mentioned this in another thread about what i would like to see implemented into PES 2010 and of course there are quite a few parts i would like Seabass and his team improve on but the one thing i would love to see used in PES 2010 would be the Euphoria Engine as it would be fantastic.

This would make the game look and also feel so much more natural and improve the dynamics of the animations and the engine so much that to me it would more than likely feel like a totally different game because of its fantastic engine. Look at the way that people move in GTA IV for example when they are hit by a car or shot, its fantastic and it actually feels like its real. If this did happen, it would make the game feel much better with the tackling etc as each tackle, collision etc would have more weight to them and in turn improve the game in a big way.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا توی مطلبی که جناب 4039 گذاشتن نوشته بود که از endrophin قراره استفاده کنن
    هم کونامی و هم ea از این موتور استفاده می کنن

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

40 39 جان که اسم عزیزتم نمیدونم چیه بلا خره پیس از endorphin استفاده میکنه یا از euphoria ؟
    طی تحقیقاتت متوجه نشدی کونامی تو پیس ام میخواد این موتوری رو خریده استفاده کنه یا نه؟
    ماکسی جان من حسین هستم کوچیک تمام دوستان خوب این سایت .

اگه اینطوری باشه که موتور یوفوریا بهتر از اون یکی موتور هست
    چون که حرکات پیش بینی نشده انجام میدن و خیلی جالب تر به نظر میاد تا حرکات از پیش تعیین شده
    من موندم چرا موتور endrophin رو انتخاب کردن؟
    والا توی مطلبی که جناب 4039 گذاشتن نوشته بود که از endrophin قراره استفاده کنن
    هم کونامی و هم ea از این موتور استفاده می کنن
    من فکر میکنم پست قبلیم زیاد گویا نبود که متاسفانه شما رو به اشتباه انداخت .
    خوب این قابلیت یوفوریا مسلما کارآمدتر و پیشرفته تر از اندورفینه .اصلا یوفوریا بعد از اندورفین ساخته شد.با یوفوریا واکنشها بسیار متنوع تر میشه چون واکنشها از قبل طراحی نشده و اصطلاحا on the fly هست.به غیر از اینها یوفوریا دامنه حرکتی بیشتری رو در کارکتر ایجاد میکنه(بوسیله سیستم عصبی شبیه سازی شده , عضلات بیشتری از بدنو بکار میگیره که بر اساس دستوراتیه که از هوش مصنوعی این موتور صادر میشه ).
    حالا اینکه کونامی بخواهد این سیستمو توی pes 2010 بکار بگیره یا نه باید منتظر باشیم ببینیم این اتفاق میفته یا نه .
    فعلا سایت سازنده این دو موتور شرکتهای کونامی و ea رو توی لیست مشتریان اندورفین قرار داده .اینو هم بگم که در حال حاضر تعداد شرکتهایی که از یوفوریا توی بازیهاشون استفاده میکنن خیلی کم هستن مثل gta .من این گیمو تا الان بازی نکردم کسانی که اینو بازی کردن نظرشون در مورد انیمیشن بازی چیه ؟
    نمیدونم حوصلشو دارین که در مورد این دو موتور بیشتر توضیح بدم یا نه ؟
    بطور خلاصه میشه گفت یوفوریا و اندورفین هردو براساس ساختار dms (حرکات ترکیبی بدن)طراحی شدن که از فناوری act استفاده میکنن که با این فن آوری قادرند با استفاده از هوش مصنوعی خودشون کارکترهای سه بعدی بسازن که این کارکترها این توانایی رو دارن که حرکات و واکنش های انسانو بصورت خیلی طبیعی شبیه سازی کنن (از این جا به بعد گرافیک بازیه که کم میاره ).جالبه بدونین توی فیلم troy هم از نرم افزار اندورفین استفاده شده .

5. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    واقعا توضیحات کاملی بود
    حداقل من از اشتباه در اومدم ولی چرا اونا رو توی لیست اندورفین گذاشته؟
    اگه یک کم روی گرافیک بازی و ورزشگاه ها کار کنه خیلی خوب میشه
    Last edited by B3HZ@D; 02-05-2009 at 15:56.

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی حسین جان ...
    پس با این حساب فکر کنم شانس اینکه از اندروفین استفاده شه بیشتره ولی خوب یوفوریا اگه میشد دیگه واقعا محشر میشد حد اقل تو زمینه انیمشن کسی نمیتونست به کونامی ایراد بگیره ....
    ولی به نظر من مهم اینه که فعلا موتور قبلیش عوض شه چون انیمیشنای داغون سریای قبل من یکی رو واقعا آزار میده ....
    اندروفین یا یوفوریا باشه فرقی نداره مهم اینه که هر کدوم استفاده شه خیلی بهتر از قبل میشه ...
    ولی بازم میترسم کونامی از همون انیمیشنای هر سالش استفاده کنه دیگه اینجوری باشه واقعا دیگه پیس رو نمیخرم....

9. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون
    واقعا توضیحات کاملی بود
    حداقل من از اشتباه در اومدم ولی چرا اونا رو توی لیست اندورفین گذاشته؟
    اگه یک کم روی گرافیک بازی و ورزشگاه ها کار کنه خیلی خوب میشه

Q: Who are your customers?
    A: endorphin is in use at game publishers (e.g. Sony, EA, THQ, Take-2, Namco, Konami), VFX houses (e.g. MPC, Sony Imageworks, Giant Killer Robots) and simulation companies (e.g. Airbus, Northrop Grumman) around the world. euphoria is currently being integrated into several AAA next-generation game titles. So far, our euphoria partners are LucasArts and Rockstar.
    مرسی حسین جان ...
    پس با این حساب فکر کنم شانس اینکه از اندروفین استفاده شه بیشتره ولی خوب یوفوریا اگه میشد دیگه واقعا محشر میشد حد اقل تو زمینه انیمشن کسی نمیتونست به کونامی ایراد بگیره ....
    ولی به نظر من مهم اینه که فعلا موتور قبلیش عوض شه چون انیمیشنای داغون سریای قبل من یکی رو واقعا آزار میده ....
    اندروفین یا یوفوریا باشه فرقی نداره مهم اینه که هر کدوم استفاده شه خیلی بهتر از قبل میشه ...
    ولی بازم میترسم کونامی از همون انیمیشنای هر سالش استفاده کنه دیگه اینجوری باشه واقعا دیگه پیس رو نمیخرم....
    بقول معروف دیرو زود داره اما سوخت و سوز نداره .شما مطمئن باشین این اتفاق میفته چون با این موتور ها هم هزینه انیمیشن سازی خیلی کمتر میشه و هم اینکه کار راحت تر و سریع تر میشه و بعلاوه میشه کارکترهایی با تنوع زیاد ساخت .دیگه انیمیشن سازی بصورت فریم به فریم و همینطور بصورت رکورد شده (موشن کپچر ) داره منسوخ میشه .
    این دو موتور که البته فیزیکی نیستن و با موتور اصلی بازی ادغام میشن این قابلیت رو هم دارن که با میان افزارهایی مثل morpheme مجهزشون کرد.morpheme یک موتور انیمیشنیه پیشرفتست که کیفیت انیمیشن هارو بالا میبره.

11. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

شنیدن کی بود مانند دیدن

من فکر نمی کنم.....

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

من که gta iv رو بازی کردم فقط این چیزا رو تو گرافیکشدیدم:
    1-گرافیکش خیلی بالاست درسته ولی بازم مشکل توی هم رفتن رو داره که مطمئنم همتون دیگه قضیه اش رو میدونین و میدونین که چه قدر تابلوئه.
    2-به گونه ایی گرافیکش طراحی شده که انگار حجم بیشتری از اطلاعات رو میتونه تحمل کنه که اگر توی pes 2010 از این موتور استفاده بشه حتما تماشاگرا بطور کامل درست میشن و همچنین چمن و لباسا و ورزشگاه و ..
    که میتونه این امر سبب بشه بعد از هر بازی توی جامهای مختلف که یه عکس از فضای بازی میذاشتن تبدیل به کنفرانس مطبوعاتی کامل بشه (که این فقط یهحدسه( و احتمالش کم هم نیست که به واقعیت تبدیل شه )
    3-سومین امر فضای نزدیک به طبیعی و باران و باد و تاثیر اونا در بازی است ک اگه وارد PES2010 بشه خیلی میتونه در جذابیت بازی بشه .
    اگه یادتون باشه توی نسخه ی قبلی قرار بود از یه همچین چیزی استفاده بشه که نمیشه گفت بطور کامل ولی یه چیزی ازش توی بازی بود که خیلی خوب کار شده بود ولی کم بود که حالا با اضافه شدن این موتور به بازی ما شاهد یک بازی متفاوت فوتبالدر عصر حاضر خواهیم بود...

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این حالا چه ارتباطی به pes 2010 پیدا میکنه؟!×!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •